CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4498|Reply: 44

"Siapa Jual Kopiah & Serban?" - Aisar Khaled Nak Berubah Ikut Sunn

  [Copy link]
Post time 18-8-2021 01:48 PM | Show all posts |Read mode
Selepas bertubi-tubi dihentam dek membuat content tak semenggah berhubung kematian Siti Sarah Raisuddin baru-baru ini, Aisar Khaled meluahkan hasrat mahu berubah ke arah kebaikan.




Kredit foto: IG




Menerusi Instastory baru-baru ini, selebriti media sosial meminta orang ramai mendoakan dia terus istiqamah untuk menjadi lebih baik.


Dalam masa sama, dia menyatakan kesediaannya memaafkan semua pihak yang bercakap mengenainya sebelum ini.

"Doakan saya supaya istiqamah melakukan kebaikan dan mengikuti sunnah Nabi.

"Sesiapa yang jual kopiah dan serban boleh DM saya ya, nak hari ini," tulisnya.




Kredit foto: IG/Murai




Dalam kemas kini di IGnya, Aisar juga memuat naik gambar dan video pertemuannya dengan pendakwah kesayangan ramai, Ustaz Ebit Lew yang memberikan nasihat kepadanya serta mendoakan doanya dikabulkan.









Kredit foto: IG




Proses mencuci nama ke ni? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ke bdk ni? Btw nk berubah wajib pakai kopiah, serban, jubah bagai ke? Kena ubah dalaman dulu dik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 ni penunggeng agama. Muka kepam si ebit ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
seketul kopiah pon ko takde ke dekk? menutup aurat je yg penting bukannya sunnah nabi luaran, perangai setan kat dalam #donesetajah
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Duly noted. Next!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:28 PM | Show all posts
hmm ntahlah.. jgn jadikan penghijrahan ni as your content sudah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:39 PM | Show all posts
x reti search kat shopee? nak jugak announce dasar lapar perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Motep gmbr sebelah ebit liew tu ketatnya jeans ko dik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada buat giveaway tak sempena penghijrahan.

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:47 PM | Show all posts
attention seeker je budak ni. by the way beliau bukan artis move la thread ni ke bod personaliti media sosial
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:12 PM | Show all posts
Taliban pun dah hijrah ke afganistan

syukurlah

bebudak tiktok twitter dan ig

pakat2 beli jubah n berhijab niqab dan janganlah tunggang agamo demi selamatkan tengkuk
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kopiah dah serban adalah tanda nak jadi baik dan insaf ke sekarang?  

K.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:16 PM | Show all posts
behijrah memang kena pakai serban kopiah ke weh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:29 PM | Show all posts
Jangan ko hijrah join bisnes ML pulak
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke bongok sgt ko ni, nk bli kopiah ngn serban pun sibuk tanya kt ig. Punya bersepah kedai jual benda2 tu. X ke nk menunjuk2 nmanya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh em geee takut budak tu kena lauk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaaa atoooooooo
Guna lak si cendawan berkismis yuck
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak didik osim lesung  kah dia ni?????
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat shopee ada jual dik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:26 PM | Show all posts
buat content bodo-kena kecam-minta maaf-insaf-sambil promote produk..
haa repeat la smp abg jamil mampos
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:44 PM GMT+8 , Processed in 0.108337 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list