CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Semak Lah Hairul Azreen Tumpang Tuah Atlet Olimpik Lee Zii Jia, Lee Chong Wei

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaaa mmg bijak utk live dgn ketiga2 org tu tp please la not mamat ni!!!! Bodoh dia jelas sgt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 05:00 PM | Show all posts
Bile x laku, menempel la kt org2 yang ade bakat.
Kot2 bakat leh turun.
BTW, bukan katenye pelakon international kah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekrul mesti bangga... Bukan kaleng2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah kenapa utk kes ni i rasa ok jer
Relax la...dlcw tu dah mcm membe dgn dia kat ig
Geng2 badminton mmg slau live la...wpun merapu2 kadamg tu mcm TBH..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa live tu ade lzj hit sampai 80k
Lzj keluar terus drop
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo..gituuuu..laki bini sekufu lah, attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
heheheheeheh
haa hambar sangat sampai dicerca berjemaah dek ummah
fadan muka
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 06:54 PM | Show all posts
baiklah buat homework background atlit2 ini
dan sediakan soalan2 bijak kau nk tanya
and, nak buat online
pilih la topic kau nk sembang
lepas tu g from there from one topic to another

setakat follower 5 million
yang like x sampai 1 mil pn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 7-8-2021 03:34 PM
Keknis mesti menahan malu je kan  Iols rasa lelaki idaman keknis sebenarnya mesti ala2 adik beradi ...

klau mcm naza susahlah heols nak control .baik ada lembam ni je,sng nak suruh suruh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut dia pgl bini dia jd mc. Bini dia at least ade pengalaman …nasib baik x tgk kalau tak mesti ahkak dah sembunyi bwh selimut ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup nak tengok. Tak tengok live tu pun dah terasa aura hambar tu. Tapi lcw tu banyak kali main badminton dengan laki bini ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bini dia selamba meng'whoareyus'kan kaka faz di insta....dah fikir level terpaling kot or xnak dikuarkan oleh kelopak clans
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau i jd keknis i malu laki i berkelakuan mcm ni {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 7-8-2021 07:33 PM
Patut dia pgl bini dia jd mc. Bini dia at least ade pengalaman …nasib baik x tgk kalau tak mesti ah ...

Hahahhahaha kite pulak yang rase malu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia live dengan Sharnaz, Shukri Yahaya dgn Zizan aritu..
Aku stress...mmg blurry ke mat ni?
Bg teka teki..soalan pun sendiri tak faham smpai Shukri tu left..bnyk kali..
Mmg annoying..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-8-2021 04:13 PM
Amboiii tinggi betoi harapan tt @Cari-Azza nih dgn bakat sampah kekrul
Ape laaaaa nak diharapk ...

hahahhaa. kekrul n @Cari-Azza ni sama level… buat je lah apa benda, mmg mintakk maki,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 7-8-2021 08:09 PM
Tapi bini dia selamba meng'whoareyus'kan kaka faz di insta....dah fikir level terpaling kot or xnak  ...

Ha...tertinggal yg ni.. Knp?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa 5m follower dia tu..ada ke dlm ni..haha..
Aku x pernah follow mana2 artis kat ig..rasa nk tgok baru stalk..
Tapi x pernah stalk si kekrul n family pn
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 7-8-2021 07:33 PM
Patut dia pgl bini dia jd mc. Bini dia at least ade pengalaman …nasib baik x tgk kalau tak mesti ah ...

Bini dia tuh pengalaman terpaling dlm msia ni dari semua manusia
Kite yg idop dah nak masuk jubli emas ni pun kalah dgn bini serba tau nye tuh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kenapa org2 hebat mcm ni boleh layan hairul azreen sampai sudi masuk live IG. Dorang mmg kenal baik ke kat luar? Knowing hairul pun memang athletic juga orangnya kot kotlah sama gym ke apa ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 01:01 AM GMT+8 , Processed in 0.098833 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list