CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Ustaz Madi is real? V6

   Close [Copy link]
Post time 28-7-2021 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 27-7-2021 09:04 PM
Iols terfikir tu kot dia nak buktikan tu bukan ciknek dia smpai sanggup pegi laser buang or muncul ...

Jangan lah dia gi gelapkan kepinkishan cendawannya iitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Morninggg. Iols baru nak tidur. Pagi kang bangun dah v7 agaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 06:04 AM
Iols terfikir tu kot dia nak buktikan tu bukan ciknek dia smpai sanggup pegi laser buang or muncul ...

Dah kenapaaaaaa
Kedai kan tak buka skrg ni PKP PKPD PKP sampai ajm
Kakadud suka lettew nanti

Mampoih meols kena kambus dengan kek heshe nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-7-2021 06:05 AM
Pocikkk, tahi lalat boley tutup pakai pondesen full coverage hokey walau dimana dia berada, silap2 ...

Uiiii ini fakta atau auta chuols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 28-7-2021 04:58 AM
Pernah…iols cuma tak check timeline dia visit vs ayob khan hint agamawan launder duit. Adakah c ...

Menggeleng kepala Tok Ayob agaknya bila video kemaluan bertaik lalat dah tersebar.... Atas dasar mungkin nak tao...Tok Ayob boleh sekali petik ja tanya SB dan Counter Terrorist apa cerita sebenar tentang Ostad neh..

Resam polis laaa.... sekali ko menipu...abis semua cakap ko yg terdahulu dah tak terpakai...

Macam Chouls cakap la...time line base tu belom di cross check... Silap silap betul Tok Ayob kasi hint yg Ostad Kemaluan Tahi Lalat ni yg cuci duit. Tok Ayob dok perati jerr  . Tup tup...terkeluar video  
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by printercomel at 28-7-2021 05:13 AM
toxicated replied at 28-7-2021 04:58 AM
Pernah…iols cuma tak check timeline dia visit vs ayob khan hint agamawan launder duit. Adakah c ...


Dia ni kidal ke? Omg crush printer pun kidal. Takutnya printer kalau crush printer tetibe video call selak kain pelikat la la la la. Harap tak smua orang kidal macam dia.

Printer risau sangat kalau terpaksa dalam kerelaan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 28-7-2021 06:11 AM
Menggeleng kepala Tok Ayob agaknya bila video kemaluan bertaik lalat dah tersebar.... Atas dasar m ...

Pokcik.. benang takdak pagar tau
Takpa ka pokcik sebut ni semua
Meols merisaukan pokcik

Sekadar berkongsi kerisauan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:11 AM
Uiiii ini fakta atau auta chuols

Auta jehhh uols, sekadar menghangatkan suasana untuk zombie2 check in nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 05:15 AM | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 04:56 AM
Komen macam ni nanti kena report potong kredit tau
Sekadar berkongsi tips forum

Alaaa momod yang budiman, jgn la cut iolssss hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-7-2021 06:15 AM
Auta jehhh uols, sekadar menghangatkan suasana untuk zombie2 check in nanti

Githuuuu hakak senior darjah 5 tunjuk kuasa hakhakhak
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-7-2021 05:05 AM
Pocikkk, tahi lalat boley tutup pakai pondesen full coverage hokey walau dimana dia berada, silap2 ...

Hehehehehe    Pondesen Mac number berapa tu chouls?  Kulit cina kuning langsat neh susah carik tone colour... Tapi sisa duit Gaza dia banyak...bukan dia kasi apa pun...kasik mainan ja pada budak pompuan...Lain lain tu stage posing.. Jadik dgn duit berlebih tu...boleh la dia panggil MUA untuk pondesenkan ciknet yg dicabulkan sendiri ittew...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 28-7-2021 05:13 AM
Pokcik.. benang takdak pagar tau
Takpa ka pokcik sebut ni semua
Meols merisaukan pokcik

Pokchik tadak video kemaluan ...chouls...Jangan risao   
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
faaean replied at 28-7-2021 06:15 AM
Alaaa momod yang budiman, jgn la cut iolssss hahahaha

Kredit chuols yang tak seberapa tuh
Kalau dok komen tak semengah
Sekejapan jah kena cantas tauuuu

Sekadar menambah lebih banyak kerisauan
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-7-2021 05:15 AM
Auta jehhh uols, sekadar menghangatkan suasana untuk zombie2 check in nanti

Betul kah kaka? Nampaknya kalau dewa sayu nak membuktikan itu bukan ciknek beliau, dia kena snap gambar dan video in 4K dan upload dekat sosial media untuk buktikan tu bukan beliau.

Tapi yang perlu tengok dan confirmkan hanya cikki2 yang taste dekat lelaki yang dial number yun nam hair care untuk free consultation je ye.

Kalau macam iols ni kalau terpaksa je iols tengok untuk confirmkan. Sebab iols nak tengok yang herlok jah, yang tak herlok ni iols kambuih belakang rumah dengan kek2 kejung expired.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-7-2021 05:18 AM
Betul kah kaka? Nampaknya kalau dewa sayu nak membuktikan itu bukan ciknek beliau, dia kena snap g ...

Uols telek lama2 kang tingin pulak, time tu jangan menyesal okehhh hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-7-2021 09:18 PM
Betul kah kaka? Nampaknya kalau dewa sayu nak membuktikan itu bukan ciknek beliau, dia kena snap g ...

"Sayu ciknek saya diperkata-kata 2, 3 hari ni, ciknek saya menangis ..."
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
LH76 replied at 28-7-2021 02:12 AM
Setakat ni yg kecoh pasal video pendek yg jalan cite dia tidaklah wow sgt bg iols.
Yg iols nak tau  ...

Sama meols pon nk tau pasal kesah duitnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Illayana replied at 28-7-2021 05:04 AM
Sesambil merayap merata bod. Tgk kt MPS ade citer baru. Tu yg ralit tu.

Menarik ni... Sat g kena pi baca..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-7-2021 05:18 AM
Betul kah kaka? Nampaknya kalau dewa sayu nak membuktikan itu bukan ciknek beliau, dia kena snap g ...


Heols mungkin tengah buat kira kira.

Kalau lodge report untuk menafikan, nanti jadi kes siasatan pulak.
Kalau menafikan tanpa report, nanti orang suruh buat sumpah laknat pulak.
Kalau victim report, pun jadi siasatan.
Kalau dah siasatan takut diarahkan medical team buat checkup terung untuk cari persamaan tahi lalat pulak.

Hmpir nak game over dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 28-7-2021 05:38 AM
Heols mungkin tengah buat kira kira.

Kalau lodge report untuk menafikan, nanti jadi kes sias ...

Tepat sekalik sis perin punyer summary tuh.  Pokchik bersetuju sangat dgn chouls punya conclusion.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 12:04 PM GMT+8 , Processed in 0.086781 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list