CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3558|Reply: 22

Siti Nurhaliza Trending No.1, Rupanya BBNU Pun Suka Muzik Melayu

  [Copy link]
Post time 23-8-2021 05:05 PM | Show all posts |Read mode



Industri hiburan seakan sunyi tanpa karya-karya baru daripada penggiat seni. Namun, hari ini penyanyi nombor 1 Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin tiba-tiba trending di Twitter.


Semuanya gara-gara ciapan yang meminta pengguna Twitter menyenaraikan 10 artis yang mereka sukai muziknya.




Foto :Twitter


Dan dengan itu sahaja, rupa-rupanya ramai BBNU yang meminati Siti Nurhaliza. Ternyata muziknya malar segar biarpun untuk mereka generasi Z ini.






Foto : Twitter




Rentetan itu, segala mengenai bintang tersohor ini diperkatakan, dengan muziknya yang masih gah, perkahwinannya serta video klipnya yang unik.



Begitu juga bagi peminat setianya, 10 muzik yang diminati datangnya dari Siti Nurhaliza.








Foto : ig




Ianya petanda baik kerana masih ada generasi baharu yang meminati artis tempatan disebalik lambakan artis K-pop dan artis barat, kan? - CARI



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti Nurhailiza muzik dia evergreen
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampahnya ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:33 PM | Show all posts
dulu2 i minat aje lagu2 dct ni... tp lagu2 dia yg latest ni i kenot brain betul... suara yes sedap. tp muzik x best... ntah la... mgkn i yg da tua kot.... btw i paling suka lagu dia dlm album transkripsi.. album2 dia lepas tu x kena kat telinga i...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I prefer lagu2 kak jena jeng lagi.. Baru2 ni baru dgr lagu lama she tajuk  Dalam Kesakitan Ini.. Best jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:15 PM | Show all posts
Jangan nak temberanglah

perampas laki org itu dah out of industry lama dahhhhhhhhhhhhhh


lagu lagu itu semua dia menyanyi ikut lohong mulut ke ikut lubang tahi??

padan muka dengar kata laki  bangkai dia sakit xboleh berjalan ,pakai pamper baby

laki pun dah bau tanah kubur ,nafas bau bangkai'

batang butohhh pun rosak xboleh naik

padan muka ko ctcaras

ko adalah kesilapan terbesar makbapak ko pernah crettt

dajjal nakharom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:21 PM | Show all posts
sorry tapi iol minat lagu2 ct yang dulu jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:47 PM | Show all posts
Meolss minat lagu2 tokti tapi hadek2 karats ponen zoners yg tweet semua 10 artis Siti tu mmg gampang ye sebab super taksub. Manala tak trending kiah oi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2021 09:53 PM | Show all posts
iols pon macam rasa pelik kejap siang tadi...rupanya sebab pasal tweet 10 jenis muzik ni. Namun agak kagum jua lah sebab rata2 bbnu pun layan jugak muzik Siti. Ala2 dalam list tu penuh retis kpop, tetiba terselit nama Siti
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:12 PM | Show all posts
habistu takkan haters nak list idola masing2 camni pulekkk

1. Kak Ani
2. Mitch Donat
3. Datin Alyah
4. Dayang Senandung
5. Shilalat

macam tak cukup gah pulak list nanti khennnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:18 PM | Show all posts
pondan sangat yang komen pegi toilet pon dengar lagu siti
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala..yang kata tak minat tok ti tu pon hipokrit sangat. Dalam kereta nyanyi lagu tok ti, kat opis dgr lagu tok ti, karaoke lagu tok ti...tp x minat tok ti. Iols sampahkan je jenis yg mcm ni. X minat tp over ambik tahu pasal tok ti. Sampai benda karatz x tau pon, dia lagi tahu. Malah yg lagi over, benda yg Dato K x tau pon, dia lagi tahu. Iols puiiiii kan je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang hari dari siang ke malam Siti Nurhaliza trending hari ni. I faham kalau ada yg tak suka atau jeles...hihiii...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 23-8-2021 07:16 PM
I prefer lagu2 kak jena jeng lagi.. Baru2 ni baru dgr lagu lama she tajuk  Dalam Kesakitan Ini.. Bes ...

Lagu ziana Dugaan Buatmu
Sedap nak mampss
Best giler
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
KakZianaZain replied at 23-8-2021 11:19 PM
Lagu ziana Dugaan Buatmu
Sedap nak mampss
Best giler

Best jgak.. Byk lagu kak ZZ yg agak underrated sbb sheols produce Killer Album, bukan killer single, so nasiblah hanya 1,2 lagu je yg betul2 push kat radio zaman tu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 04:35 PM | Show all posts
Maaf nak tnye.. natizen kalau taksub dgn retis ni sbb penampilan retis or lagu/lakonan mereka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2021 04:57 PM | Show all posts
hyie replied at 23-8-2021 09:18 PM
pondan sangat yang komen pegi toilet pon dengar lagu siti

kannn??? pondan sangat bawak walkman masuk jamban semata2 xnk terlepas lagu siti kt radio

meols dulu sekali jah penah bawak walkman masuk jamban sbb nk dgr lagu marsha yg final AF tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 05:59 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 24-8-2021 04:57 PM
kannn??? pondan sangat bawak walkman masuk jamban semata2 xnk terlepas lagu siti kt radio

meols ...

lagu tu pon untuk siti asalnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Minami2013 at 24-8-2021 11:02 AM

Kesian bbnu.. tak de artis lain yg bagus2 skrg. Masa zaman i bbnu dulu, ramai artis popular lagu best2.. rock kapak, jiwang, balada, jazz, dangdut, nasyid, pop.. skrg nk senaraikan artis melayu je wajib letak dct sbb tk de pilihan lain  
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
looorrrr ni ke sebabnya dia trending. dr mlm td aku mencari sebab. nk masuk Forum x lepas2
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 03:57 PM GMT+8 , Processed in 0.148903 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list