CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2613|Reply: 16

Syafiq Farhain Tak Nak Tayang Kekasih, Hubungan Dengan Ibu Tiri Okay-Okay Je

  [Copy link]
Post time 24-8-2021 10:39 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Syafiq Farhain mengakui sudah mempunyai kekasih, namun enggan berkongsi lanjut mengenai wanita pilihannya itu.


Syafiq, 27, atau nama sebenarnya Nursyafiq Farhain A M Salim berkata, dia lebih selesa mengambil pendekatan untuk menjalani kehidupan bercinta itu secara relaks.




Foto: IG




"Ya, saya memang sudah ada kekasih. Saya bukan nak berahsia dan tak nak beritahu, cuma lebih suka relaks saja. Kalau boleh tidak mahu hebohkan bagi tahu sudah ada kekasih.


"Kalau ada sesiapa tahu, biarlah dia tahu tapi tidak juga sampai tahap jangan beritahu orang lain. Bagi saya, tidak semua perlu tahu soal peribadi. Saya lebih suka berkongsi perkara lain seperti kerjaya," katanya dalam sidang media pertandingan E-Sukan Mobile Legend: Anonymoz Merdeka Challenge yang diadakan secara dalam talian, hari ini.




  



Pada sesi temu bual sama, penyanyi lagu Sayang Maafkan Aku itu turut berkongsi mengenai hubungannya dengan ibu tirinya , Juriah@Julia Bachok selepas pemergian bapanya, Allahyarham Saleem yang juga penyanyi popular pada 2018.


"Minggu pertama selepas arwah tiada, masih ada krisis sikit tapi saya tidak ambil peduli sangat. Saya tak suka sangat dengan masalah.


"Alhamdulillah, selepas itu dan sampai sekarang ada juga berhubung tapi boleh dikira dengan jari. Kalau ditanya hubungan saya dengan keluarga sebelah sana, okay saja. Kalau di belakang saya tak tahulah," katanya.




  



Berkongsi mengenai pembabitannya dalam pertandingan E-Sukan Mobile Legend: Anonymoz Merdeka Challenge yang bakal diadakan pada 29 sehingga 31 Ogos ini, Syafiq berkata, dia tidak sabar untuk menghiburkan peserta terbabit.


"Sebelum ini ada juga persembahan dalam talin, tapi sudah lamalah. Kalau sebelum Covid-19 pula, persembahan dalam dua kali seminggu.




  



  



"Kali ini lama juga tidak ada persembahan. Apabila ditawarkan untuk menghiburkan peserta pertandingan, rasa seronok sangat. Memang rindu. Walaupun secara dalam talian, tapi rasa gementar juga sebab sudah lama tak nyanyi depan orang. Kekok akan ada, harap tak buat silap," katanya.


Selain Syafiq, turut terbabit dalam program itu ialah penyanyi Harry Khalifah.-CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik ko bijak dik x berhenti kerja bomba aritu utk jd retis.. tgok skrg ada gaji tetap kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 11:23 AM | Show all posts
aku suka anak saleem ni. tak mencapab guna nama bapak sana sini. suara dia oklah jugak tp kadang sengau dia ada sikit lebih,
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:12 PM | Show all posts
dapppppp....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Video dia acah pasang tudung tu lawak.ni mesti selalu tengok adik beradik dia buat hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh nampak keperibadian dia yang baik. Good job Syafiq
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sape ke yg pernah komen nmpk dia ni tgh berdating kan...moga bahagia together
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 04:37 PM | Show all posts
zamzam replied at 24-8-2021 11:23 AM
aku suka anak saleem ni. tak mencapab guna nama bapak sana sini. suara dia oklah jugak tp kadang sen ...

ooh ni ank saleem eh.. ok la low profile takde la buat kontrolbasi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tastehhhh nyaaa
moga kita berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Drpd kes dedulu dia mmg baik diam jer… mak dia pndai didik
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai budak nie bawak diri syukur ada kerjs tetap & menyanyi tu cuma sambilan
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:25 PM | Show all posts
rayray28 replied at 24-8-2021 02:43 PM
sape ke yg pernah komen nmpk dia ni tgh berdating kan...moga bahagia together

ha ah...somewhere kl..pompuan putih2 kurus..tak tinggi..tak rendah...iras2 muka bini dr benirusani
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasti jgn kongsi dik oiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa baru 27 ke..mati2 igt mid 30s
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 08:14 PM | Show all posts
tahun ni ada big stage ke chuols? senyap jahh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Brenti je dr jd pyanyi dik ...aku xsggup nk dgr sore sengau tu...dgr intro muzik pun aku dh tuka siaran radio lain...nightmare suara dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus ade keje tetap tp akak xblh blah dik suara kau sengau pd pendengaran akak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:30 PM GMT+8 , Processed in 0.101183 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list