CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4713|Reply: 53

Kanak-kanak Pun Jadi Mangsa Cabul Kris Wu?

[Copy link]
Post time 7-8-2021 03:34 PM | Show all posts |Read mode
Kes cabul membabitkan penyanyi Kris Wu, 30, semakin hangat diperkatakan netizen apabila terbaharu timbul dakwaan mangsa cabul termudanya adalah berumur 12 tahun.


Sekali gus, bekas anggota kumpulan EXO itu makin dikecam hebat dan berasa jijik dengan perbuatan itu. Bahkan, netizen tidak sangka dia tergamak mencabul golongan kanak-kanak.




Kredit foto: IG Kris



Bagaimanapun, kesahihan mengenai dakwaan itu tidak diketahui sama ada benar atau tidak.


Berikutan liputan penangkapannya pada 31 Julai lalu, nama Kris semakin tercalar selain hilang kepercayaan pelbagai pihak. Di China sendiri, namanya serta-merta digugurkan daripada pelbagai promosi.


Syarikat telekomunikasi di sana juga dikhabarkan berusaha memadam semua pautan yang mengandungi namanya. Mereka berbuat demikian sebaik dia dilaporkan terbabit jenayah rogol itu.


Terdahulu, Kris ditahan polis di sini selepas berdepan tuduhan cabul terhadap ramai wanita serta remaja bawah umur. Dia dikatakan mencabul mereka selepas mangsanya mabuk.


Seorang mangsa yang berada di Los Angeles, Amerika Syarikat mendakwa dia pernah menghadiri parti Kris selepas diajak pembantu penyanyi itu.




Kredit foto: AllKpop




Menurutnya, parti itu sangat misteri kerana telefon bimbit mereka perlu di simpan penganjur. Beberapa tetamu wanita kemudian mengadakan hubungan seks dengan Kris tanpa mereka sedari selepas memakan pil.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sygnya  chuols herlok jer oppa ..nape nk kena mabukkan gadis2 ..kalau mitak herlok ramai yg sgup bg rasanya
kat malaysia bila lg pedo2 nk kena tangkap
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka jambu pn lom tentu leh caya. Ni sama mcm mamat meleis genius math yg kna tgkap polis UK simpan child porn. Wpun muka xjambu,tp tetap dterima kembali dlm dakapan masyarakat ilmiah atas  alasan keGeniusan & boleh mnyumbang pd negara kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Chinese netizens kata saiz MAC lipstick.

Chronology kes dia macam drama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:35 PM | Show all posts
Thunderclouds replied at 7-8-2021 04:25 PM
Muka jambu pn lom tentu leh caya. Ni sama mcm mamat meleis genius math yg kna tgkap polis UK simpan  ...

Kat negara kapir pesalah seksual kena banned, cancelled sume. Kat negara kunun islamik ditatang disayang. Aman2 hidup macam takde apa jadi. Mangsa yg kena menyorok, kena keji n kecam 7 keturunan.
Puihhhhh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:51 PM | Show all posts
iolss minat ngn heols..
stat tgk heols  blakon cite journey to the west jd sami tu..
hensem je ghope..
x sangke perangai haukk...
cancell
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat malaysia elok ja dai syed bercikcur dgn retis sambil mengajar bahasa ereb geytuhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 7-8-2021 04:32 PM
Chinese netizens kata saiz MAC lipstick.

Chronology kes dia macam drama.

Blh bagi bahasa mudah tak? Makcik tak faham apa tu saiz MAC lipstik...dia juai lipstik ka
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 7-8-2021 04:32 PM
Chinese netizens kata saiz MAC lipstick.

Chronology kes dia macam drama.

Hari tu nampak orang panggil dia Toothpick Wu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 7-8-2021 04:35 PM
Kat negara kapir pesalah seksual kena banned, cancelled sume. Kat negara kunun islamik ditatang di ...

Kan?? Dh abeh Phd ke belom mamat tu. Xsangka pulak i lepas dia kna buang sekolah & dhambat blk cni bole pulak smbung kehidupan mcm xde mende blaku. Wasted talent katenye. Dtatang mcm calon nobel prize. Jenayah dia kt sana kira heavy crime ye. Bukan kecik2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 7-8-2021 05:03 PM
Blh bagi bahasa mudah tak? Makcik tak faham apa tu saiz MAC lipstik...dia juai lipstik ka

Pencil 2B versi China.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal ‘rapper’. Sebab kecil mereka keluarkan satu ‘p’. Jadi la ‘raper’.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kam3n replied at 7-8-2021 05:07 PM
Hari tu nampak orang panggil dia Toothpick Wu

Paling sadis rasa macam guna toothpick korek hidung.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 7-8-2021 05:12 PM
Pencil 2B versi China.

Cisssss loglag depa dok describe. Tp tu agaknya dia nak kena rape baru ada thrill
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 7-8-2021 05:11 PM
Kan?? Dh abeh Phd ke belom mamat tu. Xsangka pulak i lepas dia kna buang sekolah & dhambat blk cni ...

Tu lahh...iolss baca haritu ada sebut kategori A ke apa ntah. Something camtu la. Kira antara yg paling berat. Hati hitam berkeladak iolss nak je doa dia kena covid category 5 tu. Mohon mereput!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 7-8-2021 05:15 PM
Paling sadis rasa macam guna toothpick korek hidung.

Agaknya sebab tu dia cari yang muda, yang naif, yang kurang pengalaman & kena buat budak tu mabuk dulu. Nak tutup kekurangan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Fan Bingbing, Zheng Shuang dan Kris Wu. Kris Wu paling suwey. Brand name drop dia, China padam semua akaun social media dia. Macam tak wujud.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:31 PM | Show all posts
lwyl replied at 7-8-2021 05:24 PM
Fan Bingbing, Zheng Shuang dan Kris Wu. Kris Wu paling suwey. Brand name drop dia, China padam semua ...

Iolss takut nanti dia betul2 hilang. Ermmm...dihilangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 7-8-2021 05:03 PM
Blh bagi bahasa mudah tak? Makcik tak faham apa tu saiz MAC lipstik...dia juai lipstik ka

Kote dia kecik seropa lipstick MAC ja kak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lwyl replied at 7-8-2021 05:24 PM
Fan Bingbing, Zheng Shuang dan Kris Wu. Kris Wu paling suwey. Brand name drop dia, China padam semua ...

RIP Kris Wu. You will not be remembered.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 04:14 PM GMT+8 , Processed in 3.927859 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list