CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Burong_Hantuk

Ebit Lew & PA cum Bodyguard Dah Keluar Dari Gua

  [Copy link]
Post time 31-7-2021 08:35 PM | Show all posts
blekkep replied at 31-7-2021 07:14 PM
dh gune kami dh... Xde dh saya saya saya

1st time guna duit pkum kot.... itu sbb 'kami'
peti besi dah penuh agak nya.... membuak2 duit jd kalini 'kami' baru gunakn duit amanah


Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 31-7-2021 07:41 PM
Terima kasih Allah. Terima kasih semua saudaraku tanpa mengira bangsa dan agama. Dengan rasa rendah  ...

sapa yg tulis ni? dia ke? poodahhh. pandai plk guna 'kami' ye
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 31-7-2021 07:41 PM
Terima kasih Allah. Terima kasih semua saudaraku tanpa mengira bangsa dan agama. Dengan rasa rendah  ...

betul ke ayat el ni.tkde sebak sayu dh.abis la trademark dia hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopmanish replied at 31-7-2021 05:23 PM
Muncul jua dewasayu setelah seminggu menggeletar tak hupdate pape dekat socmed


Sedih rasa hati Seminggu cari jalan mensucikan diri. Sayu seminggu tu jugak sedu-sedan minta hampun kat bidadari. Semua manusia buat khilaf. Semua manusia pendosa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_gesek replied at 31-7-2021 07:02 PM
Its ok...daripada dok diam tak buat apa apa.....

Nokkk..Kao dah tengok belom bideo2 sangap osim??Kao jawab dulu soalan aku!!!!Kalao belom baik kao tengok dulu baru masok komen..
Ni aku kasik hint apa yang ada dalam bideo DEWA pujaan Kao tuh
Anak lesung bertahi lalat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Selepas semingu menyepiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_gesek replied at 31-7-2021 07:00 PM
No hal...RM dia


Ntah la aku bayangkan kao nih sejenis acik2 tudung kepam bacin penuh tahi lalat yang hadap bantuan Sara idop drpada osim..ke osim bayarkan sewa Umah Kao???
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_gesek replied at 31-7-2021 07:02 PM
Its ok...daripada dok diam tak buat apa apa.....

Kau tak cukup geng lagi ni nak jadi pembela dewasayu kau. Pegi carik geng lagi syohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tebal ye moka si yebbit
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni buat live katanya untuk menjawab fitnah melampau. Kiranya pasal video tumbuk sambal tu tak melampau ke camne
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:53 PM | Show all posts
Kat post dia tu perkataan “Saya” pun dah diganti dengan “kami”.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini betul2 akhir zaman
Manusia yang berbuat jahat da takder raser malu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya kat ig mmg xde kecoh pasal kes vid eh..worshipper masih ramai mcm xde apa2 berlaku..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 31-7-2021 07:24 PM
Aku Rasa dia dh sedar ..mungkin sikit la sedar...Lepas Di asak bertubi2 ...Tu yg keluar mencari reze ...

Sedar abenda nok. Nak cuci nama maybe dah melutut blowjob merata sabit tu orang kasi payung bulletproof.
Ini hanyalah permulaan yg memudahkan dia mencurang sebab geng bini orang yg biasa mengongkek dah trigger. Laluan mudah
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram menyampah meluat dengan ketidakadilan dunia..tunggulah penghakiman diakhirat..Allah maha adil
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai yg masih percaya..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangsatwan mana yang hulur tangan kat penunggang-penunggang innih
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:20 PM | Show all posts
prosess penyucian sedang berjalan agitteww...
macam jah haritu la.. derma katil beberapa bijik terus suci dan terus netizen sibuk nak tengok baby bump pulak dan nak orang tu terberanak sebelum mengandung lagi... choiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:22 PM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 31-7-2021 07:09 PM
Dah Keluar drama bideo sedekah bas ..Lepas ni sedekah kereta2 kebal yerrr osim...

hebat yach lakonan kali ni, mesti terjunam beberapa hari tu untuk praktis babak2 hebat ittew untuk memenangi oscar
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 31-7-2021 07:41 PM
Terima kasih Allah. Terima kasih semua saudaraku tanpa mengira bangsa dan agama. Dengan rasa rendah  ...

Macam buang tebiat je ayat2 ini

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.207275 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list