CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1768|Reply: 20

Komplikasi Jantung, Takiyuddin Masuk Hospital

[Copy link]
Post time 2-8-2021 11:30 AM | Show all posts |Read mode
Setiausaha Agung PAS, Datuk Seri Takiyuddin Hassan dilaporkan telah dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Lembah Klang sejak Jumaat lalu akibat komplikasi jantung.


Difahamkan, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), itu terpaksa menjalani pembedahan selama tiga jam dan akan dibenarkan keluar esok.




Foto: Kosmo




Sementara itu, bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di laman Facebooknya turut berkongsi kejadian yang telah menimpa Takiyuddin itu.


“Setiausaha Agung PAS, Datuk Seri Takiyuddin Hassan di hospital untuk rawatan.


“Sama-sama kita doakan agar diberikan kesembuhan segera,” tulis Najib. -CARI

Sumber: Kosmo

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:33 AM | Show all posts
dan-dan masuk hospital.

moga cepat2 diberikan kesembuhan dan kembali ke Parlimen.

Rakyat semua menanti tindakan selanjutnya utk kepentingan negara dan rakyat.

berkhidmatlah dgn ikhlas dan jujur ya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Another wayang
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena heart attack lps agong murka?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
KAHKAH tetiber masuk spital {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
KUALA LUMPUR – Datuk Seri Takiyuddin Hassan has been hospitalised since Friday after experiencing a heart problem.

Utusan Malaysia quoted an unnamed source as saying that the PAS lawmaker was forced to undergo a three-hour heart procedure.

“Takiyuddin underwent an angiogram for three hours, as three of his heart vessels were blocked.

“However, he is in stable condition now and will likely be discharged tomorrow,” he told the Malay daily.

According to the source, the law minister was admitted to the iHeal Medical Centre in Kuala Lumpur.

The Vibes is attempting to get an official statement from Takiyuddin’s office pertaining to his hospitalisation.

In a Facebook post, PAS deputy president Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man said he had contacted Takiyuddin this morning and was told that the procedure went well.

“He informed me that the doctor had placed stents in the blocked arteries. Alhamdulillah, everything went well and he is expected to be discharged in a day or two,” he said.

Former Prime Minister Datuk Seri Najib Razak also expressed his well wishes through Facebook, praying for Takiyuddin’s quick recovery.

Takiyuddin’s admission comes less than a week after he announced the government’s decision to revoke the emergency ordinances effective July 21, which was roundly criticised by the opposition as well as the public.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 aku kecam gak si taki ni. Tp lps do research sbnrnya tindakan dia betul.

Org yg x tau apa akan marah kat dia. Tp x kisah la buat apa nak berdebat dgn org bodo tade ilmu, yer x?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah lerrrr cepat2 sembuh jelee
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 2-8-2021 12:00 PM
Mula2 aku kecam gak si taki ni. Tp lps do research sbnrnya tindakan dia betul.

Org yg x tau apa a ...

Tu ler pasal. Xkanlah dia peguam xtau bab undang2 apatah lagi bila gopal sri ram kata tindakan kerajaan betul. Tp biarlah sbb kita takkan menang bila lawan dgn loyau buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokoh iseley..contoh terbaik ummah iseleyy
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah


ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 2-8-2021 12:24 PM
Tu ler pasal. Xkanlah dia peguam xtau bab undang2 apatah lagi bila gopal sri ram kata tindakan ker ...

Malaysia ni rmi org bodoh sbnrnya. Sng digula2kan. Percaya bulat2 dgn apa yg dibaca tanpa ada semangat enkuiry.

Mn ada undang2 derhaka dlm perlembagaan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ke pak taki mmg saja buat appointment check jantung hari ini?

sekadar meminta penjelasan drp khabar angin
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zidane_ziege at 2-8-2021 12:52 PM
otai_g replied at 2-8-2021 12:47 PM
Malaysia ni rmi org bodoh sbnrnya. Sng digula2kan. Percaya bulat2 dgn apa yg dibaca tanpa ada sema ...


Betul la mmg xde..Sultan dan raja ni hanya tangkal yg digunakan kerajaan totok melayu bila kuasa mereka goyah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane_ziege replied at 2-8-2021 12:50 PM
Betul la mmg xde..Sultan dan raja ni hanya tangkal yg digunakan kerajaan totok melayu bila kuasa ...

Patutlah tadi sampai hilang suara geng2 demo ni  jerit daulat tuanku. Mintak ydpa payung gamaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:25 PM | Show all posts
Makin panjang drama bersiri ni nampaknya kalah drama siri latin
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:26 PM | Show all posts
thread dah ada kan sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sakit jantung semula jadi ke atau sebab vaksin? atau purak purak saja?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:14 PM | Show all posts
letak jawatan je la
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 2-8-2021 02:18 PM
Patutlah tadi sampai hilang suara geng2 demo ni  jerit daulat tuanku. Mintak ydpa payung gamaknya. ...

mintak tangkal backup la tu..macai klu tangkal backup terus melutut akur
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.109558 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list