CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Zahida Rafik Takut Botak Rambut Gugur Teruk Lepas Vaksin

  [Copy link]
Post time 7-8-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain nye muka dia.. Umo dia dh brp ek?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 6-8-2021 05:53 PM
Knape aku tgk muka dia dh iras bam jat

khenzz...ada irasan abam ittewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sampai sekarang aku misterius part mana yg cantik dia ni yg aku x tahu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke ada yg ngadu period problem bagai.
Kalau ikut kata antivaxx macam bahaya sgt je weh vaksin ni.
Abis yg kita amik masa baby tu bahaya gak tak ye?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik Zahida kan kayo. Pegilah buat treatment tanam rambut. Adik lelaki aku 2 org premature baldness, pi tanam rambut & nmpklah hasilnya walopon tak lebat mcm zmn remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by trexxxxxi at 7-8-2021 11:12 AM
siasia replied at 6-8-2021 08:53 PM
Kalau berlakon lagi rs x kenal dah muka zahida rafik. Kawen dah ke dia ni.


Dah lama kawen pak teri
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu sheols cantik sgt. Tapi reno muka buruk jadinya. Padahal tgk maknya, dah berusia pun cantik. Tak perlu pun reno sana sini.

Rambut menipis bole jadi faktor usia ya. Mungkin sheols lupa tgk bab tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Baper umo sheols ni?
Tgk rambut mmg nipis sbb umo kott..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Saje je nk perhatian..rambut iols gugur
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ambik vaksin apa.. kesan sampingan la kut
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
bila umur bertambah tu pepaham ajelah knp rambut makin menipis, xyah nk terkejut sgt
dahlah muka tu x mcm perempuan ori, tgk byk kali utk konpemkan dia tp yg kaka nampak adalah geng2 bamjat plk
dahlah lps ni sila tutup aje rambut tu dan jgn lupa huat scalp & hair treatments juga yea
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak tahula kenapa org nk ckp sbb tua ke apa.. akupun alami masalah yg sama sejak complete dose.. gugur tu mmgla tapi ni mcm extra. Besepah rambut bila sikat. I don’t know wether vaccine ni ada trigger hormon ke mcmana. Period pun sakit. Dlm hidup aku jrg senggugut.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Aah la muka cam ponen
Btw pungkoq hang flat
Nak pakai skinny jeans tunjuk bumper at least bagi pungkoq tu mantap hoccay
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan pondan mana td {:freak
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 7-8-2021 03:20 AM
Aku tak tahula kenapa org nk ckp sbb tua ke apa.. akupun alami masalah yg sama sejak complete dose.. ...

Yo mmg akan kacau hormon.
Kena jaga diet sebelum n lepas inject.
Antibody kena strong.
Diet sini maksudnya makanan berkhasiat bukan utk kurus yer.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lain pulak muka sheols skrg
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols rasa masa sheols berlakon dlm mami jarum, sheols lawa jah. Agaknya kalau sheols x alter muka sheols, sheols dah age gracefully.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain sgt muka sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
RATU EDIT PUNGGUNG
Dimenangi olehhhhh Jahida Rapik
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Erra fazira kan jual syampu rambut.. beli la dr erra fazira..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:01 AM GMT+8 , Processed in 0.077218 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list