CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2372|Reply: 19

Abil Kongsi Rezeki Dengan Kawan Industri Untuk Siapkan 'Look' Seorang Host

  [Copy link]
Post time 17-8-2021 12:20 PM | Show all posts |Read mode
Nabila Huda menerusi hantaran di Instagram mengakui perlu mengeluarkan modal untuk kelihatan menarik di kaca televisyen.




Kredit foto: IG



"Tak salah kita kongsikan rezeki pada teman-teman yang terkesan ketika pandemik. Jangan berkira," tulisnya.


Nabila atau lebih mesra disapa Abil mengakui dirinya kurang mahir mengenakan solekan pada wajah sendiri.


Justeru, dia sentiasa memerlukan mereka yang lebih arif dalam bab itu.




  



  


"Ini pun dipanggil effort," katanya.


Menjengah ke ruangan komen, memang ramai yang love teruk dengan penampilan Nabila Huda termasuk rakan artis.




Kredit foto: IG




  



Macam mana, cantik tak Abil kenakan mekap macam ni? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus abil share rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 01:51 PM | Show all posts
Goodjob and nice sharing
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 02:32 PM | Show all posts
nampak la effort dia tu..xde la kusam je cam MM x padan hos alip n sissy plus ex host dayan tu kdang vid nampak kusam
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejap je daiyan tu mengacara? Patutla nampak meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Love teruk dengan skin abil...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-8-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dan mmg vogue pn
i like
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunjuk macam ni. Baru la nampak proses artis bekerja. Salute abil.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus content camni share tips behind the scene production wfh, inspiring la jugak.. ni ada retis yg manjang nak pose muka sangap pegang handbeg kat dlm umah apoo
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb dh biasa nmpak dia natural beauty kan meols suka sgt kulit dia.. Xperlu susah payah nk putih.. sekali bersiap nmpak wow...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang harus dipuji effort yg sis abil berikan
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus study utk naikkan rating virtual hosting. Mmg kena creative kalau live sambil wfh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dia mengacara melodi kan. Tv3 tak provide ke Mua n mic tu semua..

Ke camana
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Abil ni sejenis xpduli org.. Dr zmn benti skolah, rebel, kne tgkp, kawin, ada ank, cerai n remarried .. Nmpkla transformasi she olls ke arah yg lebih baik... Keep it up dehh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik


Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg kalau buat sesuatu tu nampak bersungguh
Keep it up!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 18-8-2021 05:51 AM
Tapi dia mengacara melodi kan. Tv3 tak provide ke Mua n mic tu semua..

Ke camana

terpikir yang sama jugak. kalau dia hosting sendri faham la untuk kegunaaan dia, tapi ini untuk melodi takkan tv3 tak boleh bagi?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_summer_snow replied at 18-8-2021 06:21 AM
terpikir yang sama jugak. kalau dia hosting sendri faham la untuk kegunaaan dia, tapi ini untuk me ...

Sebab tu tv3 ambik dia. Jimattt
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_summer_snow replied at 18-8-2021 06:21 AM
terpikir yang sama jugak. kalau dia hosting sendri faham la untuk kegunaaan dia, tapi ini untuk me ...

Kann.. atau maybe tv3 dah include kos kecantikan dan aksesori sekali. So dia guna bajet tu la.. gamaknya laa...  And aku tak rasala janna nick dulu mekap.muka sendiri dan jahit baju sendiri.. keke
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 08:16 AM | Show all posts
dia lama dh dlm industri
tapi jenama2 besar iols tak penah nampak sheols kena jemput
ni iols baru nampak la lv sarung jacket kat sheols & makeup nampak sangat cantik dari sebelum ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-6-2023 05:54 AM GMT+8 , Processed in 0.109844 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list