CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

[Persahabatan] Social Chit Chat 6

  [Copy link]
Post time 9-8-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 06:55 PM
Okie dokie yo.

Masak ke for dinner?

Hari ni masak ni utk berbuka

Selamat menyambut Maal Hijrah yea

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:05 PM
Tadi makcik suruh aku check dalam mysejahtera.. Sebab ada menantu dia minta detail aku utk bagi ka ...

Hang update status hang kt covid vaccination tu. Pastu update apps mysj sekali. Aku buat lagu tu siang ahad, mlm tu lps maghrib teruih dpt appmt
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:08 PM
Done. Results as per below:

Tahniah Sche…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:09 PM
Wah, lumayan hasil tgkpn nih. Mask ada sale ka? Aku sbb hr tu beli ada lg, tu yg stop dulu.

Mask harga dah naik.. Tapi aku dpt semlm rm25 utk 100 pcs.. Kelmarin juga sampai 300 pcs KN95 yg aku order 2 minggu lepas.. Aku dah bg kat cucu opah yg start praktikal utk dia guna pi balik kerja 50 pcs.. Dan juga utk helpers anak opah 50 pcs..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:10 PM
Mmg cuaca pns membahang la ni. Aku siap berdarah hidung selalu walaupun minum ayaq byk

Tu aku takut.. Dah la sinus @ alahan aku menjadi2 teruk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 9-8-2021 07:11 PM
Hari ni masak ni utk berbuka

Selamat menyambut Maal Hijrah yea

Alhamdulillah, looks yummy and gmbr lawa as usual!

Selamat berbuka Kaogi!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:11 PM
Hang update status hang kt covid vaccination tu. Pastu update apps mysj sekali. Aku buat lagu tu s ...

Dah.. Aku update byk kali.. X apa.. Mlm ni aku buat lagi.. Minggu ni aku dgn opah ja.. Anak menantu opah ada kerja luar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 9-8-2021 07:12 PM
Tahniah Sche…

Tahniah Kaogi juga sbb your results pun nmpk ok kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:13 PM
Mask harga dah naik.. Tapi aku dpt semlm rm25 utk 100 pcs.. Kelmarin juga sampai 300 pcs KN95 yg a ...

Byk hang beli ni. Seller tu klu tau hang loyal customer, dahtu beli byk, mesti ada kasik free gift kan?

Ha, aku dah mandi td, la ni peluh mcm org workout kt gym, hadeh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:16 PM
Byk hang beli ni. Seller tu klu tau hang loyal customer, dahtu beli byk, mesti ada kasik free gift ...

Kalau la seller tu tau aku dok promote KN95 kat sini.. Patut dpt komisyen.. Muahahahahaha.

Aku beli byk utk family member aku.  Makcik aku kat sp siap pesan.. Jgn dok beli ada byk lagi... Muahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:13 PM
Tu aku takut.. Dah la sinus @ alahan aku menjadi2 teruk..

Hang ada amik apa2 ubat x? Aku kdg sumbat hidung ni. Aku sapu vicks ja, dia ok. Tp bab hidung berdarah ni, xleh wat apa dah. Aku siap tepek koolfever kt dahi sblm tido
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:14 PM
Dah.. Aku update byk kali.. X apa.. Mlm ni aku buat lagi.. Minggu ni aku dgn opah ja.. Anak menant ...

Apps tu sendiri pun hang kena update sbb hr tu dia ada tambhn apa ntah tp klr la prompt suruh update.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:22 PM
Kalau la seller tu tau aku dok promote KN95 kat sini.. Patut dpt komisyen.. Muahahahahaha.

Aku ...

Hahahaha, tu la. Aku hr tu beli disinfectant spray 6 cans, dpt ziploc bag free sekotak, seronok aku sbb aku mmg guna utk letak food
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:28 PM
Hang ada amik apa2 ubat x? Aku kdg sumbat hidung ni. Aku sapu vicks ja, dia ok. Tp bab hidung berd ...

Aku ambik loratadine dan nasal spray utk sinus/resdung aku. Dan mula ambik metformin utk PCOS..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:30 PM
Hahahaha, tu la. Aku hr tu beli disinfectant spray 6 cans, dpt ziploc bag free sekotak, seronok ak ...

Ziplock senang kan.. Aku ada simpan ziplock dari tudung2 aku beli.. Senang nak boh barang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 07:29 PM
Apps tu sendiri pun hang kena update sbb hr tu dia ada tambhn apa ntah tp klr la prompt suruh upda ...

Aku update dah tadi... Still x ada progress..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:25 PM
Mod! Annyeong! Wah, rajinnya buat kek! Chukahae! Menjd cantik kek nya

Assalamualaikum.. good morning.... lama x nampak awak... sihat x? hehhehe cake gula hangus jeee.. but sedappp.... i nak buat lagi nnt... today adik. i antar sarapan via grab food.. nasi ambang.. sche sarapan apa?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
btw Salam Maal Hijarah kepada semua. Semoga kita semua berada dalam keadaan yg baik baik sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalam. Ola! Semoga tahun baru ini lebih baik dr tahun2 sblmnya, Aamiin Allahumma Aamiin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:10 PM GMT+8 , Processed in 0.223789 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list