CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6678|Reply: 58

"Ni Nak Berjuboq, Bukan Cucoq! Dah Kenyang Rasuah, Jangan Melalak B"do

  [Copy link]
Post time 8-8-2021 12:52 PM | Show all posts |Read mode
Siapalah yang tak kenal denagn mulut lancang Azwan Haji Ali.


Bagi yang mengikutinya memang hari-hari personaliti ini mencarut dan memaki, terutamanya melalui Twitter.




Foto: IG




Semua artis dijadikan musuh, sengaja cari publisti murahan ke apa tak tahulah?


Baru-baru ini Diva AA ada komen pakai Che Ta yang melaram pergi ke PPV untuk mendapatkan suntikan covid-19.




  



"Ni pesen nak berjuboq bukan nak p cucuoq,"tulisnya.







Tak tahulah siapa yang menyampaikannya, perkara ini sampailah ke pengetahun Che Ta.


Apa lagi mengamuklah!




  



Nah, Che Ta balas!


"Hang dah mentekedaqah rasuah kenyang, tak payah nak melalak pasai aku bodoh."




Foto: Twitter




Ha, setepek kena dengan Che. Barulah bertemu buku dengan ruas!


Ok kita tengok nanti Diva AA balas lagi ke tidak. Tahu-tahu nanti ada pula drama saman-menyaman! Haru. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa apalagi becakar la hampa dua,, goo!!!{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:57 PM | Show all posts
Elok letak kat board gossip je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau ni sepol.. bila ada gosip, kau pergi letak dekat isu CI. Bod gosip, kau bukak benang pasal pendapat artis.. sangkak kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ooohhhhhhh popcorn time
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan Cari dalam kelas tersendiri.

Kelas paling corot sebelah toilet. Kbai.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat semak bumi
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:42 PM | Show all posts
1. AA tu kemahiran dia yang releven hanya lah mencarut, demi kelangsungan hidup.
2. Apa dia kisah, kena kutuk balik, saman, atau kompaan, tu pun peluang untuk publisiti. Paling murah pun buat kenyataan minta maaf di media. Lepas tu memaki hamun balik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 01:44 PM | Show all posts
Wartawan CARI dalam kelas tersendiri....kelas juboq
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:35 PM | Show all posts
1. Tak salah melaram, tetapi tak payah nak gebang. Tau la artis, tapi berpada-padalah. PPV tu tempat nak pergi ambil vaksin, permudahkanlah urusan mereka. Kita nak menang ni, jangan mengada-ngada nak show off pakaian cantik apa semua.

2. Azwan Ali ni mulut memang lancang. Tahun ni dah jumpa 3 kali? Mungkin bagi dia, kata-kata itu diucap dengan nada gurauan. Tetapi bagi Che Ta, kata-kata itu dilihat sebagai kurang ajar. Itulah, pergi balik haji berulang kali, mulut masih tak jaga. Sebaik-baiknya, berdiam dirilah Azwan jika tiada benda baik yang hendak diucapkan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
memang sempoi che ta... ada manusia tak perlu buat baik
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:52 PM | Show all posts
sepol ni nyanyuk kut naaa

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:03 PM | Show all posts
aiseh man
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu masing2 vc sambil gelak2 baca respons netz n acik porum
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
yeahhh..bgs che ta..i nk tgk diba reply apa pulak pasni..suka hati dia bughit kan org..agaknya jeles xblh bergaya mcm cheta kot..i xde suka cheta tp diba aa apehal nk strt bughit kn org.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Azwan ni kalau org ngata dia tiba2 tau marah. Bila buat kat org takpe pulak.. umur dah tua tu ingat2 laa pada kematian sikit.. jgn nak sedap nafsu je cakap. Badan dah nak berbau kapur barus pun tak insap2 lagi ke pakcik oii..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak de pasal, cari pasal AA ni, kan dah mendapat
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:18 PM | Show all posts
dengan azmin2 aka encik kitol cik semburit, che bra ni bawak naik. sempoi

#tutupkilang
#semburit
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada thread nih kat board gosip
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti sujud syukur akak jena tak kawin dgn pon2 ni bila tgk tiap kali dia carik publisiti murehen macamni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:18 AM GMT+8 , Processed in 0.110634 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list