CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6784|Reply: 42

"Menangis Nak Terkeluar Biji Mata, Ada Makna Rupanya" - Tunggu Saman D

  [Copy link]
Post time 18-8-2021 03:04 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG



Enggan membiarkan namanya terus diperkata menerima bayaran daripada kerajaan untuk menyokong bekas perdana menteri, Mila Jirin sekali lagi bersuara menegakkan pendiriannya di Instagram.


Nama penyanyi itu sebelum ini hangat dibualkan selepas tuar videonya menangis sebaik Tan Sri Muhyiddin Yassin dikhabarkan akan meletak jawatan sebagai perdana menteri.




  



Mila juga menegaskan dia bukan seorang majikan yang hanya goyang kaki, mengharapkan bantuan kerajaan untuk membayar gaji pekerja seperti dituduh netizen.

"Saya pun sama macam hampa, gheja dari jam 8pagi - 11 malam depan laptop, work out new business proposal, work on cash flow.

"Siapa cakap jadi majikan tu goyang kaki? Jika majikan billionare mungkin lah kot," tulisnya.




Kredit foto: IG




Dalam hantaran terbaru, Mila memaklumkan dia mengambil tindakan undang-undang terhadap seorang individu yang telah melemparkan fitnah terhadapnya.







Kredit foto: IG




Apalah nasib Afiq Mohd. Tunggu surat saman lah nampak gayanya. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 03:05 PM | Show all posts
siapa pula afiq ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cringe la dengan org menangis sambil rekod2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha sudah! Lawyer juga yang masyuuukkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak alamak
Acik2 porum b40 yang mengutuk mengeji sheol harituuuu

Sekarang ni nak kena menggelabah kop** ke cemana ni





Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:13 PM | Show all posts
the second shilalat ke apa ni?
menangis beria rekod
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:16 PM | Show all posts
zaman covid ni zaman saman menyaman ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani saman kerana benar.teruskan mila.iols bukan kipas susah mati mila jirin ni tp rengsa dgn sesetengah netizen zmn skrg ni yg laju jari menaip dr guna otak utk berfikir dahulu sblm menulis dekat media sosial masing2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 03:29 PM | Show all posts
berani tulis, berani tanggung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata terjejas musim pandemik sampai kena kerajaan bantu
Ni nak saman org ada duit pulak ko ye?????
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:36 PM | Show all posts
mila dan semua be strong
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:54 PM | Show all posts
Levespa replied at 18-8-2021 03:07 PM
cringe la dengan org menangis sambil rekod2 ni

Tahnyer.
Kita bila nangis, perkara pertama takkan pikir nak selfie rekod kan

Dia boleh standby pulak, 321action je baru nangis
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia saman afiq tu aku setuju

Dia rekod video tu aku tgk pun malu.haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim Saman menyaman...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:06 PM | Show all posts
Pergh laku khidmat lawyer dlm zaman cobit nie.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahok, Ahok, Ahok (buat bunyi gagak) acik forumers ada yg dh gelabah tek*s ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cenggini ke mengaku org bisnes? Nangis2 record video nak justify? Chill sudah la. Kata kental. Ramai majikan bekap engko mila.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa afiq tulis bukan fitnah. Bukan ke mila sendiri yg tulis macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kacau cash flow ke bayar lawyer nak saman ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:41 PM | Show all posts
saman2.. aku sokong aja,

bijan pun tersentap leh saman, apatahlagi org lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:29 PM GMT+8 , Processed in 0.123963 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list