CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10504|Reply: 82

"Nasi Lemak 20 Sen Pun Nak Tunjuk", Ramai Yang Samakan Mimi Lana Macam

  [Copy link]
Post time 23-8-2021 04:42 PM | Show all posts |Read mode
Biasalah kalau nama artis semua benda pun netizen nak komen.


Macam Mimi Lana, ramai yang kata dia makin seksi. Betul ke?




Foto: IG




Jengah di Instagram, memang banyak gambar Mimi semuanya meletup gitu!


Ada satu gambar yang berjaya menarik perhatian lelaki-lelaki hidung belang untuk komen.




  



  



  



Dalam gambar tersebut Mimi pakai singlet, sedang hirup udara segar gayanya.


Di ruangan komen ramai yang body shaming.


  





Katanya nasi lemak 20 sen pun nak tunjuk. Faham-fahamlah nasi lemak tu apa, tak faham tanyalah kawan sebelah ya.


Bukan itu sahaja ramai juga yang kata Mimi nampak macam Sajat.

























Aduhai nangis Mimi kalau tahu disamakan dengan Bang Jat! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kelapaparut at 23-8-2021 05:27 PM

mulut jantan kalu mbawang body shaming mengalahkan pondan atau gay lorong, even acik2 bawangers pun kalah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 23-8-2021 05:07 PM
mulut jantan kalu mbawang mengalah pondan atau gay lorong, even acik2 bawangers pun kalah

mimi suka tayang skin
tp tak kena kutuk seksi sbb kurus
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 05:42 PM | Show all posts
mulut lelaki kalau membahan blh tahan ye. seriauu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:16 PM | Show all posts
level laki gatal mulut sama dengan acik forum dua2 laser. cuma acik forum cerdik laser dalam rumah berpagar
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:23 PM | Show all posts
iols suka dia berlakon. Dia bukan typecasted punya pelakon. Semua watak boleh bawak dengan konfiden
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:24 PM | Show all posts
Laki sapeee la tu?? Ni kalo check profile sekoq2 musti jenis share ayat islamik,share hadis itu ini. Tp kuat mbirah. Bani meleis sejati gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohh dia ni memng seksi kan. Netizen baru perasan ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:39 PM | Show all posts
Dah mmg style dia begitu  cuma dia tinggi n kurus  so xde la nmpk terbonjol beria sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:55 PM | Show all posts
20 sen ke 20 ringgit ke bukannya mimi lana tu terhegeh-hegeh batang kecut kau..muka cantik macam mimi lana tu tak ingin pun kotey pensel ikea jantan melayu lahanat
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet la dia ni. Takpe la dek . Nasi lemak 20 sen pun 20 sen la ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 06:59 PM | Show all posts
mesti kes mimi tak layan diorg tu, tu pasal cari pasal dgn mimi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 07:44 PM | Show all posts
betul dah tu saiz boobs sheols, nampak natural dan sesuai dah dengan bentuk badan sheols yang slim macam model. kang badan slim tetiba boobs selambak ko jugak mengata masuk silikon pelbagai kan. cantik mimi lana suka tengok sheols kat dalam tv, cantik melayu n tak try too hard.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Style dia mcm zahirah, seksi tapi tak ketara sgt sbb kurus tinggi. Tapi mmg cantik la dia ni, sesuai jadi permaisuri, tibahhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Size dia mmg kena dgn dia. So? Yg jantan jantan ni senak kenapa? Jantan mcm ni selalunya size pencil ikea dan seminit saja mampu bertahan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 08:42 PM | Show all posts
jejtanz bani meleis...
not suprised at all..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tekcik la best nk pakai seksi2 yach...teksar kalo pakai lower cut dh mcm pelach
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka yach jantan2 yg komen tu… dasar bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:32 PM | Show all posts
mimik muka sheols tampak kian membosankan, monotous, masa berlakon. Di awal kemunculan dulu nampak best lah, lama2 jadi sejenis bosan. Mengingatkan meols kat mat haron. Tapi mat haron jauh lebih hazab lah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka sheol ni i rasa nk sgt tgk dia kat holiwud. Muka n ketinggian tu ckup dah. X ada la terlampau cantik tp elok2 je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:28 AM GMT+8 , Processed in 0.200411 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list