CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 18822|Reply: 125

"Pandang Apa Tu Cik Erra?" - Usikan Hans Isaac Buat Primadona

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 04:14 PM | Show all posts |Read mode





Memandangkan stesen televisyen kini menayangkan cerita-cerita lama, maka filem Persona Non Grata turut tersenarai untuk ditonton. Aktornya, Hans Isaac turut mengimbas kembali lalu memuat naik di IG Story nya.


Tidak lupa, turut menyebut akaun Erra Fazira di setiap kemas kininya.


"andang apa tu cik ErraFazira?" antara yang comel di tulis oleh Hans. Kemudiannya ia direpost kembali oleh Erra Fazira sebelum ia dipadam semula.


Eh! Ada apa-apa ke?




Foto g Story




Filem Persona Non Grata yang diterbitkan pada tahun 2006 ini antara filem yang didakwa oleh segelintir peminat filem hampir 90 peratus sama dengan February atau Gumpapan namun tidak begitu diperkatakan di zaman yang tiada media sosial.






Foto : IG



Bagaimanapun, usikan mesra daripada Hans Isacc terhadap Erra Fazira kemudiannya Erra sendiri merepost juga, comel.



Kalau jadi, pun apa salahnya. Dua-dua masih single kan? - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:17 PM | Show all posts
yang ni sekufu..hihi..sama2 cantik..sama2 tinggi..sama2 sedap mata dipandang..bgai pinang di belah doblas..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ratu dgn penasehat tak betui ka? Awat palit dgn tokhans pula?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Choyyy...dua2 sendu kertu.bye
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:21 PM | Show all posts
Nak tgk balik citer gemilang

hans jadik bodyguard erra
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk erra..biarlah ape pon org ckp psl die...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Erra ni dia baik dgn semua ex dia kan.. Even dgn awie pun dia ingt lagi makanan favourite awie... Bagus Erra ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:29 PM | Show all posts
i minat erra dr kecik sbb die lawo giler. wajah melayu gitteww
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kwn aku pun minat die dr kecik. tiap kali open house raya erra die dtg. sanggup mak pak die bawa. aku tgk gambau die dgn erra je ler...  mmg lawa erra ni kan.. lembut je bercakap.. walau dgr yg xbest tp hati putih aku memutihkan yg xsedap tu hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
euw jantan masam kulup berkepam bau hanyir ni asyik la menempel pompuan cantik hujung2 looser nan hado.. sedar diri la wey kelamin bersampah pergi muhasabah dasar takda masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hans tak convert punya lah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 7-8-2021 04:28 PM
Erra ni dia baik dgn semua ex dia kan.. Even dgn awie pun dia ingt lagi makanan favourite awie... Ba ...

I nk tau mcm mana mak pak dia didik dia. I suka sgt org mcm ni. Biar lah menyeksi tp sopan n dia seksi waktu yg betul. Dekat ig x ada gmbar seksi , masa masuk jd ratu je kan seksi? Dlm majalah semua elok x ada tersembul2.

Then dia ni jenis mcm tau dia salah, dia ambik pendekatan utk diam. Smpai skrg xtau kenapa dia cerai dgn yusri n adakah gosip dia almost jd madu kwn baik sendiri tu betul?

Plg best, ank dia pon nampak sopan mcm dia jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-8-2021 04:18 PM
Citer ratu dgn penasehat tak betui ka? Awat palit dgn tokhans pula?

Penasehat 25 % yg mana pulok.. tatau pon
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka erra.. tp i x restu kalau dia kawin lain.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
knp i tgk lubang hidung kak erra belah kanan mcm pelik? mcm ada isi lebih sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
4cupcakes replied at 7-8-2021 05:01 PM
Penasehat 25 % yg mana pulok.. tatau pon

ex mb negeri silver, tapi aku pon tak caya sbb ex2 ratu semua boleh tahan, takkan la tibahhh ngan yg begitu. dah la setakat jd punahsehat gomen yg goyah, bila2 je boleh tergolek
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
4cupcakes replied at 7-8-2021 05:01 PM
Penasehat 25 % yg mana pulok.. tatau pon

Aritu org speku.. tapi lepas tuh iols tak larat nak tgk benang tuh balik..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kerna filem ini laaaa kan abam yuci ambush the set. mana mungkin dorang berdua boleh lupakan kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:25 PM | Show all posts
sesuai erra n hans dulu

now hans ni apa cite?bukan ke forumer ckp dia dh tunang, xde apa pun now..takkan putus lagi, mesti dia rasa loser sgt now, dulu childish gak hans ni ..jenis laki yg bangga gf semua cun tapi hujung2 nan hado pun hans
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sepadan sangat deme ni.
sampai sekarang berkawan
yelaaa industri malaya ni besar mana je pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 04:13 PM GMT+8 , Processed in 0.092547 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list