CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Dapat Hadiah Cincin Emas, Hint Nora Ariffin Nak Kahwin Tak Lama Lagi?

  [Copy link]
Post time 2-8-2021 12:23 AM | Show all posts
Apa2 jer lah Nora oiii...jgn lepas nie bgtau satu dunia tak sabaq nak ada baby baru mcm akak ZJ...penin penin...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok2 single ..nk mkn mlm dgn biskut kering cicah milo,sandwich tuna je ke ni dh kawen baru nk kena hidang mkn mlm beriya2..dh kertu lyn ank2 n cucu lg best..bkn la kata layan laki tu x best...sbb laki baru ni kita nk study balik pangai dia dr mula ..apa yg dia suka ..apa yg dia x suka..aihh penat la..klu aku dh x nk kawen.hrp2 suami aku panjang umur lah biar lah aku yg pegi dulu..sbb takot aku x kuat!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:49 AM | Show all posts
semoga yg baik2 buat nora
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 06:11 AM | Show all posts
macam dara pingitan lak.anak jantan ko pun nak berbini tak lama lagi.malu ah,,agak-agakla minah wei.orang tak marah cuma getik ala-alal baru nak rasa lesung gitu..taulah lesung lama tak menumis..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 2-8-2021 10:17 AM
Elok2 single ..nk mkn mlm dgn biskut kering cicah milo,sandwich tuna je ke ni dh kawen baru nk kena  ...

Biar lah dia kak, preference org ni lain2. Tapi klau aku pon xkuasa nk berlaki baru dh tua2 ni, nk kene layan nk kene tahu ape yg dia suka tak suka ehhh koser aku. Baik layan cucu2 je, hbs cocid pergi vacation ahh nikmat hidup
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kahwin je la acik. Kang dok drop hint bagai sekali tak jadi malu oi
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 04:13 PM | Show all posts
alhamdulillah. cepat jodoh ko kak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
JalaEmas replied at 29-7-2021 02:34 PM
halah2.. bbnu terlajak umur ke ni #donetoxic

itulah, nak hint kononnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
typical acik. snap gambar barang dekat kitab2. caption mesti alhamdulillah. done humble brag
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:35 AM | Show all posts
kan.. haha.. macam tak sesuai gitu acik nora menggedik berlawan dgn budak tiktok baru nak up dapat hadiah dari jejaka misteri/bf.. kawin jelah.. buat kat pejabat agama sudah. pastu nti uploadla ig story ke ig post ke bgtau udah selamat bernikoh. tak perlu gedik2 begini ye acik..

baidewei acik nora lawa lg kan walau dah 48 tahun. nampak muda sejak dah kurus. kalau xsilap dia pon buat bariatric kan sama mcm arwah anaknya. kulit dia lawa betul putih mulus macam siti..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 3-8-2021 11:30 AM
Biar lah dia kak, preference org ni lain2. Tapi klau aku pon xkuasa nk berlaki baru dh tua2 ni, nk ...

Kan..tp mgkin dia kesunyian..biar laa dia asalkn bahagia..hi hi
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2021 02:33 PM
Kalau die kawen lain.. Die xdpt dah jumpe suami die kat syurga nnti kan... Kan.. Kan..

Ye. Laki iols pun ckp benda sama.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 30-7-2021 09:42 AM
Jumpa laki kt surga tu nk kene tgu mati. Ni dia idop lg mana leh tahan2 kebirahan tu. Dah jatuh wa ...

Nk masuk ke syurga pun bkn senang. Kt alam kubur nti tah cmana tah nasib kita2 ni.. Adakah berehat seperti tido yg lena atau akan disebat sepanjang masa sampai kiamat. Takut cuols
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah1988 replied at 30-7-2021 07:10 PM
Dulu bila di sedih kehilangan suami dia baca posting ig dia kita turut bersedih rasa seperti kita ya ...

Ank dia semua dah bangka2 jemah oiii
Koser la
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi nora ni sgt kekwat yeaaa....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:26 PM GMT+8 , Processed in 0.089267 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list