CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1915|Reply: 7

"Perkahwinan Bukan Halangan," -Memey Suhaiza Tak Akan Sekat Norman Hak

[Copy link]
Post time 24-8-2021 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon, Memey Suhaiza membuat kejutan istimewa buat suaminya dengan menyediakan sebuah ruangan khas yang dilengkapi dengan peralatan gymnasium di dalam rumahnya.


Menurut Memey, kejutan tersebut dibuat sebagai tanda sokongan terhadap hobi suaminya yang juga merupakan pelakon, Norman Hakim.


Katanya lagi, sebagai isteri, dia tidak akan sesekali menyekat apa yang membuatkan suaminya berasa bahagia.




Foto: IG




“Bila berpasangan, kita support apa yang dia suka. Perkahwinan bukan halangan untuk stop apa hobi / kesukaan partner kan? Biar dia rasa selesa dan seronok takde halangan.


“Untuk papa @normanhakim_786, hobi dia memang fitness sesajer. Sehari dua tak exercise dia akan gigil. Mulalah nak demam haha. Dapat exercise walau 30 min je pun hilang lah semua rasa penat tapi dia selalu berjam-jam pun sanggup. Itu jiwa dia.


“Kalau mummy, sehari excercise, mummy yang gigil demam. Kita orang terbalik. Perwatakan berbeza tapi kita support each other,” tulisnya.




  



Kisah tersebut dikongsikan oleh ibu kepada tiga orang cahaya mata itu menerusi sebuh hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.


Katanya lagi, tidak salah untuk seseorang itu mempunyai hobi asalkan mereka mengetahui mengenai tanggungjawab mereka sendiri.


“Meraikan minat masing-masing dengan cara tersendiri supaya partner kita rasa selesa / happy selalu dan rasa kita bukan halangan untuk dia.


“Rasa tersekat dengan segala hobi yang dia suka tapi dengan syarat masing-masing tau tanggungjawab masing-masing sudah,” ujarnya lagi.


  





Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen memuji sikap yang ditunjukkan oleh Memey selain turut mendoakan agar pasangan ini kekal bahagia hingga ke jannah.


“Bahagianya Kak Memey. Semoga Allah sentiasa merahmati puan sekeluarga.


“100% setuju dengan pandangan Kak Memey.


“Alahai bestnya dekat rumah ada small gym.


“Alhamdulillah, semoga berbahagia selalu Norman dan Memey,” antara reaksi-reaksi netizen di laman Instagram.




  



  



  



Terdahulu, Memey telah pun mendirikan rumah tangga dengan Norman Hakim pada 24 September 2011.


Hasil perkahwinan itu, pasangan itu dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Muhammad Darwisz Hakim, 8, Muhammad Dikhriz Hakim, 6 dan Mikayla Delisha Hakim, 3. -CARI


Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis laaaaa.


ati ati memey...
takut sejarah berulang newboyz.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kekar2 jangan dibiarrrrr...
nanti kes tilam lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada sejarah hitam tu dok senyap2 sudah laaa.. satg org gali balik padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
so boleh la norman kawin lagi kalau dia suka ya. {:kill
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku salah baca ingatkan Memey kasi Norman kahwin lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Norman dulu mcm tone down sikit tayang2 body masa anak lelaki heols belajar kat Turki.
Masa tu Abby mcm perli2 norman jgn asyik tayang body sbb malu anak belajar agama bla bla..

Tp skrg dh menjadi balik norman ligat belanja body.. jgn sampai leaked video dah lah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 03:23 PM | Show all posts
iols ada tgk video norman punya cheat day.. ya rabbi makan mcm x makan setahun..
dgn burger nye pizza nasi ayam goreng.. even bukan cheat day pun cheat hour je for 2 hours..
iols tgk dia makan mcm nak temuntah tgk.. selagi boleh makanan tu disodok dlm mulut..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.098540 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list