CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Dapat Hadiah Cincin Emas, Hint Nora Ariffin Nak Kahwin Tak Lama Lagi?

  [Copy link]
Post time 30-7-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur cam dia napesu masih kencang lg worrrr. .elokla kawin
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Umi umi ceritalah pada kamiiii
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bermadu lah nanti kan?
Wife dia izinkan ke? Tapi kelantan senang dpt kelulusan. Adik aku pun nikah di kelantan. Isteri no. 2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:23 AM | Show all posts
yelah yelah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:28 AM | Show all posts
tak leh ka, kawen diam - diam. mcm ni pun ada ka?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2021 02:33 PM
Kalau die kawen lain.. Die xdpt dah jumpe suami die kat syurga nnti kan... Kan.. Kan..

Jumpa laki kt surga tu nk kene tgu mati. Ni dia idop lg mana leh tahan2 kebirahan tu. Dah jatuh wajib kwen dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak kecik tu cucu dia ker...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:32 AM | Show all posts
Tahniah..walaupun sblm ni nampak cam cinta hingga ke syurga dgn arwah suami tak sangka boleh berubah
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku salute org yg berani kawen baru ni. Yelah setelah bertahun tahun dengan suami tiba tiba sekarang nak mulakan hidup dengan laki baru yang for sure berbeza. Bukan takat makan sama sama je kawen ni kan more than that. Tak rasa teringat ingat kenangan lama ke eh. Laki aku penah cakap if dia mati dia suruh aku kawen lain teruskan hidup. Tapi aku lak tanak sebab laki aku  layan aku baik gila wpun aku banyak kekurangan orang lain belum tentu terima aku. Btw back to topic tahniah acik Nora jika betul bakal berkahwin baru.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah kau nowa suka mengata dan busuk  kat orang lain sekarang kau mengelabah nak kawin pun macam bbnu kemain hint sana sini.nak kawin kawin ja lah ka ziela tu aman2 ja kawin tak perlu drop hint bagai

Apapun aku tetap tak suka dekat kau semenjak kau pertikaikan kenapa orang tu jadi juri dan bertambah tak suka bila hal ka zz kau sibuk nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:42 AM | Show all posts
gelinye lahai bile janda menggedik dok update thank you thank you bagi hint barang kemas cmni. bukannye muda lagi dah. kakak ipar aku pon sekor lagi. Die janda. pastu berebut2 lah laki orang dok mengorat die bagi hadiah macam2 kat die n anak duit ribu riban pastu kejap upload rantai habib kejap gelang habib kejap ipad. Lepas suami die meninggal sminggu laki2 orang ni dah menjalankan modus operandi ok. Ada yang tua dah kedut pon yucks and semua yang tackle tu yang kerja level2 gred tinggi govt. Mmg bnyk free time sgt ke keje govt ni boleh sempat menggatal? Aku wondering je laki2 orang ni ko bagi ke tak semua tu kat anak bini? Laki aku bagi hadiah mahal2 pon tkde la gigih nk ltk gmbr la ape bagai. Rengsa tau tak ? Done kecam
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nak kawen baru, kawen jer la..
tak perlu kot utk berhint hint persis anak dara..
dgn amik gambar kotak jewellery sebelah alquran/buku keagamaan - sooooo humble brag la perempuan..
takde class langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa replied at 29-7-2021 03:48 PM
Aaa betul tu..suami terakhir akan jdi suami dia nanti kat sana... Sbb tu la akk ipar iols xnak kaw ...

Oh ye ke...ingatkan suami plg baik di dunia akan jd suami kite kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
irish_ieka replied at 30-7-2021 11:42 AM
gelinye lahai bile janda menggedik dok update thank you thank you bagi hint barang kemas cmni. bukan ...

Cantik ke kak ipar chuols? Gov servant jugak ke? Umur berapa? Gittewww i menjoyah  ahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Even dlm mimpi pn xleh nak terima kalau kawen dgn lelaki lain selain my husb..iols rse itu la cinta mati smpai ke syurga ... hopefully,hati iols xterbuka utk lelaki lain whatever happens even nyawa memisahkan gituhh... For acik Nora...maybe she just need a companion...xsama bercerita dgn anak/kwn/etc kalau nk dbandingkan dgn spouse. She needs a spouse to complete her life journey.some people mungkin ok without a spouse...some people aren't ...its ok acik Nora..semoga berbahagia hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww gedik acah2 anak dara nak hint2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nk tau sape suami br dia je..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
irish_ieka replied at 30-7-2021 11:42 AM
gelinye lahai bile janda menggedik dok update thank you thank you bagi hint barang kemas cmni. bukan ...

Wahh...laku kakak ipar u...mesti die putis gebus kan. Org berkulit cerah ni even dah tua pun tetap nampak cantik (org sawo matang jgn kecik hati eh)....biarlah die...rezki die dipuja2
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 30-7-2021 12:21 PM
Cantik ke kak ipar chuols? Gov servant jugak ke? Umur berapa? Gittewww i menjoyah  ahahaa

Kan ..I pun menjoyah sama...haha...tp drpd pemerhatian I....yg still laku sampai ke tua ni yg putih2 lah...yg kelam2 kureng sikit
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. Tahniah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:07 PM GMT+8 , Processed in 0.099132 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list