CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

[Persahabatan] Social Chit Chat 6

  [Copy link]
Post time 9-8-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:25 PM
Ola kaogi! Apa kabar? Nnt den nk buat test ni tgk. How did u score?

Hi Sche,
Nanti share yea.

My score
Depression : mild
Anxiety : normal
Stress : normal
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:33 PM
Aku salu doa mintak klu smpai ajalku, biarlah aku berada dgn famili aku, bkn sensorg kt perantauan ...

Samalah.

Siap pesan kat kakak, if tetiba sehari tu sy tak muncul group whatsapp, minta call ler.
In case..

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:39 PM
TT, @kaogi dah dpt vaksin?

Alhamdulillah, selesai 2nd dose 26 June hari tu. Sinovac.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:35 PM
Wa'alaikumsalam. Ola kaben!!!!! Apa kabar? Kaben busy eh? Babybam apa kabar? Rindunya lama x tgk g ...

ya sche... kaben agak bz ... nanti KB bersiaran dengan bambam...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lupa baca doa akhir tahun ya chuols sblm masuk waktu maghrib


Nnt lps maghrib, baca doa awal thn

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 03:39 PM
Mudah ahahahahahaha.. Rezeki.. Kami tukar2 hadiah

Alhamdulillah, moga murah rezeki kalian semua.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 03:41 PM
Aku x dapat jab lagi..

Betul.. Buat baik dgn jiran.. InsyaAllah jadi apa2 depa mai jengok.

Owh, soon la tu. Aku pun br ja dpt 1st dose.

Tu la, wlupun jiran2 keliling aku ni bkn Melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 03:42 PM
Sini panas.. Aku nak tido... Tapi aku dok tgg Lex antar mop baru... Mop lama patah.. Huhuhu.. Opah ...

Sini semlm br ujan lebat, tu pun tghr smpai ptg ja. Pastu pns balik. Aku tatau la side efek injek ka, tp berpeluh2 smpai lencun baju. Aku tanya kazen aku, dia kata x pns pun, biasa2 ja.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 03:42 PM
Sini panas.. Aku nak tido... Tapi aku dok tgg Lex antar mop baru... Mop lama patah.. Huhuhu.. Opah ...

Ada lg ka shoppim br ni? Aku x bukak pun sbb aku nk beli set cartridge water filter ja. Tu pun asyik tangguh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 9-8-2021 04:53 PM
Hi Sche,
Nanti share yea.


Okie dokie yo.

Masak ke for dinner?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 9-8-2021 04:55 PM
Samalah.

Siap pesan kat kakak, if tetiba sehari tu sy tak muncul group whatsapp, minta call ler ...

Yeah, have to. Den pun ada ex-boss yg meninggal sensorg kt rmh. Fortunately mlm tu dia mmg ada janji nk klr mkn dgn kwn2. So bila dia x angkat fon, depa carik dia kt rmh. Jumpa dia kt bilik air. One of my neighbours pun meninggal sorg2 kt rmh, but this was years ago. Tu famili dia tau lmbt. Den masa tu plak mmg xde sini, aunty sblh cerita kt den bila den balik travelling.  
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 9-8-2021 04:57 PM
Alhamdulillah, selesai 2nd dose 26 June hari tu. Sinovac.

Alhamdulillah. Den blm dpt full dose lg
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 9-8-2021 06:06 PM
ya sche... kaben agak bz ... nanti KB bersiaran dengan bambam...

All the best kaben! Den doakan moga dipermudahkan segala urusan kaben, Aamiin Allahumma Aamiin. Den setia menanti kemunculan kaben dan babybam (ecehhh, drama lak den )
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 06:53 PM
Ada lg ka shoppim br ni? Aku x bukak pun sbb aku nk beli set cartridge water filter ja. Tu pun asy ...

Kelmarin.. Aku grab mask kn95 utk makcik, mask elekrik, sejadah 2 helai,  susu 6 kotak (sbb free postage), cadar anti kedut,  ear protector utk cucu opah guna,  gula perang 2 bungkus free postage (aku check tesco harga mahai rm2 + delivery lagi), kekacang campur (ni wajib stok tiap bulan)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 06:52 PM
Sini semlm br ujan lebat, tu pun tghr smpai ptg ja. Pastu pns balik. Aku tatau la side efek injek  ...

Sini panas.. Aku solat zohor tadi.. Lencun.. Nak asar mandi lagi sekali sebab panas.. Yg opah pulak terbalik.. Dia kata sejuk.. Siap nak tutup kipas lagi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 06:50 PM
Owh, soon la tu. Aku pun br ja dpt 1st dose.

Tu la, wlupun jiran2 keliling aku ni bkn Melayu.

Tadi makcik suruh aku check dalam mysejahtera.. Sebab ada menantu dia minta detail aku utk bagi kat bos dia cepatkan dpt vaksin.. Tak dpt lagi.. Aku bgtau makcik.. Lambat lagi aku jadi zombie.. Muahahaha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 06:48 PM
Alhamdulillah, moga murah rezeki kalian semua.

Aamii. Ya rabb... Semoga murah rezeki kita semua.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 9-8-2021 04:53 PM
Hi Sche,
Nanti share yea.


Done. Results as per below:

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:02 PM
Kelmarin.. Aku grab mask kn95 utk makcik, mask elekrik, sejadah 2 helai,  susu 6 kotak (sbb free p ...

Wah, lumayan hasil tgkpn nih. Mask ada sale ka? Aku sbb hr tu beli ada lg, tu yg stop dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 07:03 PM
Sini panas.. Aku solat zohor tadi.. Lencun.. Nak asar mandi lagi sekali sebab panas.. Yg opah pula ...

Mmg cuaca pns membahang la ni. Aku siap berdarah hidung selalu walaupun minum ayaq byk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:38 PM GMT+8 , Processed in 2.117626 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list