CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2095|Reply: 20

Samantha Ramsdell Dinobat Wanita Mulut Paling Besar Di Dunia

[Copy link]
Post time 20-8-2021 05:59 AM | Show all posts |Read mode






New York: Seorang wanita berusia 31 tahun, Samantha Ramsdell yang popular di TikTok berikutan bukaan mulut yang sangat luas, kini secara rasminya dinobat wanita mulut paling besar di dunia oleh Guinness World Records.


Menerusi beberapa perkongsian video di aplikasi TikTok yang memaparkan dia sedang memuatkan sejumlah besar makanan ke dalam mulut, termasuk keseluruhan kentang goreng McDonald's telah membuatkan 1.7 juta pengikutnya merasa sangat kagum.





Samatha yang berasal dari Connecticut menerima pengiktirafan berkenaan pada 28 Julai lalu selepas ujian ukuran yang dibuat di sebuah klinik di South Norwalk, Connecticut mengesahkan bukaan mulutnya seluas 6.52 sentimeter.


"Berusia 31 tahun dan memperoleh rekod ini untuk sesuatu yang selama ini buat saya rasa tidak yakin dan pernah mahu menjadikan ia kecil, adalah sangat hebat.

"Ia kini menjadi satu daripada perkara terbaik mengenai saya," katanya yang bekerja sebagai wakil jualan peralatan perubatan.

Samantha turut menyokong mereka yang mempunyai anggota badan unik untuk mencatat rekod dalam Guinness World Records.



"Lakukan dengan penuh dan jadikan ia aset paling besar anda. Ia adalah kuasa anda, yang menjadikan anda istimewa dan berbeza daripada orang lain di sekeliling," katanya seperti dilapor Mirror.


Menurut wanita itu, dia membuka akaun media sosialnya untuk berkongsi kebolehan nyanyiannya tanpa sedar bahawa bentuk mukanya yang lebih menarik perhatian orang ramai.


Sebelum ini katanya, dia mula mengumpul keyakinan sejak dua tahun lalu apabila mengambil kelas nyanyian serta berkongsi mengenainya di Instagram.


Kredit foto : guinnessworldrecords.com

Kredit foto : guinnessworldrecords.com





"Kemudian saya jatuh cinta dengan komedi dan parodi serta mula banyak berkongsi mengenai itu sebelum membuka akaun TikTok pada 2019 tetapi tidak begitu aktif sehingga tempoh pandemik pada April 2020.

"Sejak itu saya berkongsi banyak video kelakar dan parodi tetapi setiap kali berkongsi sesuatu yang menunjukkan mulut saya, ia menjadi sangat tular," katanya.



Besar betul mulut dia, agak-agaknya siapa pula memegang rekod mulut paling kecil di dunia? - CARI





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-8-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Blackrose87 at 20-8-2021 08:51 AM

Hurmmm...  Lipstick cepat habis la gini..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulut besar atas bawah

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat filem zaman dulu yang usahasama dengan Indon kot yang ada watak (hantu ke?) makan aborted baby ke apa macam tu.

Bayi besar macam bari lahir tu bulat2 masuk mulut he he
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu: Mulut besar atas bawah Pj4tzjmKGGo

My mind is traveling {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 09:14 AM | Show all posts
pelahap nye lah sumbat rupe gitu...huduh kelaku.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 09:15 AM | Show all posts
wah boleh berlakon filem biru ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaclyn victor xnak celen ke
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-8-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaa orang buat mukbang tu mulut luas2 belaka. Heran aku suap banyak besor2. Lagi2 mukbang India. Makan nasi senganggam dia kaut masuk mulut. Makan mee sesenduk besar saiznya dia suap. Nak.termuntah aku
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu: wah boleh berlakon filem biru ni..

Macam ular sawa dah mulut dia...seram memikiorkannya
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Annoying mcm gampang makcik ni content dia pasal dia menganga luas2 je jijik la bodo
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
berapa sosej boleh masuk?
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 02:40 PM | Show all posts
Geli pulak tengok epal sebiji dalam mulut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi dia cantik dan bersih. So tak geli tengok
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 04:35 PM | Show all posts
Benar luas betul mulutnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 02:45 AM | Show all posts

dia buat pembedahan rahang ke?
macam geli je tengok dok makan penuh mulut macam tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-8-2021 02:52 AM | Show all posts
Orix replied at 20-8-2021 09:17 AM
Jaclyn victor xnak celen ke


ning lagi besar rasanya


Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 02:52 AM | Show all posts


10 batang muat tu..

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 01:11 PM | Show all posts
ini kah jelmaan kucing nganga tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum lg tengok mulut jaclyn victor & ning baizura..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 02:22 AM GMT+8 , Processed in 0.093831 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list