CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

[Persahabatan] Social Chit Chat 6

  [Copy link]
Post time 5-8-2021 09:04 AM | Show all posts
sarah82 replied at 5-8-2021 08:57 AM
Opah.. Huhuhuhu.. Kelmarin 4 kali mop lantai sbb dia buat perangai..pagi2 tadi.. Patah mop sbb dia ...

wow.. Opah kenapa tu nak jd hulk ke?

u sabar yea..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 5-8-2021 09:04 AM
wow.. Opah kenapa tu nak jd hulk ke?

u sabar yea..

Penat.. Kelmarin dah bersih.. Tak sampai sejam.. Dia buat lagi.. Dah bersih lagi time nak makan sekali lagi dia buat.. Habis lantai dia buat.. Pagi tadi.. Sy masuk tandas.. Keluar dari tandas habis meja dia membuang.. Bila ckp.. Dia menjerit..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 09:31 AM | Show all posts
sarah82 replied at 5-8-2021 09:11 AM
Penat.. Kelmarin dah bersih.. Tak sampai sejam.. Dia buat lagi.. Dah bersih lagi time nak makan se ...

oh my.
moga mood opah hari ni aman2 yea
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-8-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 5-8-2021 09:31 AM
oh my.
moga mood opah hari ni aman2 yea

Aamiin ya rabb.. Harap mcm tu.. Iols x mo dia kotor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalam, ola! Rmh br dah eh. Apa kabar TT? Ada baikka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 2-8-2021 01:25 AM
Olaaa semua dah tido ke...
@Scheherazade kek sarang semut. That day buat and finaly jadi.

Mod! Annyeong! Wah, rajinnya buat kek! Chukahae! Menjd cantik kek nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 2-8-2021 08:24 AM
https://www.ramlimusa.com/questionnaires/depression-anxiety-stress-scale-dass-21-bahasa-malaysia/

...

Ola kaogi! Apa kabar? Nnt den nk buat test ni tgk. How did u score?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-8-2021 06:52 PM
Kekadang jiran tak alert.. Tu penting jiran yg jenis busy body.. Depa ni akan alert kalau mana2 ji ...

Syukur alhamdulillah, jiran2 aku ok, especially family yg dok sblh kiri rmh aku. Selagi aku x dpt tarikh jab, tiap kali nmpk aku kt luar, jiran keliling tanya, dah ka blm Sbb depa semua dah dpt jab. Anak aunty sblh ni siap wasep aku offer nk htr p jab klu appmt falls on weekend. Lps aku jab pun, aunty sblh siap mai jengah esok hr nya check aku camana, padahal lps jab tu, lewat ptg anaknya dah wasep tanya aku, suroh aku roger papehal.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 2-8-2021 06:50 PM
baca kat benang isu CI
mak cik kiah mati sorang2
tiba2 terfikir, agaknya kau mati esok2 kat rumah  ...

Aku salu doa mintak klu smpai ajalku, biarlah aku berada dgn famili aku, bkn sensorg kt perantauan ni. Tu je la pun mampu buat. Nk mintak transfer, xde vacancy kt kpg aku masa ni. Tp aku doa jgk mudah2an ada vacancy nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 3-8-2021 09:35 AM
assalamualaikum semua mencemar duli di sini... nanti KB aktif balik lepas 17 hb ya

Wa'alaikumsalam. Ola kaben!!!!! Apa kabar? Kaben busy eh? Babybam apa kabar? Rindunya lama x tgk gmbr dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-8-2021 03:11 PM
Nak tayang hari ni dpt hadiah lagi.. Case dari forumer yg comel lotey.

Wah2! Siapakah gerangan si comel lote itu? Untungnya hang!
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-8-2021 04:42 PM
Kak leen 2-3 hari lps dia x brp sihat.. Nanti dia muncul balik kat cari.

Apa kabar kakleen? Lama ngat dia x masuk porem kan? Hrp2 dia sihat selalu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp2 @kasba @keypochino @mrsjones semuanya sihat2 belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
@mrsjones dah dpt vaksin ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, @kaogi dah dpt vaksin?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:36 PM
Apa kabar kakleen? Lama ngat dia x masuk porem kan? Hrp2 dia sihat selalu

Kak leen sihat.. Dia sibuk sikit dgn keluarga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:36 PM
Wah2! Siapakah gerangan si comel lote itu? Untungnya hang!

Mudah ahahahahahaha.. Rezeki.. Kami tukar2 hadiah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-8-2021 03:39 PM
Kak leen sihat.. Dia sibuk sikit dgn keluarga

Alhamdulillah. Hang apa kabar? Opah ok ka ari ni? Aku dah tgk video hang moka pot tu. Wah2. Boleh ambik cert jd barista dah ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:29 PM
Syukur alhamdulillah, jiran2 aku ok, especially family yg dok sblh kiri rmh aku. Selagi aku x dpt  ...

Aku x dapat jab lagi..

Betul.. Buat baik dgn jiran.. InsyaAllah jadi apa2 depa mai jengok.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 9-8-2021 03:40 PM
Alhamdulillah. Hang apa kabar? Opah ok ka ari ni? Aku dah tgk video hang moka pot tu. Wah2. Boleh  ...

Sini panas.. Aku nak tido... Tapi aku dok tgg Lex antar mop baru... Mop lama patah.. Huhuhu.. Opah mcm tu la.. Hari ok.. Baik.. Hari tak ok.. Pening nak handle.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.107052 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list