CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Semak Lah Hairul Azreen Tumpang Tuah Atlet Olimpik Lee Zii Jia, Lee Chong Wei

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa la 5 juta dok folo dia tu? Ramai betui
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 7-8-2021 09:19 PM
Sapa la 5 juta dok folo dia tu? Ramai betui

Kalau tak bot, dia sendri la kot.
Pkp byk sgt masa free, buat perkara ilmiah rasanya dia xreti.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile mencapib kan sbb agak sendu je ... I wonder... Mak dia last month sakit dan operate kat hospital. mak dia buat post syukur tag anak2 lain dan tak tag kekrul pun... Pastu kekrul pun takde pun up apa2 dlm story atau posting dia pasal mak dia... Or sememangnya macam tu dia selama ni? Yang best3 bagi hdiah mewah percutian mewah je dia up?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensemnyaaa LZJ tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal ku tk pernah rasa dia ni bijak
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 7-8-2021 10:12 PM
inspektoremos21 replied at 7-8-2021 03:34 PM
Keknis mesti menahan malu je kan  Iols rasa lelaki idaman keknis sebenarnya mesti ala2 adik beradi ...


kihkih tapi keknis tak mampu reach to that standard. walaupun dia angan2 mcmtu. izara tu bolehlah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 7-8-2021 08:09 PM
Tapi bini dia selamba meng'whoareyus'kan kaka faz di insta....dah fikir level terpaling kot or xnak  ...

serious lah keknis mengwhoareyouskan dia itu? macam mana, mai story
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bajet kaptena tu boleh invite atlet negara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 10:28 PM | Show all posts
dia ni mmg sejenis bodoh ke buat-buat bodoh
tertengok iglive sharnaz yg ade shukri yahya dgn zizan tu
dia join skali tp bercakap ntah ape2
membosankan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 7-8-2021 09:27 PM
Gile mencapib kan sbb agak sendu je ... I wonder... Mak dia last month sakit dan operate kat hospita ...

wuuu sll ada je post kn. takkan tk post lansung. biasa mak mak ni tk kose tag anak2 tiba tak tag srg anak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Harituh live ngan nanaz, jijan, ngan yang sorang suka cipsmore tuh.. Memang dia takda fungsi pun dalam tu. Mmm
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihan
Keknis tolonglah amik phone hubby chuols
Stop biar heshe jadi bahan gelak
Ini jah level terpaling yang chuols dambakan dari inibelogaye dulu?

Again, kasihan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat bujibu chempel je, kekrul pun nempel
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 7-8-2021 08:45 PM
Ha...tertinggal yg ni.. Knp?

Tertengok keknis duk promot bengkung dia pastu iols scroll ada komen kaka faz tapi keknis tak reply ponn....
Retis n followers.dia yg laen dia reply tau
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols tgk live ni. Mmg krik krik pun. Sangat la bosan. Nasib la atlet2 ni macam cool n  kelakar skit. Haritu dia masuk live sharnaz dgn syukri yahaya pun krik krik gak. Kita plak yang cam malu. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 09:09 AM | Show all posts
selagi boleh menempel, dia tempel...
nk tompang kepopulariti lah tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
parasit penempel nasi impit kekrul dan bini dia dah daftar undi ke BELOM?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mijot replied at 8-8-2021 09:09 AM
selagi boleh menempel, dia tempel...
nk tompang kepopulariti lah tu...

Retis2 lawak bodoh mcm achey,fad & sorg lg x igt nama pn gigih menempel dgn tan boon heong chuolsss...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 7-8-2021 08:09 PM
Tapi bini dia selamba meng'whoareyus'kan kaka faz di insta....dah fikir level terpaling kot or xnak  ...

Ye ker...meols baru tgk ig story kaka faz...sheols baru bagi kakafaz set cakenis gituuuu.. nampaklaah kaka faz buat unboxing siap ucap terima kasih ...so ni kira sembah ratu ker
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 8-8-2021 05:18 AM
Meols tgk live ni. Mmg krik krik pun. Sangat la bosan. Nasib la atlet2 ni macam cool n  kelakar skit ...

Hahaha sama. Aku pun tengok sebab ada lcw dengan lzj. Tapi nampak sangat krik krik ya. Dia boleh nak buat live tapi dia kena invite someone yang boleh jadi moderator. Ni lcw pulak yang tanya2 haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:51 AM GMT+8 , Processed in 0.115499 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list