CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Beli Superbike Untuk Suami, Sis Berniqab Ini Pula 'Lebih-lebih Syok Sendiri'

[Copy link]
Post time 21-8-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-8-2021 10:12 AM
Tu lah setau iols berniqab ni more like ko nk sorok diri ko dri jd tumpuan. Tp zmn now dah terbali ...

Satu lg, kalau menipu, susah org nk Cari gmbr untuk sebarkan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
AverageJoe replied at 21-8-2021 04:32 PM
setuju.. ramai je lady bikers dekat luar sana tu. cuma bila berniqab ni entahlah.. macam tak berap ...

Klau ckp mcm tu nanti diaorang balas pulak berniqab pon ada minat masing2 jugak. Well, xkisah nk naik motor sport tp perlu ke heboh2? Buka je la niqab tu mcm tujuan niqab tu dah lain. Dgn jaket ikut body mcm nk sgt tarik perhatian jantan lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 21-8-2021 04:41 PM
Satu lg, kalau menipu, susah org nk Cari gmbr untuk sebarkan...

Betul jugak tu lepas tu org xkn percaya sbb berniqab kan? Mesti suci xkn nk menipu
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.082010 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list