CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Jika Anda Di Tempat Saya, Awal-awal Lagi Anda Akan Tersungkur" - Syur

  [Copy link]
Post time 30-7-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 29-7-2021 11:30 PM
Sepupu yg cikgu tu kan...dah lama cerai lah....now Syura janda melotops gitu...anak2 pun ex yg jag ...

Dia tak ambik hak anak anak ker... Ruginya
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudahnya kena balik kat diri sendiri syura ni... Stenbai balik lg jer syura..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
spy_caridotdot replied at 30-7-2021 02:36 AM
Eleh.. pinjam ayat Kylie Jenner ye dik! Hacah2 pandai spiking yek

Hahaha.... Copy paste jer rupanya... Ingatkan urban sangat pandai skiping london...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:08 AM | Show all posts
shooshoora: google sassy quote, ctrl+c, ctrl+v

https://twitter.com/kyliejenner/status/282057655487447040?lang=en
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:26 AM | Show all posts
chilly replied at 29-7-2021 09:31 PM
Aku ingat dulu ada reporter interview dia pasal porn. Dia kata tak tengok sebab jijiklah apelah. Eve ...

macam sesuatu sangat kaaannnn..... apa kes reputz nak tanya pasal tengok porn ke tak pada pompuan belum kawin ?
memang ramai jer pompuan dah kawin pun tak pernah tengok porn tp kenapa tetiba boleh tanya kat dia pulak...hhhmmmm...

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:30 AM | Show all posts
Ayda89 replied at 29-7-2021 11:28 PM
Dulu2 baca kisah dia kesian jugak la dia cerita dia org susah adik beradik ramai. Lepstu tup2 kawin  ...

masa dia dah senang ada butik tu tahun berapa ? CTNana dah menang gv ke belum ?
kalau belum... dia ada tolong tak si ctnana tu ? sbb sblm gv ctnana tu memang dah ala2 merempat dah hidup dia...
kot masa tu takder sorang pun kawan yg berani dekat la.. sbb takut ctnana minta tolong....  tp bila ctnana dah mewah sikit
berkerumun masing2 mengaku kawan.... hhhmmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya niat sebnr nk netizen join mengata nana kot. Tu yg buat ig live. Sekali dia plk kena maki berjemaah. Sendiri cari masalah pastu marah org. Pelik btl perangai
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:30 AM | Show all posts
Ko dah lama tersungkur kak oi, sila mereput ye
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gedik betul dia ni masa live kutuk mengutuk tu. Tak reti nak dok diam. Aku rasa mcm nak ikat kat kerusi ja.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
chilly replied at 29-7-2021 09:31 PM
Aku ingat dulu ada reporter interview dia pasal porn. Dia kata tak tengok sebab jijiklah apelah. Eve ...

Hahaaahaaahaaahaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Chuols jgn pandang beliau sebelah mata yaaaa.. Dulu dia ckp ada vvip tawar dia brp puluh k ntah utk one night stand.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Penat dia google quotes, mestilah dia nak c&p letak kat status. Supaya tidak dikecam dikata "artis kampung". Gitu. Syura, mari kami beri quote dalam bahasa Melayu pula:

Jika takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai  
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:38 AM | Show all posts
dah dapat la apa yg ko nak kan syura..
semua org dah sebut nama.
lama dah menyendu.
semoga job makin kencang.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:40 AM | Show all posts
Cik_jantung replied at 30-7-2021 08:57 AM
Dia tak ambik hak anak anak ker... Ruginya

Sebab dia yg mintak cerai rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:52 AM | Show all posts
aku fikir dorang bestfriend...haha sebab dorang mmbesar zaman same2..tiber nk gaduh pulak..kalau tgk syura ni jenis outspoken nana tu mcm rileks2 je..papepun better ctnana lagi...dia ni xtau ape bakat der
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:55 AM | Show all posts
isbritneybich replied at 30-7-2021 09:08 AM
shooshoora: google sassy quote, ctrl+c, ctrl+v

https://twitter.com/kyliejenner/status/28205765548 ...

hahaha...
lenkali letak la kredit kan dah kantoi

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:56 AM | Show all posts
sampai ke sudah mereka ni tak paham punca mereka dikeji netizen
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak tukar gigi ni kemain lagi spiking
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by belacan_gurl at 30-7-2021 11:12 AM
AnnaSendin replied at 30-7-2021 01:52 AM
Kak pom2 jugak yang bijaksana merancang masa depan. At least kalau tak ada job, boleh numpang penc ...


Cikgu gaji paling kurang 6k kalo baru pun terus 3k msk bank tiap bulan.... pinjaman rumah semua senang...kami semua dpt gaji terus buat pinjaman rumah ok...nt dah tua xde laa merempat tambah bila bersara berpuluh msk akaun x campur pencen tiap bulan...ko syura rugi sgt2...hahhaahha rugi lah kalo dh dpt cikgu gi minta cerai hahahahhahaha bodoh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 29-7-2021 11:30 PM
Sepupu yg cikgu tu kan...dah lama cerai lah....now Syura janda melotops gitu...anak2 pun ex yg jag ...

ye sis. kan i olss mention ex laki.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.074429 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list