CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Zahida Rafik Takut Botak Rambut Gugur Teruk Lepas Vaksin

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm hari2 dok selfie kat ig.. x bosan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wehhh lain betul muka dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn sibuk hal org okey--bimbonya statement, srmoga terus botak licin
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg sbb ori muka mmg lawa tapi bila dh injek cam “ kau pondan “
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Blackrose87 at 7-8-2021 03:19 PM

Sayangnya.. muka ori dia dah cukup cantik.
Skrg mcm pondan dah.
Kalau oprate muka ni mmg akan cantik mula2 saja.. lepas tu jadi makin pelik. Betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg sayangnyaa.. Dulu mukaa diaa cantek jer. Soft jerr. Skrg aq tengok dah macam pudin muka nya.. Dh nampak mcm perempuan jadian.. Btw dia nie dah kawin ke..? umur dia brapa..?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia jer ke vaksin rambut gugur.. First time lak simptom rambut gugur.. Biasa demam atau sakit otot lepas vaksin.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka bila dah kembung sana kembung sini serious macam mak zarina zainuddin
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Side effect AZ ke? Rambut mak mmg gugur byk even sebelum vaccinated pun..so mak x risau sangat. Mujur rambut tebal kalau tak.. Panic jugaklah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang btul pi alter2 sana sini. Dulu dah cukup cantik + comel dah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepeknya punggung mcm bontot atlet lompat tinggi lak..kering je
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm mona fendi rupa dia..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
die ni ejas cemane pn ttp tak lawa..sori cakap..aku mmg jujur..huhuhu..pelik la bentuk dia..bnyk sgt ejas lagi teruk kejadiannye..ni klu dok seblah bamsapi mmg mcm kembar dh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 7-8-2021 08:27 PM
Lepeknya punggung mcm bontot atlet lompat tinggi lak..kering je

Mak cakap ni Beria I gi tengok balik behind sheols..haahla leper gila..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk baju2 yg dia pakai kdg2 nampak mcm x pakai baju jer. Cantik body dia tp sexy amat pakaiannya
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:32 PM | Show all posts
dengan menteri tu dia kawin atau tidak?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah kawen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
zahida rafik la org yg muka dah perfect mcm si fathia latip tp sibukkkkkkk ja nk ubah sana.. ubah sni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:45 PM | Show all posts
primarikey replied at 6-8-2021 05:53 PM
Knape aku tgk muka dia dh iras bam jat

sama...aku pun ingat bam jad memula tadi
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 04:17 PM | Show all posts
Aku dah vaksin dua dose helok jer takde apa2 side effect. Cuma dose kedua terpaksa gak telan panadol 2 bijik sbb hari kedua vaksin dah rasa badan suam2 kuku. Sebelum melarat cepat2 cegah. So far alhamdulillah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:58 PM GMT+8 , Processed in 0.190734 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list