CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 16822|Reply: 136

Bercinta Dengan Artis Seberang Pula, Boyfriend Ke Berapa Ni? Harap Mama Restu

  [Copy link]
Post time 6-8-2021 04:11 PM | Show all posts |Read mode
Ameera Khan katanya sekarang ini tengah bercinta dengan pelakon kacak Indonesia, Jefri Nichol.


Gosip dah bertebaran sekarang ini apabila katanya mereka sering berhubungan.


Di Instagram Jefri, dia ada memuat naik gambar hitam putih dan kapsyennya seperti ditujukan untuk seseorang.




Foto: IG




"osting this because she loved this one,"tulisnya.




  



Di ruangan komen, adik Neelofa ini ada meninggalkan komen yang mengundang pelbagai sepkulasi.


"My favourite person,"tulis  Ameera.






Malah seorang rakan artis Adipati ada bertanya siapa pula yang menyukai foto tersebut dan ramai pula yang petik nama Ameera.










Bukan itu sahaja, Ameera juga dilihat banyak beri like di gambar-gambar Jefri, dan begitu juga sebaliknya.




  



Disebabkan itu ramai yang merasakan seperti ada sesuatu di antara mereka berdua.







Bagi yang tak kenal, Jefri mula berlakon pada 2013 dan antara filem popularnya adalah Dear Nathan, Jailangkung, Habibie & Ainun 3 dan Sperti Hujan Yang Jatuh Ke Bumi.


Boyfriend ke berapa ni? Nampaknya  keluarga Neelofa bakal dapat menantu jauh dari seberang. Mama Tini restu tak tu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesahhhhh pulak mama tiais setakat yindon mari jek
Laki sheols ponnn Bangla mari kauuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:17 PM | Show all posts
Retis ke die ni Sepul oiiii
Salah bod
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm #tilljannah dikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dah tukar selera dah? dulu ngetaste bam2 kaya
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoareyousss!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lama terbang semula la penutup rambut dek mira
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni kaya ke dak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya tak? Kalau kaya wajib la mama restu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni tak teddy bear. Hensem jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahhh adik retis pun nk menempel jugak..dah la nk bg limelight kt family ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:39 PM | Show all posts
sepul buat hal lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:39 PM | Show all posts
Berkenalan online ke? Jep ni tau tak adik jahlop ni gambar2 kat IG semua macam catfish?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:42 PM | Show all posts
gambar itam putih tu dah mcm rupa syazwan zulkifli versi kurus sikit pulak aku nampak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Woahhh jefri ni ade nama gak kat indon. Tapi he kaki dadah. Aritu masuk lokap pon sbb dadah. Gluck la beb if nak cipta nama kt indon mmg cerdik la, sbb he ada nama. Tp hati2 bebe media indon ni xde maaf taw, hbs kne londeh if u buat hal. Gdluck beb
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
entah2, dia ni saje je. Benda tak kait pon
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-8-2021 04:26 PM
Mamat ni kaya ke dak?

tak sure, tapi yg pasti kuat mendadih. Haritu dah kantoi and dah pernah masuk penjara dah pon
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 6-8-2021 04:39 PM
Berkenalan online ke? Jep ni tau tak adik jahlop ni gambar2 kat IG semua macam catfish?

Retis indon ni kn mcm western skit. Level catfish lemak ni just average kt sinun
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
OP pon, kalau nak post, make sure la bukti kukuh. Ini setakat komen yang indirectly, itupun disokong oleh fans si pompuan ni. Buat malu je
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hjunng2 dgn mamat yindon kerja kontrak pasang batu jer ke ko mampu dek
Kalau aku rejek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 27310 Replies : 1067
Jom exercise mata bagi tajam sikit
Lavender85Jom exercise mata bagi tajam sikit
Views : 29984 Replies : 168
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34683 Replies : 531
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 24543 Replies : 196
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10252 Replies : 596
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49427 Replies : 1121
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1319 Replies : 29
Tajok Kontot Viral #44: Identiti Menantu Raje Terkaye Burjaye Ditebak Jurnalis Indon ~ Saudagar Kopi #rupenye
tumpanglalu74Tajok Kontot Viral #44: Identiti Menantu
Views : 2949 Replies : 48
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 27495 Replies : 357



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 12:43 PM GMT+8 , Processed in 0.103891 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list