CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1619|Reply: 17

Nourul Depp Sedih Diumpat - "Bukan Tanggungjawab Saya Memaafkan Kalau...&qu

  [Copy link]
Post time 6-8-2021 02:05 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Nourul Depp berlapang dada untuk memaafkan semua pihak termasuk seorang individu yang memohon maaf selepas mengaku pernah mengumpat dan berburuk sangka terhadap dirinya selama ini.




Kredit foto: IG Nourul




Menerusi satu hantaran tangkap layar dikongsikan Nourul atau nama sebenarnya Noorul Huda Abdul Wahab dalam Instagramnya, penyanyi berusia 44 tahun itu menerima kiriman mesej daripada seseorang yang ingin memohon maaf apabila mengakui pernah bercerita perihal tidak baik tentangnya.


Menjawab kiriman mesej tersebut, Nourul memuji tindakan berani individu terbabit untuk mengakui kesalahan yang pernah dia lakukan, namun pada masa sama dia berasa sedih kerana kerana perkaran itu berlaku (diumpat).


Kata pelantun lagu Kerana Terluka itu lagi, dia sudi untuk memaafkan kesalahan individu terbabit kerana Allah SWT memandangkan dia juga manusia biasa yang pernah membuat salah.









Pada masa sama, Nourul juga menitipkan nasihat untuk pengikutnya dalam Instagram supaya menjadikan perkongsian tersebut sebagai pengajaran untuk berbuat baik sesame manusia.








“Saya puji awak sebab awak letakkan ego awak jauh-jauh. Semoga Allah SWT lindungi selalu,” tulisnya.






Sumber: K! ONLINE
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker... sorry Kao dah x relevant..dah Lama x relevant
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apa lagiiii acik depp oiiiii... moga di bali hanya tenang2 tengok laut
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk: Attention seeker... sorry Kao dah x relevant..dah Lama x relevant

Haaa...ni bila nak dm minta maaf??
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Chat diri sendiri ke???
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:05 PM | Show all posts
tgh isu nana kena umpat ni.. dia pun nak menyelit nak updiri jgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:18 PM | Show all posts
Time2 org susah, ko still nk berlagak pindah la, hidup di luar negara la.
What do you expect people to feel?
Happy for you?
Baik la ko diam je.
Lg byk bunyi, lg orang meluat
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:20 PM | Show all posts
And BTW
Bukan truth hurts, lies worst...
Salah tu.
Superlative kene ade the sblm die untuk ayat mcm ni.

Ayat yang orang biase gune...
Truth hurts, a lie's worse.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:50 PM | Show all posts
all the best ahkak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:51 PM | Show all posts
Dia ni pumpang pumpang positive thinking tapi balik2 duk buat story serupa attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 6-8-2021 03:18 PM
Time2 org susah, ko still nk berlagak pindah la, hidup di luar negara la.
What do you expect people ...

Dah produk laki dia x laku kat sini..cuba jual pula kat org bali sana tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nya nak pindah Malaysia?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lerrr... Tak pegi laggikkkk????
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kkdg layan juga IG dia dgn anak dia..nampak jujur bgtau amek/jual product utk kurus..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 10:31 PM | Show all posts
slyfynx replied at 6-8-2021 02:18 AM
Time2 org susah, ko still nk berlagak pindah la, hidup di luar negara la.
What do you expect people ...

Tapi orang kat board gossip ni tiada beza me gossip masa zaman Pandemic atau tidak...

Obviously kita semua tahu orang kat board gossip ni semua kaya raya yang tidak terjejas masa pandemic..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 10:34 PM | Show all posts
org dh minta maaf tu....

tk yh la panjang2 cite pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 7-8-2021 10:14 AM

Er.. dia dah maaf ke tidak? Muda juga lagi mrs deep ni ye.. kenapa ai rase dia jauh tua dr ai.. probably dia lama sgt menyanyi kot n lagipon ade anak dewasa dah. Satu lagi dia kawen awal, ms dia kawen tu iols tgh huha huha, xterpikir pon nak kawen awal.. enjoi dulu haha..(haa amik ko iols late 20s nak msk 30 baru kawen )
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung la ade yg ngaku ngumpat..bese ramai da ngumpat wat dek je haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 02:01 PM GMT+8 , Processed in 0.229038 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list