CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 2715|Reply: 29

Gaduh Sampai Lebam Sebab Tak Bagi 'Check' Telefon

  [Copy link]
Post time 18-8-2021 05:18 PM | Show all posts |Read mode
Disebabkan sering pulang lewat dan enggan membenarkan isterinya memeriksa telefon bimbit, seorang lelaki bergaduh dengan isterinya serta didakwa menyebabkan wanita itu jatuh hingga cedera.


Kejadian berlaku di rumah mereka di Taman Kosas di sini, Jumaat lalu dengan mangsa cedera dan lebam di lengan serta kaki.


Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Farouk Ehak berkata, pihaknya menerima laporan yang dibuat mangsa berusia 19 tahun dan menahan suspek berusia 21 tahun pada 9.30 malam semalam.




Gambar hiasan




"Berlaku salah faham antara suspek dan mangsa yang disebabkan keengganan suspek membenarkan isterinya memeriksa telefon bimbit serta sering pulang lewat.


"Mereka bergaduh dengan mangsa dikatakan terjatuh hingga lebam di lengan kiri dan kanan, selain cedera lutut kiri. Pergaduhan itu dileraikan ibu mangsa yang tinggal berhadapan rumah pasangan terbabit," katanya dalam kenyataan hari ini.


Mohamad Farouk berkata, mangsa telah menerima rawatan sebagai pesakit luar di Hospital Kuala Lumpur dan membuat laporan polis.


Katanya, pasangan itu berkahwin pada Oktober tahun lalu dan mempunyai seorang anak.


"Suspek direman empat hari untuk siasatan mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan dan Seksyen 18A Akta keganasan Rumah Tangga," katanya.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
muda lg laki bini..yg laki pun msti sorok something sampai ke sudah xbg
pastu cerai or baik balik lps bini dia keluar hospital nnti?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Darah muda
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 18-8-2021 05:44 PM
muda lg laki bini..yg laki pun msti sorok something sampai ke sudah xbg
pastu cerai or baik ba ...

Jangan jadi macam Rihanna dulu2 sudah. Dah lebam2 still ambil balik Chris Brown.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 18-8-2021 06:06 PM
Jangan jadi macam Rihanna dulu2 sudah. Dah lebam2 still ambil balik Chris Brown.

selalunya gitu la..cinta itu buta kheun
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
La..mudanya memasing. Wifenya br lg bersalin rasanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Indon ke melayu? Area situ banyak jugak indon yg dah lama duduk sini
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rasa nak berhuha lg kat luar buat apa kawin awal
Kan dah lemas org bising2 pulang lewat, nak cek2 hp bagai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 08:35 PM | Show all posts
aikkk...
rasa nyer semalam ke atau 2 hari lepas ke...
mcm ada satu tread luahan perasaan pasal nak cek talipon laki....
adakah mangsa tu seorang forumer cari....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 08:51 PM | Show all posts
Tolonglah celik mata dik..lelaki gini esok lusa awak kena belasah lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 18-8-2021 08:35 PM
aikkk...
rasa nyer semalam ke atau 2 hari lepas ke...
mcm ada satu tread luahan perasaan pasal nak ...

Lorr mangsa ni die ke

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm muda lagi punnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 18-8-2021 08:35 PM
aikkk...
rasa nyer semalam ke atau 2 hari lepas ke...
mcm ada satu tread luahan perasaan pasal nak ...

yeke..siannya beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
aduhaii.. blum setahun kahwin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 10:37 PM | Show all posts
sukacactus replied at 18-8-2021 07:12 PM
Kalau rasa nak berhuha lg kat luar buat apa kawin awal
Kan dah lemas org bising2 pulang lewat, nak  ...

tak kawin tak kangkang dek
itu ja cara


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mst ada sorok pape ni, tu yg x bg bini cek fon.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 10:57 PM | Show all posts
mana ada jantan free2 bagi orang lain tengok hp dia.

siapa pernah jumpa habaq mai sat

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 11:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 18-8-2021 11:09 PM
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1266122&extra=page%3D1



OK jp nk pi bc

Tq for the link laling
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 18-8-2021 11:09 PM
https://bm.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1266122&extra=page%3D1



Dh bc

Br teringt iols ada bc dh
Tp tt x respon balik dh. Kt 1st post je
Reply2 dr forummer pun x bnyk

Uols rs die eh
Artikel ni mmg ngam dgn cerita dia


Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.113036 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list