CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5457|Reply: 65

Kerusi Terbang Hempap Suami, Kantoi Bawa Kekasih Di Pusat Vaksinasi

  [Copy link]
Post time 31-7-2021 03:10 PM | Show all posts |Read mode
Suasana tenang di sebuah pusat vaksinasi di Indonesia bertukar kecoh gara-gara seorang wanita mengamuk dengan melempar kerusi ke arah suaminya kerana didapati curang dengan wanita lain, lapor laman berita Suara.com hari ini.


Menerusi keterangan pada satu video yang tular, wanita tersebut dijadualkan untuk menerima suntikan vaksin pada hari yang telah ditentukan, namun, suaminya dikatakan tidak dapat menemaninya.


Wanita itu kemudiannya meminta adiknya untuk menemaninya. Sampai sahaja di pusat vaksinasi, wanita itu terkejut melihat suaminya berada di situ sambil memegang tangan wanita lain.


Foto: FB




Wanita itu lantas menuju ke arah mereka dan menyerang suami serta teman wanitanya.


Lelaki berkenaan dilihat cuba melindungi teman wanitanya dan cuba menjauhkan wanita itu daripada isterinya.


Pergaduhan menjadi semakin serius apabila kerusi-kerusi yang disediakan di pusat vaksinasi tersebut mula ‘terbang’ sehingga menyebabkan orang ramai termasuk petugas kesihatan tergamam melihat aksi tersebut.


Tiada seorang pun yang tampil untuk meleraikan pergaduhan itu, sebaliknya mereka hanya menyaksikan ‘drama’ tersebut sambil melakukan aktiviti vaksinasi.


“Wah, drama Korea dan Indosiar pun kalah kalau begini,” komen seorang netizen.


“Mantap kerusi terbang,” tulis seorang lagi pengguna. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Video mana tt? Nak jugak tengok kerusi terbang iteww
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka dengan lelaki curang..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka. Patut lesing sabit je.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ppv kawasan pulak tu. Kemain ramai orang kampung kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki mana ada istilah curang selagi belum cukup kuota.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka...mmg la org xtolong.kang ada plk kluster kerusi terbang
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ngapain ngak dimohon injek sampai koneknya layu dihujung mekar.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:18 PM | Show all posts
mungkin dia bawa nenek dia awet muda
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia la bongok
Kenapa xtya bini tu pergi PPV yg mana satu
Kan dah kantoi
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaa sudah {:smile nasib baik lagi tu yg terbang tu kerusi. Kot lah yg terbang tu parang{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka {:smile bodo tak bertempat {:nose bajet bini dia x pegi kalau dia ckp xdpt teman {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian bini dia bila mana suaminya bertindak melindungi bakal madu drp serangan kerusi terbang.. jilaker nyer jantan. Bini ko biar yek terkontang kanting g dgn adik. Awek elok plak ko teman siap pgg2 bagai tgn.. rasain loh
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pergh dasyat bini tu
ganas woooo
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tendang lelew itu laki lepas tu jangan lupa smack down. Biar dia rasa pembalasan si pitung
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:09 PM | Show all posts
Teringin nak  tgk pompuan tu hempuk jantan tu ngan kerusi.
Biar patah riuk jantan tu.

Emang dasarr ...emang dasarr...hey dasar kamu bajingan....
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:35 PM | Show all posts

sinetron ni real lah...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja9 replied at 31-7-2021 05:35 PM
sinetron ni real lah...

Sbb diorg gaduh gile yg org ramai tak verani nak leraikan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 31-7-2021 04:20 PM
Laki dia la bongok
Kenapa xtya bini tu pergi PPV yg mana satu
Kan dah kantoi

Indon pernah cerdik ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2021 04:15 PM GMT+8 , Processed in 0.090233 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list