CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Ibu Biarkan Anak 12 Tahun Dirogol Sampai Hamil

  [Copy link]
Post time 1-8-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening dia mcm lukis pakai marker pen je
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dari neraka.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:51 PM | Show all posts
Jgn sumbat dlm penjara ja. Sumbat sekali dlm kandang gorila setengah hari
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:57 PM | Show all posts
selalu mak jenis bermasalah mcm ni mesti kening pelik.
dah macam trademark pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental ke apa mak die ni. Boleh buat camtu je ank dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 1-8-2021 04:27 PM
Bukan sahaja fail membesarkan anak, malah fail juga melukis kening. Itu apa noks? Macam kepak burung ...

Hahahahaaa omaigodd.. kening dia iollss takleh terima
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap maknya & janran x guna tu mati kena pijak dlm penjara
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lukis kening fail, parenting fail, baik ke alam kuburan je la ko
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sbnenye nak jadi mak yg sporting agaknya tu dia biar je.jauhilah perkara ni terjadi dalam kalangan kita. Nauzubillahminzalik
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lukis kening yg basic pun dia gagal, inikan pulak jg anak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
eii pompuan ni sama bangang je dengan kening dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
manusia jenis apa kau ni mak oiii
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Taniajingga replied at 1-8-2021 06:00 PM
Hahahahaaa omaigodd.. kening dia iollss takleh terima

Tak boleh go uols.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 10:54 PM | Show all posts
Pening-pening..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 1-8-2021 05:34 PM
Dlm.tiktok bnyak.content letak baby/toddler pompuan umur 2-4 tahun dok beraksi comel

Rata rata ko ...

yucks! pedo ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
The cycle will continue kalau tak diselamatkan baby tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Hamboii... byk nya sheols buat jenayah dlm 1 masa
1) menganiaya kening sendiri
2) menganiaya anak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kening kening jugak la..on point..LOL..bekalan trending
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
pelik bethol kening dia..mmg style gitu ke..
baru 33 tp nmpk mcm dh 50
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 1-8-2021 04:27 PM
Bukan sahaja fail membesarkan anak, malah fail juga melukis kening. Itu apa noks? Macam kepak burung ...

Aku sampai scroll atas balik nak tgk kepak burung yg dikatakan itu hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:31 PM GMT+8 , Processed in 0.083262 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list