CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Jika Anda Di Tempat Saya, Awal-awal Lagi Anda Akan Tersungkur" - Syur

  [Copy link]
Post time 30-7-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 30-7-2021 05:54 PM
200k bahagi 5, 40k sorg, masih mampu bayar kotttt

Lan kena dabel..kesiannnn
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 30-7-2021 05:54 PM
200k bahagi 5, 40k sorg, masih mampu bayar kotttt

200k/per head. Bukan bahagi 5
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 30-7-2021 06:03 PM
200k/per head. Bukan bahagi 5

Opps, iols salah paham...so maknanya kalo menang, nana bakal dpt sejuta lah kan.
Tp mmg ptt pun kena samab dorg tu, sbb terang2 mengumpat live, siap sebut nama lg.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
You think?!! #gelakgulingguling
Tak payah la angkuh sangat dik, everyone has their own story, their ups and downs, been at rock bottom tapi berjaya merangkak/berjalan/berlari keluar. Buka minda tu and rajin membaca, if you rajin membaca, you'll know you're not the only one who has gone through the worst.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 30-7-2021 08:42 AM
I like this quote... Pinjam ye

Ambil je..iols pn ceduk dari pak cik google
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 30-7-2021 11:07 AM
Cikgu gaji paling kurang 6k kalo baru pun terus 3k msk bank tiap bulan.... pinjaman rumah semua  ...

Gaji cikgu skang besar.. busuk2 pon 3.5k bersih.. rugi sape yg x nak jd cikgu/x nak kawen dgn cikgu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 29-7-2021 05:58 PM
But if you walk the footsteps of a stranger, you'll learn things you never knew, you never knew...
...

Have you ever heard the wolf cry to the blue corn moon
Or asked the bobcat why he grinned

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ke tak fikir apa hamba Allah kat sana tu rasa? Masa menjoyah kemain.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Fikir susah sendiri je.. susah org yg diumpat tu fikir ke tidak.. cerita la segala mak nenek sedih uols tpi saman tetap kena byr tu klau bersah
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia sangatlah aura tak bagus. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngko sendiri yang tabur racun kt periuk kau. Mulut menjaja sana sini. Dah sedia duit ke tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain klai idop jgn bodoh smgt kak.. ko x reti nak mengumpat dlm vc wassap ke? Pi ig live kenapa??? Tua2 pun bodoh...then play victim...
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan la muka kau. Jahat mana pon ctnordena tu, yang kau bodoh sangat kutuk dia live tu pehal? Jahat dan busuk hati sangat ke ctnordena tu sampai kau dan geng kepala biol kau tu, rasa diri layak nak mengutuk secara live? Jahat sangat ke ctnordeana?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 31-7-2021 12:05 AM
Have you ever heard the wolf cry to the blue corn moon
Or asked the bobcat why he grinned

Iols baca sambil menyanyi2..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:16 AM | Show all posts
Guess what, we ain't no fool like yall bitch
enough said!!


Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
aura negatif betul minah ni..makin terserlah kebimboannya..dh lahh..ko masuk program ape pon ko tetap senduu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 29-7-2021 07:43 PM
Zuraidah ni tau ke apa maksud ig story yg dia buat Tu. Ke main copy paste je.. dasar Artis bimbo gre ...

Selama idup ni baru tau nama betul dia. Jauh naw dgn nama glemer
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 07:53 AM | Show all posts
kau mengumpat dalam IGLive lepas tu play victim pulak orang judge la apa
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dah la kau bergrup ngumpat nana live. nana suruh mintak maaf je pun xnk. pastu tetiba fall for the first step
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:48 AM | Show all posts
Pihak nana tu pun mesti lah ada perangai buruknya.. kalau tak, tak kan lah pihak ber5 tu buleh ckp mcm tu! xyah taksub sgt memuja muji seseorg artis dan mengeji-ngeji yg lain..  tapi walaupun mcm tu, yg ber5 tu tak sepatutnya buat ig live membawang begitu. Kita tunggu jer lah keputusan mahkamah nanti berpihak kepada pihak mana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 06:09 PM GMT+8 , Processed in 0.085264 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list