CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Semak Lah Hairul Azreen Tumpang Tuah Atlet Olimpik Lee Zii Jia, Lee Chong Wei

  [Copy link]
Post time 8-8-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
hairul punnnn x habis2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk dia ja dh rasa hambar..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Die ni kelas last ke dulu kt skolah? Takat jual rupa dgn badan jer... Bakat ape pun talak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edisi lembam
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernh tgk live dia ngna sharnaaz semua tu.hahahaha,mmg sial mamat bangga dgn kebodohan sendiri ni.nmpk sgt xde kwn.haha,krik krik je.suara pn xddgr. Nmpk benoooorrr tuah ko cm sbb ko dipegang pengarah cina action tu.haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shaiy at 8-8-2021 03:34 PM

Cringenyah duk puja laki lembam hahahaha.. dah ler suka mencapub belakon pun kayu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni menempel jijo la plak khen
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dkt dlm live tu ada chan peng soon, lee zii jia, lee chong wei tup2 ada sekor sesat2 yg xde sumbangan dkt negara menempel dlm tu.. yes btol menyemak and such a disgrace..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 03:59 PM | Show all posts
nak jadi moderator ni akal kena pantas... seiring dengan mulut.
knowledge pasal sukan kena ade kalau ko invite org2 sukan gitu...
mulut pun kena banyak tanya...jawapan yg tetamu bagi pun ko kena hadam juga then sambung soalan2 drpd situ.. bukan sekadar sengeh2...

orang nak buat live.. ko nak buat live...
tapi tak prepare... rugi betul.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 8-8-2021 10:11 AM
Ye ker...meols baru tgk ig story kaka faz...sheols baru bagi kakafaz set cakenis gituuuu.. nampakl ...

Tak perasan ig stories tu tapi yg iols skodeng post keknis je
N ada satu lagi post keknis kat tangga, kaka faz komen 'Swagnya dia' keknis tak reply papepun tapi retis lain komen dia balas
Ini yang musykil nihh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 06:57 PM | Show all posts
Yang bodonya kenapa atlet2 ni nak layan dia? Banyak masa pulak layan sembang-sembang bodo dengan budak terejal IQ rendah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada orang screenshot LCW pakai filter limau. LCW pun pishang agaknya. Dia jadi limau pun kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 8-8-2021 06:57 PM
Yang bodonya kenapa atlet2 ni nak layan dia? Banyak masa pulak layan sembang-sembang bodo dengan bud ...

Atlet2 tu tau ka dia lembam? Lain kali letak la warning sign
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan sesama geng 1 industri pun hambar, apatah lain background. Otak dia tak gerak untuk wujudkan topik or panjngkan sembang zzzzzz. Tapi tak tanjat pun, mmg hambar kn
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 12:00 PM | Show all posts
KBW2 replied at 8-8-2021 06:57 PM
Yang bodonya kenapa atlet2 ni nak layan dia? Banyak masa pulak layan sembang-sembang bodo dengan bud ...

TBH tu ade gak live dgn MK
dgn fad...dgn achey
geng2 ni mmg live sesama sendri la
utk followers sendri gak
DLCW jenis mmg layan jer semua
sejenis baik i rasa tu yg dia layan jer
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
macam mana korang boleh tergamak tengok heshe live tu? akak bila tau je heshe akan live memang awal2 dah dapat bayangkan betapa bodohnya akal bengap seekor kekrol ni time bercakap. lembam to the max
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2021 04:53 PM | Show all posts
Mulotkoyak replied at 7-8-2021 02:09 PM
Berlakon pun dh kayu.. Acah2 Hollywood stars... So no wonder laaa jenis suke menempel di mana2 aja b ...

kah kah kah..betol2x
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 8-8-2021 03:59 PM
nak jadi moderator ni akal kena pantas... seiring dengan mulut.
knowledge pasal sukan kena ade kala ...

Sama je dengan nak sembang biasa pun otak kena pantas jugak. Dia ni jenis macam boring or tak masuk sangat dengan yang jenis huha huha bahan bahan ni aku rasa. Macam masa kive sharnaaz tu. Dia macam budak skema yang cuba nak blend in. Okay je budak macam ni dia tak kacau orang pun tapi macam kesian pun ya tak masuk sangat hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn kutuk lebih2 uols
Jadikan edisi sebelum ni sbagai pengajaran
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Die dlm geng2 nanas pun mmg sgtla nmpk blur ayam.. So apadehal.. Mujurla xkene smashed ngn lcw dlm live
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.100456 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list