CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2449|Reply: 6

[LAIN-LAIN] Jom sembang pasal Hospital Playlist S1 & S2

 Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 02:44 PM | Show all posts |Read mode
Iols buat thread ni sebab tak dapat bukak thread HP yg asal. Bukak je, loading sampai kiamat. Pastu, iols nak la tahu jugak apa pendapat porumers sekalian tentang kdrama ni.

Banyak dekat reddit je ada discussion, nak jugak bergosip pasal kdrama dengan ummah malaysia. Jemputlah masuk untuk sama2 kita sembang pasal kdrama ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa xde lagi yg comment ni? Hahahaha
Shipping for ik Jun and song hwa!
Woo ju@U-ju comel sgt!!!
Pandai cari child actor yg ade resemblance dgn jo jong sok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 9-9-2021 02:19 PM
Kenapa xde lagi yg comment ni? Hahahaha
Shipping for ik Jun and song hwa!
Woo ju@U-ju comel sgt!! ...

tak tahu, maybe orang tak aware kot.

Btw, iols pun ship dua orang tu. And Winter Garden jugak. Nasib baik malam ni ada episod baru dah .Tak sabar sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 9-9-2021 07:28 PM
tak tahu, maybe orang tak aware kot.

Btw, iols pun ship dua orang tu. And Winter Garden jugak. ...

Sama!!! Tazzabar nk tgk Sbb last week xde. Gewamssss…tolong lah ending terbaik utk S2 ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-9-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 10-9-2021 12:56 AM
Sama!!! Tazzabar nk tgk Sbb last week xde. Gewamssss…tolong lah ending terbaik utk S2 ni.

rasanya ending dia mesti bahagia je semua.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ending x puas, byk persoalan x terjawab maybe ada season 3 tp bukan dlm waktu terdekat katanye
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2021 12:24 AM | Show all posts
tajuk nih dah ada pun di bod sepatutnya

sila masuk sini https://forum.cari.com.my/forum. ... &extra=page%3D1

Saya CLOSE THREAD ini sbb SALAH BOD & TAJUK PUN DAH ADA PUN
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:42 PM GMT+8 , Processed in 0.081949 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list