Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
30183
View
337
Reply

Ina Naem dah jumpe Dajjal dalam mimpi, kata Suhaimi Saad

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2021 10:42 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 5-8-2021 10:44 PM

Ina Naem dah jumpe Dajjal dalam mimpi, kata Suhaimi Saad


Gambar hiasan

Dengar macam menyeramkan, apa agakanya dalam mimpi yang dikongsikan oleh Suhaimi Saad ini?

  


Katanya didalam akaun instagram nya, Ina Naem isterinya telah bermimpi berjumpa dengan Dajjal, Kalau nak diikutkan keadaan sekarang ini yang tengah kucar-kacir macam betul je dakwaan Suhaimi Saad ni yang Ina Naem telah berjumpa dengan Dajjal.

Agak-agak apa ya petandanya? Dan apa agaknya yang telah disampaikan melalui mimpi itu.

  


Hebat betul, mungkin Suhaimi Saad dan Ina Naem adalah insan yang terpilih, untuk menyampaikan berita ini sekaligus menganjak seluruh umat islam bangkit daripada kelekaan di dunia ini.

Hari semakin hari kes pun tidak menunjukkan penurunan. Jika diikutkan perkongsian oleh Suhaimi Saad ini, sudah beberapa kali beliau menegas tentang vaksin dan sistem dajjal ini. Kes kematian selepas vaksin pun meningkat. Tidak hairanlah kenapa beliau benar-benar menolak vaksin ini.

  


Wallahualam...
-raline


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:43 PM | Show all posts
ada bberapa hari lepas aku dah mimpi aku mati... siap sesak nafas... (bukan main2)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak basuh kaki ke...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bebenda mimpi tu ada kena ngena tak dengan ko gi amik upah urut batin & kedek ngan anak bini tu wahai mosuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 5-8-2021 10:43 PM
ada bberapa hari lepas aku dah mimpi aku mati... siap sesak nafas... (bukan main2)

paralisis ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:51 PM | Show all posts
kaedahnya replied at 5-8-2021 10:49 PM
bebenda mimpi tu ada kena ngena tak dengan ko gi amik upah urut batin & kedek ngan anak bini tu waha ...


Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apahal bini dia mimpi setan dia mimpi jumpa imam? Nk bgtau dia masuk sorga bini masuk nuraka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 5-8-2021 10:43 PM
ada bberapa hari lepas aku dah mimpi aku mati... siap sesak nafas... (bukan main2)

Beberapa tahun lepas, iols pernah mimpi seakan dajjal. Time dalam mimpi tu, iols ada baby, datangnya 3 lelaki, tapi lelaki tengah tu tinggi rambut panjang, baju putih, tapi dahi tulis dajjal dalam arab, time tu, iols bawak lari baby iols sampai tak cukup tanah. Gila betul mimpi tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaedahnya at 5-8-2021 11:20 PM
Raline replied at 5-8-2021 10:51 PM

ok la dari mimpi jumpa si mosuh ni hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw bukan main main jugak mimpi iols diatas
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 5-8-2021 10:43 PM
ada bberapa hari lepas aku dah mimpi aku mati... siap sesak nafas... (bukan main2)

Tak menahan laras bahasa toxic posotivity artikel ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Die patut cakap
"ina naim. Mimpi dajjal"

"saya mimpi basahh".... Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:56 PM | Show all posts
SS kalau sembang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:57 PM | Show all posts
mabeles replied at 5-8-2021 10:53 PM
Btw bukan main main jugak mimpi iols diatas

tu la pasall.... seram wei.... benda jahat  nmpk baik.. benda baik nmpk jahat.. tu la FITNAH DAJJAL...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:58 PM | Show all posts
Nham22 replied at 5-8-2021 10:54 PM
Die patut cakap
"ina naim. Mimpi dajjal"

tolong move kan komen ni ke bod lawak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:58 PM | Show all posts
KIM.K replied at 5-8-2021 10:54 PM
Tak menahan laras bahasa toxic posotivity artikel ko ni

aikk abis nk guna bahasa KELANTAN ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 10:59 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 5-8-2021 10:52 PM
Apahal bini dia mimpi setan dia mimpi jumpa imam? Nk bgtau dia masuk sorga bini masuk nuraka?

cuba lerr ko DM dia tnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2021 11:00 PM | Show all posts
mabeles replied at 5-8-2021 10:52 PM
Beberapa tahun lepas, iols pernah mimpi seakan dajjal. Time dalam mimpi tu, iols ada baby, datangn ...

boleh di FILM kan ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm
Perangai hang pun macam dajjei


Motip tefek gambar lama tu bokpa?
Nak orang puji pujian hensem ka
Kihkihkih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list