CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2956|Reply: 37

Amboi Bang, Apa Motif Pergi Majlis Kahwin Bekas Kekasih Naik Helikopter?

  [Copy link]
Post time 6-8-2021 05:49 PM | Show all posts |Read mode
Tetamu sebuah majlis perkahwinan di Indonesia terkejut apabila sebuah helikopter yang membawa seorang lelaki secara tiba-tiba mendarat berhampiran rumah pengantin, lapor laman berita Suara.com semalam.


Lebih mengejutkan, lelaki yang menaiki helikopter tersebut sebenarnya merupakan bekas kekasih pengantin perempuan yang hadir ke majlis perkahwinan itu.




Tetamu majlis tersebut terkejut melihat seorang lelaki hadir ke majlis perkahwinan menaiki helikopter. – Instagram @fakta.indo




Menerusi satu video yang tular, sebilangan tetamu kelihatan sedang berdiri sambil meninjau ke atas langit sebaik mendengar bunyi sebuah helikopter yang amat hampir dengan lokasi majlis.


Helikopter tersebut kemudiannya mendarat di satu kawasan lapang berhampiran rumah pengantin serta mengakibatkan kain-kain perhiasan majlis terbang ditiup kipas helikopter itu.


Seorang lelaki berbaju batik lengkap dengan songkok kemudiannya turun dari helikopter tersebut dan menuju ke arah rumah pengantin.


Berdasarkan keterangan pada video yang dimuat naik di Instagram @fakta.indo itu, lelaki tersebut rupa-rupanya merupakan bekas kekasih pengantin perempuan.




  



“Akhirnya, yang naik helikopter akan kalah dengan yang naik pelamin,” tulis seorang netizen.


“Selepas turun dari helikopter baru sedar khemah sudah roboh, kerusi berselerak. Berjalan perlahan, pergi bersalaman dan terus terbang pulang kerana misi sudah selesai. Elegan yang tiada tandingan,” tulis seorang lagi.




Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
....habis tumbang khemah sb show off
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
inspired by penthouse ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dtg utk memeriahkan majlis..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda: inspired by penthouse ke


Khuens.. terfikir yg sama{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 06:42 PM | Show all posts
Orang dah ada orang lain datang naik heli pun ada dia heren
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tgk cite penthouse la ni.. Bekas laki pompuan tu dtg mjlis tunang dia dgn joo dan tee naik heli.. Xreti plk nk igt nm2 watak korea ni.. Ms bc subtitle je tahu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sengaja lewat depan rumahmu
Ku melihat ada tenda biru
Lalu ku parking helikopterrrku
Kerana perangai jelek riakku sukar dibendung
Oooooo
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:11 PM | Show all posts
biarkan cinta itu pergi

dalam ini dunia ada berjuta-juta cinta

sekali ko jatuhkan aku , berjuta-juta kali aku bangkit kembali


Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Style penthouse ni. Apetah name waktu tu. Da xtgk da season3
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
indon memang terpaling tak boleh move on
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg style penthouse bethol ni
handsome ke laki tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti la nk ckp look at me baby
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam citer penthouse pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak buat grand entrance
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda: inspired by penthouse ke


inspired by nasi vanggey ipoh kot?!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 08:39 PM | Show all posts
perghhh .. kalah pun bergaya ...

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex-mungkin kawen ngan org lain..but you won't forget me as i came to your wedding with a heli {:ru{:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslahhh ex nyaa berkata,

Ko hadooooo???
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat dlm pilem bollywood ja ada scene gini
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 09:36 PM GMT+8 , Processed in 0.094441 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list