CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5642|Reply: 30

Mcm mana nak tau history browser husband

  [Copy link]
Post time 17-8-2021 08:16 PM | Show all posts |Read mode
Boleh tolong sy mcm mana nak cek history dkt fon husband..sbb husbnd delete history n dia x dia logout email dkt browser...sy syak husband sy ada buat bukan2 sbb tgk dia puny masa smpi 1jam lbh ada smpi 4jam mcm tak logik je...plzz tolong sy..bila tny husband dia jawab buat keja tpi serius knpe nk delete
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 klu emosi tak cukup cekal tak payah la check. Jd gaduh je nti nak bersangka2 buruk ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah kata buat keja.. buat keja jekla.. halau sikit syaitan yg dok tepi telinga tu.. bawak btenang..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke check history browser?
Syak apa?
Syak husband Langgan perempuan ke apa?

Tak kuasa nak semakkan kepala check phone bagai ni
Baik I tengok movie kat phone
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah kahwin, percayalah kepada suami. Tak payah nak jadi penyiasat dan suspect bukan-bukan pula.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 03:29 PM | Show all posts
Buat penat je nak chech history mory bagai. Lantak je la. Lain la dia gi danok ke ape ke...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:04 AM | Show all posts
tt mcm suami  saya...
dia suka cek tipon saya pastu syak wasangka...
asik gadu sbb telefon jer..

saya takde gelabah nak cek tipon dia...
penat dgn kerja pejabat, kerja rumah, anak lg..
tak kuasa nak sesakkan otak dengan hal remeh temeh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
sian plak kat TT, takde lg yg nk bantu cara utk cek history. rasanya ramai yg juga x tau caranya. moga adalah yg dpt membantu TT. selain dari tu, kalau TT syak somthg is not right. doa byk2 supaya Allah tunjukkan kebenaran pada TT. hari jumaat ni , sejam sebelum maghrib, byk2 kan doa inshaaAllah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2021 06:29 PM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]




Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2021 06:33 PM | Show all posts

Haaa...

mijot replied at 20-8-2021 08:04 AM
tt mcm suami  saya...
dia suka cek tipon saya pastu syak wasangka...
asik gadu sbb telefon jer..

[AceHand SPECTaceLAR]

Kan...? Hah! Hah! Hah!

Tapi betol kata dia worang tu... Tak salah burok sangka tapi biarlah bukang sebab kita jenis cemburu buta dan syak wasangka bebukang... Kot nanti hal kecik jer jadi gadoh besar... Tak berbaloi...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2021 10:51 AM | Show all posts
mijot replied at 20-8-2021 08:04 AM
tt mcm suami  saya...
dia suka cek tipon saya pastu syak wasangka...
asik gadu sbb telefon jer..

sama la kes ngan sy kadang2 kerahsian negara blh bocor ...mcm sy fokus kt kerja jaa... tahap keprcayaan dia pada sy mmg blh sampai tahap sy frust tau...mcmna suami sdiri selalu bersangka buruk ngan bini buntu sampai xdpt nk gmbar mcmna
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 12:25 AM | Show all posts
mm...cuba pikir cam ni..kalau u dapat bukti yang sangat2 kukuh, u nak buat apa?
menangis2 sampai tak lalu nak makan ke, nak bergaduh kaw2 ke atau nak bercerai?
kalau berani nak bercerai, ok, boleh siasat abis abisan.
kalau takat nak sedih, menangis, nak bergaduh kaw kaw tapi takut nak bercerai, takyah la siasat.  buang masa betul.buat2 tak nampak lagi bagus.

nak siasat2 beria kalau END RESULTNYA nak bercerai..hah aku sokong.

kalau takut dilambung ombak, jangan berumah ditepi pantai..
kalau takut kena cerai, buat2 bodo aje la..

bak kata seorang prof terkemuka, orang lelaki suka kalau ppuan buat2 bodo ni...
aku setujuk sbb dia PROF.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 09:25 AM | Show all posts
dia delete tu sbb keje dia confidential la kot
klu makin menjadi2...harus la disiasat
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nak cari modal utk gaduh dan cerai  ?

buka tred ni di FD.. depa pandai nak janda kan org.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt nk syak apa? Tanya dulu slow talk dgn husband.. make sure timing okay.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hr tu ada kes bini kena pukul dgn laki sbb sisat fon die
X memasal jd kes polis

Be smart ya dear klu nk siasat tu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-8-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by edayildiz at 31-8-2021 02:18 AM

saja nk menyibuk..gini la tt..for now biar dulu..fikir dulu u blh accept tak if u tau laki u ada buat bnda yg xblh dimaafkan..tnya diri tu..blh terima tak?? takut u  meroyan pulak .i rasa swept under carpet gitchu kalau ada syak sikit2 tu..dah dia ckp kerja kan..nak tuduh pergi jmpa perempuan pun skrg pkp..eh entah la..pasni kalau rasa muskil lg..blh godek bideo acehand bg tu utk rujukan
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 03:07 PM | Show all posts
TT bawa bertenang dulu. Jangan cepat syak wasangka. Mungkin betul apa yang suami TT cakap. TT pendam jer dulu dan doa banyak2 jika betul suami ada buat perkara yang tak baik, minta ditunjukkan. Syaitan nih macam2 idea dia nak bagi pasangan bergaduh. Benda kecil boleh jadi besar. Normal bila isteri syak wasangka. Tapi jangan sampai syak tu memudaratkan.

Semoga TT diberikan petunjuk kebenaran jika betul suami ada buat perkara yang tak baik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt pena tahu xadanya incognito browser?yang tu klu pakai bkn takat tt..laki tt pon xingt website apa dia visit..mcm nila tt..hati ni Allah pegang..doa byk2 biar Allah tunjuk terang2 klu suami tt mencurang.kena ingat org yang khianat perkahwinan sendiri lambat laun confirm kantoi.u dont have to work hard to prove it pon..baik upgrade ur skills n be better..laki ni suka hat yang xkongkong dia..klu lg kita control soal siasat mcm polis pencen lg dia menjauh
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-10-2021 03:30 PM
Tt pena tahu xadanya incognito browser?yang tu klu pakai bkn takat tt..laki tt pon xingt website apa ...

Dek loser je yang pesen nak selidik2 sampai cek browsing history. Lepas kamu jumpa evidence yanv bolen memuaskan syak wasangka kamu, apa your plan? Meroyan merintih cerakin kan aku cerakin kan aku cerakin kan aku?
Kalau kamu nak bukti utk proceed tuntut fasakh, ho ahaed google di internet or cari di youtube, ada orang share kan video nya.. tapi kalau takat nak buktikan syak wasangka kamu betul then utk merintih smata, baik kau tengok netflix sambil kikis duit laki engkau dek. Tak berbaloi nak semakkan kepala ribut2kan rumah tangga.. unless kantoi  depan mata lain cerita la kan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.100203 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list