CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3927|Reply: 28

Aliff Syukri Buat Hal Muat Naik Video Mesra Dengan Wanita Lain, Datin Tak Jeles?

  [Copy link]
Post time 23-8-2021 05:58 PM | Show all posts |Read mode
Ada saja usahanya memromosikan produk menjadi bahan kecaman ramai.




Kredit foto: IG




Terbaru, usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri terkilan apabila video terbarunya di Instagram dikecam ramai.


Dia kesal apabila dituduh tidak menghormati isterinya, Datin Seri Shahida kerana berlakon adegan mesra bersama wanita lain daam video berkenaan.







Kredit foto: IG



"Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf jika ada menyebabkan anda terasa dan sebagainya. Video itu hanya iklas pengajaran untuk promo koleksi terbaru primadona @as.hijabofficial.

"Niat saya sekadar nak kongsikan tudung sahaja," tulisnya.








Kredit foto: IG




Malah, dia menegaskan hubungannya dengan isteri juga baik-baik saja.


Katanya, dia akan memuat naik rakaman di sebalik tabir pembikinan video itu sekiranya menerima lebih 100 komen.




Kredit foto: IG



"Korang rasa patut tak saya posting video behind the scene untuk korang tengok siapa sebenarya orang yang korang kutuk dalam video tu?" soalnya.




Kredit foto: IG




Bak kata Aliff, kalau drama televisyen lebih dari itu okey je. Kenapa Aliff tak boleh pula buat video dengan perempuan lain? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:19 PM | Show all posts
kan dh dpt free marketing. netizen ni mmg dilahirkan untuk marketing free alif shukri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:29 PM | Show all posts
bahaya betul kain berjurai kat belakang tu. masuk kat tayar tu kang berbelit oiii..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya some netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing allif syukri memang yang mencari kontraversi. Bad publicity is free marketing gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa.. buat madulah datin nnt boleh bergasak 3 ekor buat content mcm hidup duit x penah cukop
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:16 PM | Show all posts
pppffffttttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa? Adik beradik dia ka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
xkan la ada yg nk kat pak.cik ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 08:29 AM | Show all posts
pergh berani model tu naik motor dgn baju labuh..
seriau tgknya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 09:39 AM | Show all posts
Macam tak kena je promote tudung iklan macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 11:37 AM | Show all posts
pondan pondan si alip ni kena gak hati hati.  bernafsu gak mamat ni.  berapa orang dah keluar dari datin.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:17 PM | Show all posts
tu bukan adik dia si ajo jay ar em dlu keee
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:19 PM | Show all posts
spicygirl3 replied at 23-8-2021 06:49 PM
Marketing allif syukri memang yang mencari kontraversi. Bad publicity is free marketing gituuuu

niat tidak menghalalkan cara gitu...

#donedakwah

hahahhahaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mesra dgn LELAKI lain patutla datin nak jeles
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mijot replied at 24-8-2021 07:29 AM
pergh berani model tu naik motor dgn baju labuh..
seriau tgknya...

Lelaki tu sbb tu xpeka psl baju meleret
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 24-8-2021 12:19 PM
niat tidak menghalalkan cara gitu...

#donedakwah

Ada aku kesah .. bak kata diva AA
Why bother why bother why bother

Kah kah kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Datin tak kisah gambar dgn peremouan. Datin kisah dengan lelaki aje...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama takde keluar darin dalam ig aliffsyukri. Last 2 july. Lama sangat ni. Ada gaduh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 11:00 PM | Show all posts
@Lilrose
Ko kene bayar untuk bukak thread ni nk bg free publicity ke?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 02:22 PM GMT+8 , Processed in 0.197282 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list