CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10263|Reply: 89

Mula-Mula Urut, Lepas Tu...Pendakwah Terkenal Cabul Budak Lelaki

  [Copy link]
Post time 6-8-2021 05:04 PM | Show all posts |Read mode
KOTA BHARU – Seorang pendakwah terkenal direman bermula hari ini bagi membantu siasatan melibatkan kes cabul dan melakukan amang seksual terhadap seorang remaja lelaki berusia 13 tahun di Tanah Merah, Selasa lalu.


Perintah reman enam hari sehingga Rabu depan dikeluarkan oleh Penolong Pendaftar Mahkamah, Nor Faezah Abdullah di Mahkamah Majistret, di sini pada Jumaat.


Ketua Polis Kelantan, Datuk Shafien Mamat berkata, dalam kejadian jam 8 pagi di sebuah rumah di Tanah Merah itu, suspek dikatakan mengadu sakit badan kepada mangsa.




Foto: Sinar




“Pada mulanya mangsa mengurut suspek di bahagian ruang tamu dan kemudian mengajak mangsa masuk ke dalam bilik kerana takut orang nampak.


Ketika di dalam bilik, berlaku sesuatu yang tidak diingini menyebabkan mangsa terkejut dan memberitahu suspek mahu ke bilik air.


“Ekoran kejadian tersebut, mangsa datang ke balai untuk membuat laporan polis dan suspek ditangkap di rumahnya di Machang jam 1 pagi Jumaat,” katanya.


Suspek direman selama enam hari bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 14(a) Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.-CARI


Sumber: Sinar Harian

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas satu, satu kena tuduh. Bila ko nak insap?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:14 PM | Show all posts
Pelawak terkenal laa, pendakwah terkenal laa.. Time pandemic ni macam-macam perangai org tekenal ea..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasa abam pulis
Totey ko tk reti duk diam ke lebai hanat
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar betul2 terkenal
Jgn terkenal ke hulu popular ke hilir last2 diwhoareyouskan jg nnt
Ntah sapa2
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapnyehhhh polis tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau yg sorg tu kena gini msti kecoh kan..btw sapa pendakwah ni..bahaya yach ada anak teruna skrg
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
‘Uztaz Budak’ charged with gross indecency in Kelantan ...
www.malaymail.com  news  malaysia
Dec 21, 2020 · KOTA BARU, Dec 21 ― A preacher, known as “Ustaz Budak” was charged in the Magistrate’s Court here today with committing gross indecency with a man at a hotel here. However, Syamsul Zaman Sukri, 32, pleaded not guilty to the charge before Magistrate Mohd Ibrahim Mohammad Ghulam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sohai kah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih tertarik melihat sosok abam polis
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:30 PM | Show all posts
elzy replied at 6-8-2021 05:14 PM
Pelawak terkenal laa, pendakwah terkenal laa.. Time pandemic ni macam-macam perangai org tekenal ea. ...

kalau dh mcmni yg tk terkenal jd terkenal....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
korg yg ckp polis tu sedap..sedap kt mana..xberani nk ckp sedap selagi xtengok muka disebalik mask..
i pernah  jmpa polis gamaknya yg escort raja mana nth dulu..nmpk kacak bethol luarannya bawak moto bsr..pastu heshe stop la tepi
jalan  dpn keta i nk kawal bg keta vvip jalan dulu..bkk helmet muka tua gilerrr
bukan biasa2 tua
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 6-8-2021 05:28 PM
‘Uztaz Budak’ charged with gross indecency in Kelantan ...
www.malaymail.com  news  malaysia
Dec ...

oh, ustaz tuh. dahsyat punya perangai, harapnya kena hukuman berat la
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 6-8-2021 05:41 PM
oh, ustaz tuh. dahsyat punya perangai, harapnya kena hukuman berat la

glamer ke dia ni? iols gugel tak pernah tgk muka dia.muda lg ustaz ni. td bc komen2 ada 2org lagi bdk tmpil mengaku dicium ustaz pedo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 6-8-2021 05:43 PM
glamer ke dia ni? iols gugel tak pernah tgk muka dia.muda lg ustaz ni. td bc komen2 ada 2org lagi  ...

dulu nama dia pernah la naik sebab muda2 lagi dah boleh bagi ceramah. La ni tak sangat la, kecuali dekat kelantan je la
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 6-8-2021 09:31 AM
korg yg ckp polis tu sedap..sedap kt mana..xberani nk ckp sedap selagi xtengok muka disebalik mask.. ...

Badan heols kot sedap.. sedap lah jugak dari syuk walaupun rebutan saiko2  
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 6-8-2021 09:28 AM
‘Uztaz Budak’ charged with gross indecency in Kelantan ...
www.malaymail.com  news  malaysia
Dec ...

Ni reman kes lama ke kes baru? I google 'ustaz budak' mcm dah lama kes since last year. Ke dia buat lagi? Ke ni berita lama? Atas tu kata amang seksual selasa lalu..  
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 6-8-2021 05:58 PM
Ni reman kes lama ke kes baru? I google 'ustaz budak' mcm dah lama kes since last year. Ke dia bua ...

aah erk betui gak. td gugel kuar news malaymail yg ni.ke org yg berlainan??kalo silap info sy nak delete.ampunnn
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerat ko**k dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 10:01 PM GMT+8 , Processed in 0.091366 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list