CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6722|Reply: 54

"Selitkan Namanya Dalam Doa Kita" - Neelofa Tiup Semangat Buat Siti Sa

  [Copy link]
Post time 6-8-2021 02:40 PM | Show all posts |Read mode
Ramai pihak kini bimbang akan keselamatan penyanyi Siti Sarah Raisuddin yang kini bertarung nyawa melawan wabak Covid-19.




Kredit foto: IG




Ia turut mendapat perhatian selebriti dan usahawan sensasi Neelofa yang meminta orang ramai berdoa untuk penyanyi itu.

"Selitkan nama Siti Sarah dalam doa kita, inshaAllah," tulisnya di Instastory.




Kredit foto: IG




Kredit foto: FB



Sebentar tadi, suami Sarah, Shuib memaklumkan isterinya akan menjalani pembedahan bagi mengeluarkan bayi selepas dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU) berikutan tahap oksigen tidak stabil.










Kredit foto: IG




Semoga Sarah dan bayi selamat dan diberi kesembuhan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah ni meolss sedih sbb baby jd korban. Semoga sihat seperti sediakala siti sarah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan segala urusan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:11 PM | Show all posts
Betul ke kandungan umur 7 bulan. Dah besar sangat perut sarah tu..layak beranak dah.
Diorg ni duk diam2 tup2 sekeluarga kena kobit. Masa kuarantin anak beranak ni siap berpeluk2?
Im sure anak dan ibu selamat pasni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2021 03:11 PM
Betul ke kandungan umur 7 bulan. Dah besar sangat perut sarah tu..layak beranak dah.
Diorg ni duk d ...

32 minggu sis..maknanya 8 bulan dah..kan mula2 demam si maid..lepas tu baru tau covid..berjangkit la kat semua
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:14 PM | Show all posts
I don't like both of them,
Tp... itu hal perasaan aku. Ni just rimas and meluat. And that's just me.
Dalam time2 cmni, esp orang yang sakit, elok la kite doakan kesembuhan untuk sarah.
Lain la kalau die aniaya aku.

And if Neelofa is really pregnant, I hope everything goes well.
But seriously, WARTAWAN CARI x perlu la up mende berulang2 dari Neelofa ni.
Orang yang on the fence pun lama2 jadi meluat.
Pasal korang.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2021 03:11 PM
Betul ke kandungan umur 7 bulan. Dah besar sangat perut sarah tu..layak beranak dah.
Diorg ni duk d ...

Dahtu siapa beli barang? Kalau maid kat rumah tu takut ada yg membawang dgn maid jiran. Kalau si soib beli barang lglah possible
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bukti si sarah ni org yg baik sbb ramai retis buat special pos kt ig doakan dia. bkn niqabis je..lol.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:31 PM | Show all posts
mrsamz replied at 6-8-2021 03:13 PM
32 minggu sis..maknanya 8 bulan dah..kan mula2 demam si maid..lepas tu baru tau covid..berjangkit  ...

Theyol kata 32 minggu kat wartawan tapi gambar raya haji aritu dah besar sangat kandungan macam 40 minggu.iols tak pasti ini cerita simpati lagi ke..diorg ni mmg terkenal dgn drama camtu.
Lagipun semasa kuarantin boleh peluk cium anak macamtu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga cepat sembuh sarah.risau pulak iols.usia kandungan lebih kurang
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:36 PM | Show all posts
tak bole sambung kat thread Siti Sarah ke? perlu ke sebab neelofa yang ajak berdoa so kena bukak thread baru?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 6-8-2021 03:36 PM
tak bole sambung kat thread Siti Sarah ke? perlu ke sebab neelofa yang ajak berdoa so kena bukak thr ...

bkn niqabis sorg je berdoa..ramai retis lain siap buat special post kt si sarah ni doakan dia..lol.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 6-8-2021 03:36 PM
tak bole sambung kat thread Siti Sarah ke? perlu ke sebab neelofa yang ajak berdoa so kena bukak thr ...

Haruslah bukak baru..tt kan lobenaks
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:47 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 6-8-2021 03:38 PM
bkn niqabis sorg je berdoa..ramai retis lain siap buat special post kt si sarah ni doakan dia..lol ...

patutnya bukak la thread.. "rakan2 artis mendoakan kesembuhan untuk Siti Sarah" pastu paste entry ig retis2 tu semua kat thread tu.. perlu ke nak specific kat jah sorang
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:48 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 6-8-2021 03:44 PM
Haruslah bukak baru..tt kan lobenaks

terpaling diberi perhatian .. artis lain yg ajak berdoa dipandang sepi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2021 03:31 PM
Theyol kata 32 minggu kat wartawan tapi gambar raya haji aritu dah besar sangat kandungan macam 40 ...

Adekah anak2 nye dan si soib positive covid?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
moga cepat sembuh keduanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mawardia replied at 6-8-2021 03:50 PM
Adekah anak2 nye dan si soib positive covid?

Satu family kena covid kan? Dapat dari maid..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2021 03:31 PM
Theyol kata 32 minggu kat wartawan tapi gambar raya haji aritu dah besar sangat kandungan macam 40 ...

Dah mmg satu famili semua positif..takde masalah nak peluk2 pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 02:58 AM GMT+8 , Processed in 0.115851 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list