CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

"Memang Aku Ditahan Untuk Bantu Siasatan, Bukan Jadi Bapa Ayam", Tauke

  [Copy link]
Post time 8-8-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Awal sgt terciduk {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bininya rasa camana skrg.. siann
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 10:45 AM | Show all posts
Ha ha ha...hari tu kona baring nak bohong orang bukan dia enja ha.....phui la lu.
Memang muka tak boleh percaya mamat ni......
Benci nya aku orang camni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Org berak tgh jalan xkan nk mengaku berakkk... Konar la selagi boleh konar ;
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh
Dan dan knon bg kerjasama
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Terpaksa mengaku kena tahan la sbb pelawak2 lain gesa ko mengaku sbb nama dorg terpalit sama. Ko mmg keji! Jangan2 sebelum ni pun ko dah biasa buat kerja terkutuk ni!
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Emp...mungkin lepas ni dia nak kata, "Aku driver grab. Pompuan tu customer aku. Aku hantar dia g hotel. Aku xtau apa2."
Dah tu kenapa kondom byk2 dlm keter ko tu? Main tiup belon time bosan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by qwen_luna at 8-8-2021 11:25 AM

Patut ler name camtu. Tokey ayam rupenye
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Teka teki
Teka tekuk
Ulaq apa dalam mangkuk?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:09 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:40 PM | Show all posts

acai nama dia


tengok minit 23:25



Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:47 PM | Show all posts
Fortiori02 replied at 8-8-2021 08:32 AM
Leh tahan putar alam gak mamat ni. Tp toksah sembang la, dr awal netzs dah tau sape

Kat forum Cari ni je smua org x prcya lgi sbb kat cni, skli CSI, mmg lebur 101%. Klau kat FB je x boleh ckp lebih2 sbb rmai Setat & Setazah express.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:48 PM | Show all posts
Ninani replied at 8-8-2021 11:17 AM
Emp...mungkin lepas ni dia nak kata, "Aku driver grab. Pompuan tu customer aku. Aku hantar dia g hot ...

Iol trlupa plak psl kondom tu, tq uol psl ingtkn blik. Tu boleh jdi bhn bukti kukuh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nyorok la di sbelah padi2 tu wahai si tikus
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:50 PM | Show all posts
misuke replied at 8-8-2021 08:46 AM
Bukan ko dok kt rumah je ke....kemain bini cover eh...pandai betul laki bini ni buat lawak

Syg laki lbih dri sgla2 nya lh tu, pompuan2 biasa pun ada jugak, klau bab laki dia perghhhh, trpling nmbr 1.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 8-8-2021 10:43 AM
Bininya rasa camana skrg.. siann

Bini pun sama subahat gamaknya..
Dah pompuan tu dibawa dari rumah dia ke hotel, takkan bini taktau
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:04 PM | Show all posts
haritu tak nak ngaku
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:05 PM | Show all posts
sekali menipu, memang orang tak caya dah la bang
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:19 PM | Show all posts
rocksteady replied at 8-8-2021 12:09 PM
Sebenarnya ada betulnya apa yg dia cakap tu. kita kena perhati dr sudut berbeza.. Tak memadai hanya  ...

komen2 mcm ni pi komen kat fb je la..
takyah nak bawak masuk forum...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngaku pulak. Heols ni propa ajer ngalahkan kimjongun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:40 AM GMT+8 , Processed in 0.077600 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list