CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

[Persahabatan] Social Chit Chat 6

  [Copy link]
 Author| Post time 10-8-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 10-8-2021 10:26 AM
Alhamdulillah, teruskn ukhuwah yg ada

Makcik dah mcm mak aku dah.. Aku syg dia.. Tu aku beli mcm2 utk elak dia kena covid.. Ni dia bgtau x larat.. Dah 2nd jab.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Breakfast pagi ni.. Teringin sangat costa coffee dan salmoj strudel costa.. Jadi order la foodpanda.. Muahahahaha.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:38 PM
Hrp2 @kasba @keypochino @mrsjones semuanya sihat2 belaka.

hello hello hello!!

lama tak dengar berita girlllll?! how are u la??
sakit ke?
i down satu hari smlm sbb sarah meninggal..
when she got admitted, i mcm nk marah je si sarah ni sbb pregnant time2 covid ni… bahaya gila..
tp benda nak jadi kan.. if only sheols x pregnant n covid, mungkin she’s still alive..
sedih kenangkan anak2 semua kecik lagi..
mak sendiri dgn mak tiri of course la x sama..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:38 PM
@mrsjones dah dpt vaksin ka?

dah sche, selepas tak tahan tunggu.. ada sorang dlm grp mak2 bola ni tanya sapa yg x dpt appt lg, suruh send mysj details to contact person dia..
akhirnya dpt la jab 30july hari tu.. 2nd jab 20aug ni..
lps tu dok rmh diam2 for next 21 days then baru la boleh jenguk dunia luar
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalam. Ola!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-8-2021 10:29 AM
Aku baca utk pengidap PCOS.. Mmg digalakkan ambik plant based.. Tapi ada juga dietician komen.. Jg ...

Aku masih kena buh gula/madu dlm teh. Blm pass lg nk amik black tea. Sebut psl tealive, lama giler aku x minum. Last minum rasanya 4 thn lps. Aku x suka boba, jd klu order, aku amik milk tea biasa less sugar je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 11-8-2021 12:46 PM
Assalam. Ola!

Wasalam.. Ang sihat tak hari ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-8-2021 10:30 AM
Makcik dah mcm mak aku dah.. Aku syg dia.. Tu aku beli mcm2 utk elak dia kena covid.. Ni dia bgtau ...

Rapat hang na dgn dia. Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 11-8-2021 12:48 PM
Aku masih kena buh gula/madu dlm teh. Blm pass lg nk amik black tea. Sebut psl tealive, lama giler ...

Tadi aku order roti canai share dgn opah.. Aku order sekali nescafe O.. Depa boh gula.. Jenuh aku nak habiskan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-8-2021 10:31 AM
Breakfast pagi ni.. Teringin sangat costa coffee dan salmoj strudel costa.. Jadi order la foodpanda. ...

Hehehehe. Lama x mkn banana puff
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 11-8-2021 12:49 PM
Rapat hang na dgn dia. Alhamdulillah.

Nak habis duit kat sapa lagi kalau bukan kat dia dan makcik SP aku.. Ni aku dok tgk hand spray sanitizer yg ala2 pistol tu.. Nak order utk depa 2 ketul guna
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 11-8-2021 12:50 PM
Hehehehe. Lama x mkn banana puff

Hihihi. Tak pernah cuba lagu banana puff
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 10-8-2021 05:49 PM
hello hello hello!!

lama tak dengar berita girlllll?! how are u la??

Yo! Yo! M to the J!

- the closest offering hug gif i could find

Alhamdulillah den sihat. Busy sikit je How r u? How's the children? Ok semua i hope.

Yeah, i think everyone, sedikit sebyk, terkesan dgn pemergiannya, wlupun x kenal dia irl. Den yg x penah dgr dia nyanyi pun felt sad. Moga rohnya tenang di sana.

Any new drama mj tgk? Den br je abis taxi driver br ni. HP2 dgn Penthouse mcm kiv dulu. So tatau lg nk tgk apa. Maybe devil judge kot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsjones replied at 10-8-2021 05:55 PM
dah sche, selepas tak tahan tunggu.. ada sorang dlm grp mak2 bola ni tanya sapa yg x dpt appt lg,  ...

Congrats!!!

Den pun br 1st dose. Nxt will be 5 days after you

Kes kt Selangor ni blm nmpk lg nk turun

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 12:48 PM
Wasalam.. Ang sihat tak hari ni?

Alhamdulillah ok. Cuma aku dah terlebih guna kaki aku, hahaha. Ptg satgi aku ada appmt fisio. Hang sihat ka? Opah watpa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 12:50 PM
Tadi aku order roti canai share dgn opah.. Aku order sekali nescafe O.. Depa boh gula.. Jenuh aku  ...

Hang tmbh la ayaq pns. Kasi kurang manis. Atau hang tmbh kopi sikit ayaq panas sikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 12:51 PM
Nak habis duit kat sapa lagi kalau bukan kat dia dan makcik SP aku.. Ni aku dok tgk hand spray san ...

Alhamdulillah, moga murah rezeki hang. Salu kongsi rezeki dgn makcik2 hang. Baguih ka spray tu? Camana guna?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 11-8-2021 12:52 PM
Hihihi. Tak pernah cuba lagu banana puff

Aku suka ngat ni dulu! Pastu hampir semua puff kt deli go tu aku suka. Sedap bg aku, hehehe. Cuma bila dah kt rmh saja, jrg dah la nk p shell tu ha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 11-8-2021 01:04 PM
Alhamdulillah ok. Cuma aku dah terlebih guna kaki aku, hahaha. Ptg satgi aku ada appmt fisio. Hang ...

Aku Alhamdulillah sihat.. Semlm aku letih gila opah buat perangai sikit.. Hari ni mood dia ok.. Aku nak tgg dia solat zohor jap lagi.. Baru nak mop lantai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 11-8-2021 01:05 PM
Hang tmbh la ayaq pns. Kasi kurang manis. Atau hang tmbh kopi sikit ayaq panas sikit

Aku beli nescafe O ais.. Aku biar sampai ais cair baru minum...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 02:02 AM GMT+8 , Processed in 0.083420 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list