Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
45665
View
327
Reply

Ebit Lew & PA cum Bodyguard Dah Keluar Dari Gua

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-7-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Burong_Hantuk at 31-7-2021 03:19 PM

Setelah berhari diam membatu sejak kecoh kes bideo2 sangap yang menyerupai Ebit..tapi Hari ini nampaknya Ebit telah kembali aktif di media sosial dengan berkongsi sebuan bideo
kebaikan yang dia  
lakukan kepada megara

Tengok Gaya berjalan pun macam terhempap2 X jejak tanah


Mod @nazzse boleh tolong pasang pagar RP3 X untok thread ni
IMG_20210731_150305.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw,PA cum bodyguard dia pun dah aktifkan semula Instagram..so maknanya apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
..........
FB_IMG_1627715749131.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 31-7-2021 03:12 PM
Btw,PA cum bodyguard dia pun dah aktifkan semula Instagram..so maknanya apa?

Dh setel lertew
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih tengok ustaz....jalan pun tunduk je...lurus je...sampai tak perasan dah berjalan melepasi pintu.. Ustaz kelihatan semakin susut..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Cukor.. anda ingat saya siapa kata beliau.
Orang berusaha Allah sayang.
Coming soon video dengan pesakit kanser
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 31-7-2021 03:56 PM
makadek replied at 31-7-2021 03:21 PM
Dh setel lertew


Bercukur lah kita....kes jilat dan tumbuk sambal dah selesai. Mesia kembali aman. Dudaberhias sila masuk bagi sepatah dua kata.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Signboard terpampang besar namanya. Tqk boleh tidak setiap gambar tempat nk terselit susuk tubuh dia sekali
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Selipar dh tukar, selipar marhein ke
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke letak nama sebesar tu tapi pakai logo ngo

Ini guna duit saya ke duit ngo?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pentaksub tetap akan mentaksub....yang ada akai, tak mungkin akan pandang si polan sama mcam dulu....sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:57 PM | Show all posts
Hahah tudiaa aih besar2 nama kat signboard
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooh... Jangan2 senyap beberapa hari ini dia siapkan rumah kanser utk sucikan nama!

Orang hebat sekelip mata dh siap rumah
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
La_Quica07 replied at 31-7-2021 03:57 PM
Hahah tudiaa aih besar2 nama kat signboard

sai baba in the making??
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:01 PM | Show all posts
akuchenta replied at 31-7-2021 03:53 PM
Perlu ke letak nama sebesar tu tapi pakai logo ngo

Ini guna duit saya ke duit ngo?

nak tahu gak duit sapa?

takkan asyik peram duit NGO
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 31-7-2021 03:53 PM
Perlu ke letak nama sebesar tu tapi pakai logo ngo

Ini guna duit saya ke duit ngo?

Itu laa nak tau juga kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 31-7-2021 03:12 PM
Btw,PA cum bodyguard dia pun dah aktifkan semula Instagram..so maknanya apa?

Bodyguard dia tu color rambut kan. Sah ke solat? Katanya siang malam bersolat kenapa nak color rambut pula
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sai baba dah keluar gua. Mesti guna duit sendiri buat rumah ni. Sebab nama sendiri yang terpampang kat situ. Hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:03 PM | Show all posts
La_Quica07 replied at 31-7-2021 03:57 PM
Hahah tudiaa aih besar2 nama kat signboard

takut orang tak perasan kalau kecik2

buat baik perlu ditunjuk2 kata beliau
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah lelaki kiriman tuhan..tdk melatah dgn tohmahan - fb pentaksubers
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list