CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 12468|Reply: 114

Dapat Hadiah Cincin Emas, Hint Nora Ariffin Nak Kahwin Tak Lama Lagi?

  [Copy link]
Post time 29-7-2021 01:25 PM | Show all posts |Read mode
Pernah membuat pengakuan sudah dilamar, penyanyi Datuk Nora Ariffin sekali lagi menuai perhatian ramai apabila menerima hadiah barangan kemas pada sambutan hari jadinya baru-baru ini.


Perkara tersebut bermula selepas Nora atau nama sebenarnya Wan Norafizah Ariffin, 48, memuat baik sekeping foto dalam Instagram dengan memaparkan dua kotak jenama barangan kemas popular berwarna ungu.


Difahamkan, saiz kotak tersebut selalunya untuk sebentuk cincin dan seutas gelang tangan.




Kredit foto: IG





“Alhamdulillah, terima kasih (disertakan emoji berbentuk hati),” tulisnya dalam ruangan kapsyen.


Biarpun tidak memaparkan rupa dan nama si pemberi, ruangan komen Nora dihujani dengan ucapan tahniah malah ada yang bertanya bilakah dia akan mendirikan rumah tangga.




  



“Tahniah, bila hendak berlangsungnya majlis?” soal seorang pengikutnya.


“Alhamdulillah tahniah Datuk. Semoga dipermudahkan,” komen seorang lagi pengguna Instagram.


Sehingga kini, Nora masih merahsiakan identiti bakal suaminya itu.


Terdahulu, sekitar Mei lalu Nora pernah mendedahkan di sudah dilamar dan akan berkongsi lanjut mengenai hari bahagianya tidak lama lagi.




  



Dia juga pernah digosipkan menjalinkan hubungan cinta dan dikatakan bakal mendirikan rumah tangga dengan Ahli Parlimen Ketereh yang juga Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa di Selatan Thailand.


Gosip tersebut tercetus selepas sekeping salinan sijil pernikahan yang didakwa milik mereka tular dalam media sosial.


Untuk rekod, Nora pernah mendirikan rumah tangga dengan komposer terkenal, Allahyarham Johan Nawawi pada 1992.




  





  



Mereka dikurniakan empat orang anak iaitu dua lelaki dan dua perempuan.


Namun, Johan meninggal dunia pada 24 Mac 2017 pada usia 52 tahun akibat serangan jantung. Malah, pada 13 Disember 2019 pula Nora diduga dengan kematian anak keduanya, Muhammad Syakir Aliff yang ketika itu berusia 20 tahun. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Follow rapat2 {:shy
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin terus je la
Bukan nya muda lagi nak hint hint pula
Lebih lebih lagi musim covid ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats chuolls
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:48 PM | Show all posts
Actually, x kisah pun kalau beliau nk kawin.
Tp bile kenangkan kisah die konon2 cinta mati, rase mcm nk je tunjal dahi die time tu.
And x perlu la nk gedik2 bg2 hint.
Awak bukan anak dara oi.
Igt ko adik beradik kemut ke.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 29-7-2021 01:48 PM
Actually, x kisah pun kalau beliau nk kawin.
Tp bile kenangkan kisah die konon2 cinta mati, rase mc ...

Betul.. Merintih merayu meratap sepi last2 garit excited sgt. Sebijik acik zj.. Igtkn nk masuk kubur skli klu cite bab arwah tok laki msg2..Kawen la nk kawen pun, simpn sikit gelenyar tu, bkn ank dara pun
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 29-7-2021 01:48 PM
Actually, x kisah pun kalau beliau nk kawin.
Tp bile kenangkan kisah die konon2 cinta mati, rase mc ...

Biaso cenggitu lahhh
Cm.pakcik.iols
Kononnya tak sampai hati nak.balik.rumah sendiri teringat2
Rindu bagai lepas makcik.iols.meninggal
Pastu tetiba dah bertunang..
Minggu depan kawen
Yoohoooo...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemainnn hint2 ala bbnu baru bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 29-7-2021 01:48 PM
Actually, x kisah pun kalau beliau nk kawin.
Tp bile kenangkan kisah die konon2 cinta mati, rase mc ...


Kan sis...dah serupa nak tido kat kubo temankan arwah laki dia jah
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:05 PM | Show all posts
jgn la caya yg dok drama merintih time laki or bini mati..ala2 cinta mati..nan hadooo..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau die kawen lain.. Die xdpt dah jumpe suami die kat syurga nnti kan... Kan.. Kan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
halah2.. bbnu terlajak umur ke ni #donetoxic
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2021 02:33 PM
Kalau die kawen lain.. Die xdpt dah jumpe suami die kat syurga nnti kan... Kan.. Kan..

setahu aku ponn cenggituu... akn duk dgn laki paling latestt
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:04 PM | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2021 02:33 PM
Kalau die kawen lain.. Die xdpt dah jumpe suami die kat syurga nnti kan... Kan.. Kan..

akan jumpa balik siapa suami yang paling baik pada dirinya

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 29-7-2021 01:48 PM
Actually, x kisah pun kalau beliau nk kawin.
Tp bile kenangkan kisah die konon2 cinta mati, rase mc ...

Yes...apa yg ai nak cakap u da tuliskan...tq sis...

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:36 PM | Show all posts
yihhh geli plak meols baca.. pape jelah acik nora.. nak kawin dgn sape pun kawin jelahh.. wpun dgn pakcik di ketereh sana nunnn..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nampak muka nora ni terus teringat kat acik2 kelate yg jual2 nasi kak wok nasi berlauk bagai tu..entah tak tau nape..tipikal kelate sesangat penampilan dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wallflower at 29-7-2021 03:50 PM
slyfynx replied at 29-7-2021 01:48 PM
Actually, x kisah pun kalau beliau nk kawin.
Tp bile kenangkan kisah die konon2 cinta mati, rase mc ...


Secara umumnya ada sejenis perempuan yg tak boleh hidup takde laki. Umur 70 pon nak remarried. Dahlah offer diri sejurus tahu isteri si lelaki meninggal. Anak2 lelaki tu pon nak cari calon lain utk bapak mereka tapi turutkan saja sbb malas nak perbesar masalah. Nauzubillahi min zalik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 29-7-2021 02:33 PM
Kalau die kawen lain.. Die xdpt dah jumpe suami die kat syurga nnti kan... Kan.. Kan..

Aaa betul tu..suami terakhir akan jdi suami dia nanti kat sana... Sbb tu la akk ipar iols xnak kawen smpai skang... Jadi janda umur 25 skang dah 33taun dah.. Masih menjanda.. Puas pujuk suh kawen laen
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp biasa kalai dah tua cenggini.  Nak kawen pun kena tnya pendapat anak2 setuju ke tidak.hope acik nowwa dpt grab tan sri ke dato sri ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 05:51 PM GMT+8 , Processed in 0.091094 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list