CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3620|Reply: 26

[Lain-Lain] HOUSE OF GUCCI

[Copy link]
Post time 30-7-2021 03:51 PM | Show all posts |Read mode
House of Gucci is an upcoming American biographical crime film directed by Ridley Scott, based on the 2001 book The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed by Sara Gay Forden.

It stars Lady Gaga in the role of Patrizia Reggiani who was tried and convicted of orchestrating the assassination of her ex-husband and former head of the Gucci fashion house Maurizio Gucci, portrayed by Adam Driver.

It also stars Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek and Al Pacino.





Only in theaters 24 November 2021


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat gaga since AHS. Tapi diction gaga ni tak jelas. Spoil je trailer
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuyoo jared leto jadi tua gemuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:08 PM | Show all posts
pencalonan kedua pastinya untuk Lady Gaga utk Best Actress di major awards.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasat dasat line up cter ni.
Gaga pn dpt act movie yg hebat2 productions nye ye.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2021 10:09 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2021 10:43 PM | Show all posts
katanya pelakon asal yg sepatutnya dapat role patrizia reggiani tu angie jolie.tapi bila tgk trailer ...wow!!lwell deserved dapat kat lady gaga.lagipun gaga italian sejati gituh..sesuai laa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Italian accent Lady Gaga macam tak berapa menjadik jer.. Takde speech coach ke..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 12:23 PM | Show all posts
ni iols nk tgk...tazzabar
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 22-11-2021 08:26 PM
Italian accent Lady Gaga macam tak berapa menjadik jer.. Takde speech coach ke..

Haah kan. Sheols kena condemn dgn dialogue coach sbb accent sheols lebih berbunyi russian gitchu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:09 PM | Show all posts
baca rebiu citer ni kene hentam teruk. tapi bakalan jadi fans favourite especially peminat lgbt
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:03 PM | Show all posts
ateee..accent tu penting ke pun.diorg ckp italian laatapi mmg pelik pun bunyi lady gaga.mcm beriya sgt.al pacino terer la accent.kalau nak dengar italian accent  yg aku rasa boleh diterima akal fikiran  citer godfather atau mana2 citer scorsese yg guna italian accent
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-11-2021 04:03 PM
ateee..accent tu penting ke pun.diorg ckp italian laatapi mmg pelik pun bunyi lady gaga.mcm ber ...

Penting le kaka.. Tapi lady gaga ne keturunan italia jua kan.. Mungkin iols yang pokak telingo dengo cam russian accent sebab kasar sangat bunyi percakapan sheols hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 23-11-2021 07:32 PM
Haah kan. Sheols kena condemn dgn dialogue coach sbb accent sheols lebih berbunyi russian gitchu.

Khen dialogue coach gitu.. Mungkin lagy dada ikut accent nenek moyang sheols dari belah itali yang accent kasar begitu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 4-12-2021 11:03 AM
Penting le kaka.. Tapi lady gaga ne keturunan italia jua kan.. Mungkin iols yang pokak telingo den ...

Ternyata  sheols italian murtad.walau leluhur pekat itali  tp xreti ckp itali.makanya xmenjadilah loghat italia tu sampai bunyi rusia bagai.baru2 ni gucci's family protes ye filem ni.harap sgt jared leto sangkut dlm mana2 award
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 02:26 PM | Show all posts
alesandra replied at 5-12-2021 02:47 PM
Ternyata  sheols italian murtad.walau leluhur pekat itali  tp xreti ckp itali.makanya xmenjadilah  ...

Jared for Best Supporting Actor boleh ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2021 08:37 PM | Show all posts
lasagna replied at 17-12-2021 02:26 PM
Jared for Best Supporting Actor boleh ni...

jared golden globe kena snubbed.selalunya kalau tak tercalon GG.. oscar pun ada harapan cerah tak akan ada.tak cukup melobi lettew...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 17-12-2021 08:37 PM
jared golden globe kena snubbed.selalunya kalau tak tercalon GG.. oscar pun ada harapan cerah tak  ...

Florence Pugh snubbed kat GG tapi nominated kat Oscar untuk filem Little Women.

Mark Ruffalo snubbed kat GG tp nominated kat Oscar untul filem The Kids are Alright.

so Jared Leto masih ada peluang nominated kat Oscar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:13 AM | Show all posts
alesandra replied at 17-12-2021 08:37 PM
jared golden globe kena snubbed.selalunya kalau tak tercalon GG.. oscar pun ada harapan cerah tak  ...

haiyooooo serious ar.. ntah pape laa dia org ni.. mamat ni bg jer watak apa, semua dia bleh bwk. regardless muka kendu dia lah.
masa dia bwk watak kat movie Dallas Buyers Club jd transgender pun dah kagum, ini kan cite best ni. aduhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 10:14 AM | Show all posts
Rhyno replied at 20-12-2021 03:13 AM
Florence Pugh snubbed kat GG tapi nominated kat Oscar untuk filem Little Women.

Mark Ruffalo snu ...

hopefully laaa.. kengkadang nasib gak bleh nominated kat Oscar and terus menang.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 02:59 PM GMT+8 , Processed in 0.102571 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list