CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Jika Anda Di Tempat Saya, Awal-awal Lagi Anda Akan Tersungkur" - Syur

  [Copy link]
Post time 31-7-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 31-7-2021 12:01 PM
ehh rm sejuta sorang kan sejuta x 5..ke iols pening ehh kayo nana

Rm200k x 5 kepala = 1mil
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 31-7-2021 12:05 AM
Have you ever heard the wolf cry to the blue corn moon
Or asked the bobcat why he grinned

Can you sing with all the voices of the mountain
Can you paint with all the colors of the wind
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
asyik kena puji cantik je dalam live tu maunye beliau tak melekat terus kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tersungkur la..dok cte psl sugar daddy la..vip nk byr laa..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ingin ditempat org yg kutuk kawan secara live.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer tepek muka syura yg asal.  Mampos x kenal aku ngan muka yg sekarang nie. Repair 1 muka ke apa? Rasa dulu lain giler muka dia

And by the way, ko dari dulu mmg sendu. Sekarang pun sendu. Perasan femes.  Heran aku
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 29-7-2021 06:50 PM
Aku tak tahu apa citer live mangkuk2 ni..nak tgk kat mana haa

Tu lahhh..apa isi umpatan itew..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 31-7-2021 06:01 AM
Iols baca sambil menyanyi2..

Hehe
Lagu2 Dr filem Walt Disney thn 90an sgt best
Ayat2 berima perfect dgn melodi


Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
samperit replied at 31-7-2021 12:26 PM
Can you sing with all the voices of the mountain
Can you paint with all the colors of the wind

Bestnya lagu2 Walt Disney especially dr filem2 90an

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Apapon masalahnya... Perlu ke mengumpat berjemaah kt socmed secara public. Sendiri cari penyakit mana nk cekau 200k time2 pkp ni... Mendapatlah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 1-8-2021 01:32 AM
Hehe
Lagu2 Dr filem Walt Disney thn 90an sgt best
Ayat2 berima perfect dgn melodi

Bebudak jaman now tak dpt menda2 nih.. rugi.. haha..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wirazam at 1-8-2021 08:35 AM

Kesian juga dia ni..lawa dan berbakat..ada suara juga..tapi kurang popular..kena check balik or tukar company management..or kena bergerak sendiri ..kalau nak tunggu menyanyi je..susahlar..cuba try berlakon dan rajin rajin lar gi casting pelakon..once dah dpt rentak, boleh survive dlm dunia seni ni..muka boleh jadi heroin ni..tapi bakat lakonan tu nak kena asah ye
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa study dulu, pernah lepak dataran merdeka sambil mkn makanan yg beli kat pasar malam jalan TAR. Kebetulan arwah achik, nana dan syura ni buat persembahan kat situ. Bila turn syura, penonton jerit nak nana... nana... nana.. Kesian juga tgk syura time tu, org tak nak dia. Mesti terasa juga..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang korang plk play victim! Sila buat rayuan.
G minta maaf , wpun dah spptnya dah minta maaf.

Yg geng sendu ni, igt nana terus terkenal ke? Dulu2 teruk kena label artis kampung, dah pernah menyeksi, dah prnh niaga kat psr mlm.. korang yg kononnya sbg kawan ptt tau.

Me xdela minat nana, tp malu woo kena aib mcm ni . Nasib nana ada fanclub yg very supportive.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 10:55 AM | Show all posts
Eh memandai je underestimate orang lain. Ya la, ko la paling kuat, paling baik, suci & seumpamanya. Pasni buat la lagi sembang membawang live. Kan amalan mulia tu... Sampai tak perlu minta maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mrsbale at 1-8-2021 05:33 PM
alexandria_iz replied at 31-7-2021 12:51 PM
Cer tepek muka syura yg asal.  Mampos x kenal aku ngan muka yg sekarang nie. Repair 1 muka ke apa? R ...


Sebab cuols tny, iols pun terwonder jugak rupa asal sheols..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shuaashuweyyy replied at 29-7-2021 06:38 PM
Part perfume tu best perumpamaan tu chuols

huhu bedal je tu chuols pengsan ahlul bahasa mbacanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jika anda ditempat saya...Sila sambung
Kalau aku ditempat hang. Aku x bodoh g rakam live ngumpat pastu upload..
Selfishhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kn slalunya mesti sokong opposite..wakakakkaak...sbb slalunya yg diam2 tak berkutik ni la yg suka cite buruk psal org...kalau takda angin bertiup,masakn pokok bergoyang..so klu btol la, blh la team syurahhh kumpul saksi2 yg mngtakan mmg si tutt ni sebarkn cito yg tak baik..huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak nak judge ko punya BI Syura ..

Tp aku fhm pahit getir ko dlm bidang muzik ni dl2. Anggap la aku tau sedikit apa yg ko pernah lalui dl. Cuma aku harap ko ngn Nana ni baik la.. walaupun aku x berapa suka Nana ni sbb suara dia ni nyaring sgt utk telinga aku.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 01:33 AM GMT+8 , Processed in 0.335829 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list