CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Burong_Hantuk

Ebit Lew & PA cum Bodyguard Dah Keluar Dari Gua

  [Copy link]
Post time 31-7-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bkn senang nk jatohkan narcissist yach
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
RNHNURHA replied at 31-7-2021 04:02 PM
Bodyguard dia tu color rambut kan. Sah ke solat? Katanya siang malam bersolat kenapa nak color ram ...

Guna inai lah. Gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:07 PM | Show all posts
marilah kita beramai2 maapkan heshe.. heshe pon dah kembali memakai jubah dgn berselipar bata
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cahya669 replied at 31-7-2021 03:21 PM
Sedih tengok ustaz....jalan pun tunduk je...lurus je...sampai tak perasan dah berjalan melepasi pint ...

Sebak sayu tengok susuk tubuh seorang daie
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 31-7-2021 04:18 PM
_blackbird replied at 31-7-2021 04:07 PM
marilah kita beramai2 maapkan heshe.. heshe pon dah kembali memakai jubah dgn berselipar bata


Dia nak bervc sambil tumbuk sambal duapluhpatjam pun aku tak kesah...Tapi kalu ada unsur aniaya, hanya mangsa yang boleh maapkan. Kalu tak, jawab ngan tuhan. Muka sayu dan air mata tak boleh beli jiwa aku
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pakat2 kita standby tgk apa lagi isu dia nk up kan
isu utk viralkan diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cahya669 replied at 31-7-2021 03:21 PM
Sedih tengok ustaz....jalan pun tunduk je...lurus je...sampai tak perasan dah berjalan melepasi pint ...

Siannn dia... mesti tak lalu nak makan kannn.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau insta aktif balik maknanya kes dah tutup ka apa?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:21 PM | Show all posts
timohnotecah replied at 31-7-2021 04:17 PM
Dia nak bervc sambil tumbuk sambal duapluhpatjam pun aku tak kesah...Tapi kalu ada unsur an ...

keras hati ko roy. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih & sayu hati Saya lihat perjuangan ostad

Dah standby semua bahan  kalis pitenah sebelum keluar gua lah nie
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cahya669 replied at 31-7-2021 03:21 PM
Sedih tengok ustaz....jalan pun tunduk je...lurus je...sampai tak perasan dah berjalan melepasi pint ...

Ostad jalan tunduk je,  takut tersandung batu atau terpijak tahik ayem
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:26 PM | Show all posts
video call tu willing caller willing answerer. sbb klu tanak boleh hang up je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 31-7-2021 03:12 PM
Btw,PA cum bodyguard dia pun dah aktifkan semula Instagram..so maknanya apa?

Ada dah tu start smlm adik dia meninggal..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 31-7-2021 03:38 PM
Bercukur lah kita....kes jilat dan tumbuk sambal dah selesai. Mesia kembali aman. Dudaberhias si ...

Aik cepatnya settle kes anak lesung?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 31-7-2021 03:57 PM
Oooh... Jangan2 senyap beberapa hari ini dia siapkan rumah kanser utk sucikan nama!

Orang hebat  ...

Jgn jadi rumah 'tut' sudah ler..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cahya669 replied at 31-7-2021 03:21 PM
Sedih tengok ustaz....jalan pun tunduk je...lurus je...sampai tak perasan dah berjalan melepasi pint ...

Besar ujian dia......
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat dalam gambar kemain menunduk bila berjalan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayu dan sebak pulak tgk ebelit ni dia boleh buat nohen je ye..oi cer selak jubah tu nak tgk lesung tu sama tak mcm yg dlm video tu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Macamana rasa yer selama beberapa hr lepas, jadi org famous ada harganya
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Page fw benam.. terus hidup ig dewa n pa. Ish2 dasat permainan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 11:54 PM GMT+8 , Processed in 0.085701 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list