CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

[Persahabatan] Social Chit Chat 6

  [Copy link]
Post time 12-8-2021 11:24 AM | Show all posts
rospinki replied at 12-8-2021 10:08 AM
Morning uols, harini konon nk bawak ni gi ofis bagi kawan2..actually ni balance order. skli kena ...

berbakatnya awak...rasanya u buat mcm macam kan, semoga one day ros akan berjaya dgn hobi suka suka ni jadi side income yang mereciks! hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 11:29 AM | Show all posts
sarah82 replied at 12-8-2021 11:12 AM
Alhamdulillah.. Rezeki Allah swt bagi utk kak ros.

Alhamdulillah..sesambil je sarah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 11:30 AM | Show all posts
Edited by rospinki at 12-8-2021 11:48 AM
adila39 replied at 12-8-2021 11:24 AM
berbakatnya awak...rasanya u buat mcm macam kan, semoga one day ros akan berjaya dgn hobi suka suk ...

adelah sikit bakatnya..call me "sis baker" from now on Insyaallah aaminnn yra

tQ mod Adilla yg cantik lawa slim dan macam model vicotria secret bgi credit
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-8-2021 09:23 AM
Morning...masuk je cuma lately busy sche and mood borak tu mcm low sikit...heheheh ni lauk i makan ...

Waalaikummusalam Adila

Sedapnya menu u…
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 12-8-2021 10:08 AM
Morning uols, harini konon nk bawak ni gi ofis bagi kawan2..actually ni balance order. skli kena ...

Sedapnya ni.

Jual ke ? Nak beli…
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 02:58 PM | Show all posts
kaogi replied at 12-8-2021 01:43 PM
Sedapnya ni.

Jual ke ? Nak beli…

kalu tak jauh bole sis..kaka jual kejiranan/grp

hari2 bake
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 03:01 PM | Show all posts
kaogi replied at 12-8-2021 01:43 PM
Sedapnya ni.

Jual ke ? Nak beli…

guna pure butter +high protein flour
rega marhein..rasa hef2

ada sorg buyer ni..cam tak pecaya, last asik dia je borong.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 03:47 PM | Show all posts
rospinki replied at 12-8-2021 02:58 PM
kalu tak jauh bole sis..kaka jual kejiranan/grp

hari2 bake

mana tau sy dekat dgn kejiranan kaka Ros.

kaka ros KU or KS?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalam, annyeong!
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 01:14 PM
Aku Alhamdulillah sihat.. Semlm aku letih gila opah buat perangai sikit.. Hari ni mood dia ok.. Ak ...

Alhamdulillah. Hr ni mkn apa? Hang msk ka? Opah mood swing lately eh? Nasib la hang ni penyabar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 01:15 PM
Aku beli nescafe O ais.. Aku biar sampai ais cair baru minum...

Pg2 dah minum ais hang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 01:16 PM
Boleh boh dettol + ayaq dan spray... Tu dok belek2..nak masuk dlm bajet aku bulan depan..

Kegunaan dia mcm spray bottle biasa ka camana?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 01:17 PM
Nanti aku cari.. Kot2 ada.. Boleh beli online..

Hang beli salmon pastry tu kan kt costa gak kan? Mmg ada la banana puff, choc puff etc sekali sepatutnya. Sbb dia kt mana ada costa kt shell, ada deli2go ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 11-8-2021 04:23 PM
sekarang suka baking pulak..lama dh tinggalkan hobi ni
jemput makan..minum petang dgn kopi au{: ...

Wah!!! Mabeles ni! Jual ke karos?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 11-8-2021 04:33 PM
sarang lebah tu ada cicah sos karamel dia..sedapnya. tapi!! bahayo ni sarah

Ni yg menarik ni! Berapa 1 karos?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 11-8-2021 10:37 PM
ahaksss!! tq for the hug gif  
nasib baik uols busy, bkn sbb x sihat.. meols sihat mcm biasa, ...

Alhamdulillah. Ada cuba any new menu x?

Anak2 arwah kecik2 lg kan. Dgn baby lg. Kena ada bantuan la kot from other family members to care for them. Err, kena cari mak tiri yg penyayang & sabar.

Nokdu Flower tu based on real history, tu yg berat tu. Den mlm td tgk Traveler yg ada Ryu Jun Yeol & Lee Je Hoon. Depa backpacking kt Cuba. Menarik juga Havana ni. Dia punya filming tu buat kita rasa mcm kita pun berada kt sana. Ada 10 eps as they were given 2 wks to explore. Den br tgk 2 eps. Ingat nk tgk Undercover gak. Byk nk tgk, masa je la kena cari

Oh, btw, nk tak den tepek sini si Logan Lee camping nye clip?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 11-8-2021 10:40 PM
tq uols tp knp kita lebih kurang sama u tarikh vaksin?
i mati2 igt uols ni dah dpt awal2 bulan ...

Actually den dah dpt tarikh awal July but had to decline sbb bkn kat shadden plus ppv tu injek vaccine yg doctor den x allow sbb medical conditions den. So, den called dia nye hotline plus shaden itself tanya, depa suruh decline yg tu. Tu yg nk dpt the next one lama sbb mmg dia mentioned, it'll take 30 days or availability of slot for the next appmt.

Begitulah kisahnya


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 12-8-2021 02:23 AM
Hadir memeriahkan.... Hahahaa. Sekarang stress kerja.. personal, family . Penat ... So datang lepak  ...

Hello lampu?

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-8-2021 09:23 AM
Morning...masuk je cuma lately busy sche and mood borak tu mcm low sikit...heheheh ni lauk i makan ...

Wah2! Nasi hujan pns tu mod! Dapnya! Mama mod masak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-8-2021 09:23 AM
Morning...masuk je cuma lately busy sche and mood borak tu mcm low sikit...heheheh ni lauk i makan ...

Lupa lak nk jwb slm - wa'alaikumsalam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:24 PM GMT+8 , Processed in 0.090259 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list