CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 3567|Reply: 53

Ibu Biarkan Anak 12 Tahun Dirogol Sampai Hamil

  [Copy link]
Post time 1-8-2021 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Seorang ibu ditahan selepas membiarkan anaknya berusia 12 tahun diperkosa lelaki lebih dewasa di Oklahoma, baru-baru ini.


Lebih mengejutkan, Desiree Castaneda mengetahui hubungan antara anaknya itu dan Juan Miranda-Jara. 24, sehingga kanak-kanak itu melahirkan bayi.


Ibu berusia 33 tahun itu juga menganjurkan majlis meraikan anaknya yang bakal bergelar ibu (baby shower).


Majlis itu turut dihadiri mangsa dan lelaki berkenaan.




Desiree, Foto: Tulsa PD




Tindakan Castaneda terbongkar selepas anak dan teman lelakinya pergi ke hospital ketika kanak-kanak itu mahu melahirkan bayi.


Kakitangan hospital yang menyedari sesuatu tidak kena menghubungi polis sebelum menahan lelaki berkenaan.


Selain itu, ia menimbulkan pertanyaan dalam kalangan masyarakat mengenai keberadaan ibu bapa kanak-kanak berkenaan.


"Ketika tiba di hospital, kanak-kanak itu dan teman lelakinya kelihatan seperti pasangan lain yang amat teruja menantikan kelahiran bayi," kata polis.


Media tempatan melaporkan polis menyoal siasat Miranda-Jara dan lelaki itu mengakui menjalin hubungan dengan kanak-kanak itu sejak Oktober 2020.


Susulan itu, Miranda-Jara ditahan dan didakwa melakukan kesalahan rogol tahap pertama terhadap mangsa di bawah umur.


Dua minggu kemudian, Castaneda ditahan atas tuduhan melakukan pengabaian kanak-kanak.


Mengikut undang-undang Oklahoma, cukup umur (age of consent) adalah 16 tahun. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kening pun tau punk
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan sahaja fail membesarkan anak, malah fail juga melukis kening. Itu apa noks? Macam kepak burung sedang berterbangan keningnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 1-8-2021 04:27 PM
Bukan sahaja fail membesarkan anak, malah fail juga melukis kening. Itu apa noks? Macam kepak burung ...

Hahahahaha ni klakar
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BlousePutih at 1-8-2021 04:39 PM
AnnaSendin: Bukan sahaja fail membesarkan anak, malah fail juga melukis kening. Itu apa noks? Macam kepak burung sedang berterbangan keningnya.


Penat dia lukis you!

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
BlousePutih replied at 1-8-2021 04:30 PM
Penat dia lukis you!{:stress

Harap dia belajar lukis kening masa, dalam jail nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 1-8-2021 04:35 PM
Harap dia belajar lukis kening masa, dalam jail nanti.

Lol! Kalau masih sama lukisannya mesti u kecewa!
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
BlousePutih replied at 1-8-2021 04:38 PM
Lol! Kalau masih sama lukisannya mesti u kecewa!

Good luck je iols berikan. Semoga tenang di jail sana.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:41 PM | Show all posts
Mana muka mangsa. mesti dah macam mak2

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening dia mcm kepak burung kita dok lukis dlm kelas lukisan zaman skola rendah
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga lps ni kena tangkap dgn fashion police ats kesalahan kening yg meliar xtau nak ke mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Krning dia.. Pelik
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sporting ke giler mak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening sinchan lg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:10 PM | Show all posts
Lawak la aku baca komen psl kening dia. Hahahaha..
Tp gila la boleh dia biarkan anak dia di groom. Mmg fail sbg ibu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts


Pasal kening

Tolonglah sape2 nak jadi parent tolonglah jadi orang dulu....kalau rasa dah bole org jd maksudnya bolehla jd mak kpd orang
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tetamu yg dtg mjlis baby shower tu pun sama gila dgn mak bdk ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka buruk seiring ngan perangai.. Hanattt
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm.tiktok bnyak.content letak baby/toddler pompuan umur 2-4 tahun dok beraksi comel

Rata rata kotmen jantan melayu dlm tu

Inilah jodohku

Ya tuhan jodohku masih kecil

Hi bakal mertua jaga elok2 bakal isteri saya ya

Aku.dok.kutuk.habis habisdan tp.depa.kata aku tak.rilek...depa.kata nak gurau pun tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg ada juga ke jenis mak mcmni. So sick
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.094570 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list