CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 881|Reply: 5

TMJ Nak Tinggalkan JDT?

  [Copy link]
Post time 24-8-2021 10:04 AM | Show all posts |Read mode
Kuala Lumpur: Persoalan mengenai Tunku Ismail Sultan Ibrahim bakal meninggalkan juara tujuh kali Liga Super, Johor Darul Ta'zim (JDT) terus menjadi tanda tanya di kalangan peminat sukan bola sepak tanah air.


Ia berikutan Tunku Ismail yang juga Tunku Mahkota Johor (TMJ) seakan memberi bayangan berbuat demikian menerusi satu komen yang ditinggalkan beliau di laman Instagram pasukan berkenaan.


Kredit foto: Harian Metro





"Saya telah berjaya membangunkan JDT dengan macam-macam kejayaan dalam dan luar padang. JDT telah berjaya menjadi satu jenama yang besar.


"Top infrastucture dan 18 piala senior team dan 10 piala junior level. Total 28 piala dalam 8 tahun.


"Ini saya punya last hadiah kepada kelab," kata Tunku Ismail.




Kredit foto: IG





Komen terbabit ditinggalkan pada gambar yang memaparkan rekabentuk berkonsep tiga dimensi (3D) Pusat Latihan JDT yang baharu.


Dalam kemaskini terbabit, JDT memaklumkan pembinaan pusat latihan yang baharu akan dimulakan pada Oktober ini. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-8-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerlympics at 24-8-2021 10:10 AM

Anak jiran aku punya view on this...

He may probably leaves...dan selepas setahun tinggalkheun(pencapaian half past six)...maka akan kembali mengemudi....semula....

Dlm press media kemudian akan sebut......no one handles and brings sukses to  the team the way i do...period..


Caya la.....calitttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 10:20 AM | Show all posts
Ada duit macam2 boleh buat.. TMJ ada influence dapatkan dana & sponsorship dan dia takde tujuan lain selain nak bangunkan JDT.  Nak kira duit, dia sendiri pun banyak duit in fact tak mustahil dia even keluarkan duit sendiri utk JDT.  Tapi bila orang lain ambik alih, boleh ke orang tu continue cari dana & sponsorship sama level dgn TMJ and most importantly, tak de makan tepi.  Soon to be seen.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 12:08 PM | Show all posts
mmg ade duit blh je nk buat ape2.. ni rakyat mng dh muak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sembang jer ni,  nk menyekit sejarah tapau piala dgn tabur duit beli player utama team lain...

Level JDT skang ni bkn berbangga menang piala dh tp patut dh start sembang pasal penghasilan bakat akademi,  at least pecah masuk team utama pasukan sendiri kalaupun x mampu nk export ke liga luar....
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 12:11 PM | Show all posts
dah dia punya JDT tu kot... melainkan dia nak jual...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.095269 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list