CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Ropie Kutip Dan Jual Tin Untuk Teruskan Hidup

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Go pak kodi goo {:handsome
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
lahanat pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni popular lps blakon dgn mamat khalid kan? Masa Mula2 dulu mna org suka kt dia ni….
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak semulajadi dia ni.. awal2 dulu mcm x brapa lawak.. moga terus berjaya pak kodi
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ropi ni kelakar, lawak tak pervert n downgrade org.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah jenis rajin berusaha
Kadang2 ada orang yg susah ni sebab kurang berusaha. Ni pengalaman sendiri  membantu satu family di sebuah kampong, macam2 kita lakukan, bayarkan bil tertunggak, beri duit, belikan keperluan...tapi mereka tak boleh keluar dr lingkaran kesusahan itu. Dr pemerhatian memang sifat tidak rajin, tidak fikir panjang, tidak jaga kebersihan, tidak pandai menyesuaikan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Steady pak kodi..
Jg peribadi,disiplin..insyallah go go go
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka tgk dia dlm rumah 107. Menjadi je lawak dia dgn khir. Tp season baru dah ada syuk serious aku takde hati nk tgk. Macam dh takde pelawak lain.. n watak syuk tu tak perlu ada pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang yg kata dia susah sekarang sejenis malas baca. Baca tajuk terus Komen terus share
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpelah uols biasalah dlm hidup kita ni mesti pernah rasa susah kan baru kita appreciate masa senang. Sementara I tgh job hunting di luar negara dulu, sambil2 tu i kerja part time jadi housekeeper hotel.. Sambil scrub tandas sambil doa dpt kerja yg elok. Apa pun tahniah sbb dh berjaya keluar dr kesusahan dan makin sukses
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Feberet meols ni.. dalam jkkk ada scene meeting kat dewan, aby yus dok berleter kat penduduk kampung yg lain
Si pak kodi ni kat meja depan dengan jep, pung pang pung pang dok cop borang apetah dengan seriusnya
Jep tahan gelak je tengok pak kodi ni acah2 bendahari terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni antara pelawak yg betul2 buat aku ketawa..kadang x faham loghat dia tapi boleh buat aku ketawa sebab dialog apa dia ckap tu seiring dngan expression dia waktu berlakon.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:29 PM GMT+8 , Processed in 0.072065 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list